Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat. Nevíte někdo náhodou jak zahojit jizvu na obočí? Můj syn měl úraz, když byl malý, ale teď ho jizva na obočí štve a obočí mu tam tedy neroste. Zkoušeli jsme nějak jizvu vyléčit, ale stále se nedaří. Nemá někdo nějakou radu?
Předem děkuju za nápady. ![]()
Hele, jestli je ta jizva taková, že tam dlouhodobě neroste obočí, tak pravděpodobně budou poškozený cibulky, v nejhorším případě už tam nebudou vůbec - a s tím prostě nic nenaděláte
Jako jediný řešení vidím tetování, „maskuje“ se tak často.
Taky mám od mala jizvu v obočí, kde mi obočí neroste. Já to v mladším věku vyřešila u chirurga - jizvu rozřízl a znova zašil. Jizva byla o poznání užší, ale obočí už tam růst nebude asi nikdy. Jako dospělá jsem to vyřešila permanentním obočím, což jasně tvůj syn asi nevyužije
Žádné léčebné procedury asi nepomohou, alespoň ne na to, aby obočí na jizvě začalo růst ![]()
Každopádně řekni synovi, tedy pokud má na to věk, že jizvu v obočí má spousta celebrit a někde jsem četla, že je to pro ženy sexy. Vždyť si kluci schválně vyholují do obočí proužek ![]()
Mě to přijde u kluků, chlapů sexy, např. Jason Momoa, jizvu mužete zmenšit, ale obočí mu tam stejně neporoste…