Jít na potrat? Partner neví co chce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6918
20.7.21 12:22
@sarah1618 píše:
@Lojzísek
Ale měla by ses zamyslet nad způsobem svého vyjadřování
A své sarkasmy (mířící na zakladatelku, v takové psychické situaci), že si v pelechu švitořili o miminu, si třeba nech pro někoho z rodiny..

Zakladatelko
Na potrat nechod, neboj bude líp…
Uvař si Heřmánkový čaj, pusť si hezký film nebo si přečti hezkou knížku a mysli sama na sebe a na své dítě :srdce:
Kdyby něco můžeš kdykoli napsat
Rozumím ti

A znáš pořekadlo nic není tak horké jak se uvaří

Život není o mazání medu kolem huby. Většina z nás musí přijmout následky svého jednání. A že tu nevrkám jako posedlá jenom proto, že je na cestě mimísek? Zakladatelce se nic hrozného neděje. Nezbývá, než se k tomu, co si navařila, postavit čelem, a třeba to i dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.7.21 12:23
@stinga píše:
No já nevím, mně připadá problém jinde, než na co odpovídá většina diskutujících - já to cítím tak, že chlap dítě chce, ale nechce zakladatelku

Jestli s ní dítě nechtěl, tak s ní neměl souložit bez ochrany. Přemýšlel penisem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.7.21 12:26
@Lojzísek píše: Život není o mazání medu kolem huby. Většina z nás musí přijmout následky svého jednání. A že tu nevrkám jako posedlá jenom proto, že je na cestě mimísek? Zakladatelce se nic hrozného neděje. Nezbývá, než se k tomu, co si navařila, postavit čelem, a třeba to i dopadne dobře.

Navařila? Na to byli dva. A jestli chlap nechce dítě, ať to řekne rovnou a neříká něco jiného. Svádět všechno na zakladatelku je ubohé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
20.7.21 12:27
@stinga píše:
No já nevím, mně připadá problém jinde, než na co odpovídá většina diskutujících - já to cítím tak, že chlap dítě chce, ale nechce zakladatelku

Já taky… Podílet by se rozhodne měl, ale ne tak aby zakladatelce lezl do života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 12:28

Na to jsem se ho zeptala včera, jestli se mnou dítě chcel a řekl mi že ano. Že mi nikdy nelhal, že od chvíle co mě potkal tak si říkal, že by bylo fajn se mnou mít dítě. A to co ke mně cítí je taky realita a pravda, že nikdy nelhal. A že dítě je pro něj skoro zázrak.

Tohle vše mi řekl, ale ve výsledku se nevymáčkl, jestli s námi bude. Jen řekl, že nás přece neopouští a že teď nevím co má dělat. Vůbec tyhle jeho pochody nechápu.

• Citovat
  • Upravit
106743
20.7.21 12:29
@topazio píše:
Jestli s ní dítě nechtěl, tak s ní neměl souložit bez ochrany. Přemýšlel penisem.

Dítě chtěl, ale ji ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
20.7.21 12:30
@topazio píše:
Navařila? Na to byli dva. A jestli chlap nechce dítě, ať to řekne rovnou a neříká něco jiného. Svádět všechno na zakladatelku je ubohé.

Ve všech svých předchozích příspěvcích píši o obou. Tohle byla reakce na to, že tu zakladatelce způsobuju psychické trauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
20.7.21 12:30
@Anonymní píše:
Na to jsem se ho zeptala včera, jestli se mnou dítě chcel a řekl mi že ano. Že mi nikdy nelhal, že od chvíle co mě potkal tak si říkal, že by bylo fajn se mnou mít dítě. A to co ke mně cítí je taky realita a pravda, že nikdy nelhal. A že dítě je pro něj skoro zázrak.Tohle vše mi řekl, ale ve výsledku se nevymáčkl, jestli s námi bude. Jen řekl, že nás přece neopouští a že teď nevím co má dělat. Vůbec tyhle jeho pochody nechápu.

Já bych na něj uhodila, ať se vyjádří, jak si to představuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
20.7.21 12:32
@Anonymní píše:
Na to jsem se ho zeptala včera, jestli se mnou dítě chcel a řekl mi že ano. Že mi nikdy nelhal, že od chvíle co mě potkal tak si říkal, že by bylo fajn se mnou mít dítě. A to co ke mně cítí je taky realita a pravda, že nikdy nelhal. A že dítě je pro něj skoro zázrak.Tohle vše mi řekl, ale ve výsledku se nevymáčkl, jestli s námi bude. Jen řekl, že nás přece neopouští a že teď nevím co má dělat. Vůbec tyhle jeho pochody nechápu.

Ale vždyť ani Ty nevíš, co chceš a nechceš. Před chvílí jsi tu uvažovala o potratu, taky se to v Tobě mele. Nech tomu čas, nic jiného dělat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14646
20.7.21 12:39

Můj názor - na dítě se těší, tebe má rád, jen je celej hin z toho, že mu končí život svobodnýho hejska a snaží se udržet si nějaké zdání vlastní nezávislosti. Přeci jen v tom věku kolem čtyřicítky se taková náhlá změna už kouše trochu hůř. Co bych udělala já - zůstala v klidu a brala bych, co je momentálně ochotný dát, citově i materiálně. A dala bych tomu čas. Osobně si myslím, že se ještě zmátoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
20.7.21 12:43

Chápu dobře, že jste spolu nebydleli, 9 měsíců není hodně ale rozhodně ne málo. Za mě se bojí i odpovědnosti, toho, že najednou bude mít víc než vážený vztah, rodinu a to vše nečekaně, neměl čas se na to připravit. Fakt mu dej čas, bude to ok. A zkus mu odpustit tenhle počáteční „šok“, nebo jak to nazvat. Uvidíš, že to bude dobrý a jak tu někdo psal, nic není tak horký, jak se uvaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
20.7.21 12:43

@Michelle_M naprostý souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 12:46

@Michelle_M děkuju za podporu, snad ano.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.21 12:48
@SunSan píše:
Chápu dobře, že jste spolu nebydleli, 9 měsíců není hodně ale rozhodně ne málo. Za mě se bojí i odpovědnosti, toho, že najednou bude mít víc než vážený vztah, rodinu a to vše nečekaně, neměl čas se na to připravit. Fakt mu dej čas, bude to ok. A zkus mu odpustit tenhle počáteční „šok“, nebo jak to nazvat. Uvidíš, že to bude dobrý a jak tu někdo psal, nic není tak horký, jak se uvaří.

nn nebydleli, ale vídali jsme se tak 5× týdně, byli jsme spolu často. A známe se tedy 1,5 roku, 9 měsíců jsme spolu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.21 12:49
@Anonymní píše:

A není to jenom panika? Můj manžel, který by sice asi nikdy nezašel tak daleko, aby řekl, že neví, jestli se mnou bude, v jednu chvíli taky blbnul, že neví, co s dítětem budeme dělat, přitom ho chtěl. Bylo by to sice hodně nevyzrálé a hrozně sobecké ti to říkat, ale zas by byla šance, že se chytí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky