Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Xd a já právě neznám zuzanku žádnou a už vůbec ne malé miminko.Teď frčí jiná moderní jména Vanesa ,Amélie, Viktorie…Tak myslím že ve školce těch zuzanek moc není.Já jsem sama Lucie a moje jméno v první desítce.To ano.Ale malých holčiček s tímto jménem moc neznám ![]()
@Ufinka87 píše:
Xd a já právě neznám zuzanku žádnou a už vůbec ne malé miminko.Teď frčí jiná moderní jména Vanesa ,Amélie, Viktorie…Tak myslím že ve školce těch zuzanek moc není.Já jsem sama Lucie a moje jméno v první desítce.To ano.Ale malých holčiček s tímto jménem moc neznám
No možná se nepohybuješ mezi malými dětmi
. Zuzanka moc výjimka není, ani ta Lucka - ta je tuším snad pořád v první desítce
. Malých Viktorek znám asi více to je pravda, ale Zuzanky znám taky
. Jak jsem zmiňovala to 23. místo nejčastěji dávaných jmen tak to byl údaj za leden 2011, nebyla to celková četnost všech obyvatel..
Šak já za to jméno nějak nebojuju přeci je to jen neteřinka.ale překvapilo mě to.Mě by Zuzanka nenapadla ani ve snu a přitom je to tak krásné jméno.Mě se líbí netradiční jména, ale zatím není koho pojmenovat
Takže i kdybych měla sto děvčátek, všechny bych je pojmenovala. ![]()
Cizí jméma se mi moc nelíbí.Pro kluka máme jasný Martin(po manželovi).Já jsem Monika,ale to mi moc príma nepříjde. ![]()
Na holce se nemůžeme dohodnout. ![]()
Kdybych měla holčičku, určitě bych se rozhodovala mezi Lilianou a Isabellou. ![]()
Když mě se líbí Liliana i Isabella,ale představím si jí pak jako starší slečnu či dámu a už mě to odrazuje…
Ted se mi začalo líbit jméno Tea.Jinak máme Sabinku,dále se mi ještě líbí Nikolka,Kateřinka,Michalka. ![]()
@Breuovi píše:
Ted se mi začalo líbit jméno Tea.Jinak máme Sabinku,dále se mi ještě líbí Nikolka,Kateřinka,Michalka.
Tea se taky asi špatně oslovuje ale
?Sabinka se mi taky líbí,ostatní klasika,ale všechny krásné ![]()
@KaMartulka možná jo,mě se líbí zdrobněle Tejinka.Když jsem tohle jméno říkala kámošce tak mě říkala že je to zkratka od jména Teodora,což bych asi dala jen Tea. ![]()
Mě právě udivují jména jako tea a Mia,jsou krásná,ale jak říkáš Teuško nebo Miuško a když bude zlobit?tAK ŽÁDNÝ TVAR NENÍ ![]()
@KaMartulka píše:
Mě právě udivují jména jako tea a Mia,jsou krásná,ale jak říkáš Teuško nebo Miuško a když bude zlobit?tAK ŽÁDNÝ TVAR NENÍ
Ale ANO,když by zlobily,říkalo by se jim ne Mio,ale Miono.Tak samo Teo-Teono.MOje dcerka se jmenuje Tia a když zlobí,říkám jí Tiano ![]()
@KaMartulka píše:
Mě právě udivují jména jako tea a Mia,jsou krásná,ale jak říkáš Teuško nebo Miuško a když bude zlobit?tAK ŽÁDNÝ TVAR NENÍ
Teuno a Miuno! ![]()