Jíte vše, na co máte chuť?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34038
27.11.25 12:12
@Anonymní píše: Více

To je ale prave uplne normalni. Dej si dopoledne treba jsblko, jogurt, cokoliv :nevim:
Od obeda az do vecera bez jidla je mazec.
Kdyz uz kasles na sebe, tak mysli aspon na dite. Co bude delat az se slozis? Protoze to driv nebo pozdeji prijde. Co na to rika tvoje rodina? Chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
27.11.25 12:21

Pokrač.: Strava, hubnutí, PPP…není na rady laiků.
Prostě ber jako fakt, jak to teď je a tak s tím zacházej. Zjisti, jak na tom jsi, po zdrav. stránce, a zjisti si fakta, jak se vůbec stravuješ/kolik reàlně potřebuješ. Třeba je vše ok, třeba není..ale to jsou pouhé spekulace. To ti řekne nutriční terapeut ( nikoliv výživový poradce!). Plus krevní testy udělá praktik. Ale to se opakuji.
Jak se dál zařídíš je už na tobě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.25 12:27

@arinecka nerikam ze je to kazdy den, obcas proste snim neco i behem dne, a na maleho myslim prsve proto se z toho chci dostat aby mel mamu co se dokaze normalne najist a nebude ji blbe protoze neji a nema silu jit na prochazku, hodne me to vuci nemu mrzi..ze selhavam..rodina to nevi a pritel taky ne, sverila jsem se mu driv s tim ze jsem si timhle prosla v puberte a rikal ze to muselo byt hrozny a ze je rad ze tohle neresim i ted, no a po par letech je to tu.. bojim se mu to rict, vim ze by me pochopil a pomohl mi ale je o dost starsi a myslim ze by tohle bral spis jako nejaky teen problem ze chci byt nutne hubena apod. a nechci i v jeho ocich byt jako nejaka zoufalka co si neumi dat jidlo a staram se tu denodenne o dite.. je to pro me hodne tezky to psat sem protoze si prijdu trapne, natoz to rikat jemu…

• Citovat
  • Upravit
16331
27.11.25 14:43

Klidně si dopřej něco navíc, proč by ne? Ale je důležitý, abys ty porce měla celkově menší…
Myslím tím, hlavně oběd a večeři. Třeba já nic striktně nedodržuju, protože nemám ráda nějaké časové omezení a pravidla. Kdybych měla myslet na to, co a v kolik hodin si dát, tak se snad zblázním. Jím podle chuti a potřeby. A to fakt úplně všechno. :P
Ale je to spíš takový „uzobávání”. Takže vlastně nikdy nejsem přejezená a nikdy nemám hlad. Mně to tak vyhovuje, ale každý to může mít samozřejmě jinak… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34038
27.11.25 15:07

Neblázni, komu jinému by ses měla svěřit? Víš že by tě pochopil a potřebuješ pomoc. Není potřeba se stydět, vážně ne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová