Jizva na obočí a její léčení

7.5.21 20:21

Jizva na obočí a její léčení.

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat. Nevíte někdo náhodou jak zahojit jizvu na obočí? Můj syn měl úraz, když byl malý, ale teď ho jizva na obočí štve a obočí mu tam tedy neroste. Zkoušeli jsme nějak jizvu vyléčit, ale stále se nedaří. Nemá někdo nějakou radu?

Předem děkuju za nápady. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1222
7.5.21 20:45

Hele, jestli je ta jizva taková, že tam dlouhodobě neroste obočí, tak pravděpodobně budou poškozený cibulky, v nejhorším případě už tam nebudou vůbec - a s tím prostě nic nenaděláte :nevim: Jako jediný řešení vidím tetování, „maskuje“ se tak často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6105
7.5.21 20:45

Taky mám od mala jizvu v obočí, kde mi obočí neroste. Já to v mladším věku vyřešila u chirurga - jizvu rozřízl a znova zašil. Jizva byla o poznání užší, ale obočí už tam růst nebude asi nikdy. Jako dospělá jsem to vyřešila permanentním obočím, což jasně tvůj syn asi nevyužije :lol: Žádné léčebné procedury asi nepomohou, alespoň ne na to, aby obočí na jizvě začalo růst :nevim:
Každopádně řekni synovi, tedy pokud má na to věk, že jizvu v obočí má spousta celebrit a někde jsem četla, že je to pro ženy sexy. Vždyť si kluci schválně vyholují do obočí proužek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
7.5.21 21:15

Mě to přijde u kluků, chlapů sexy, např. Jason Momoa, jizvu mužete zmenšit, ale obočí mu tam stejně neporoste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák