Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
4.5.12 12:50

Xd a já právě neznám zuzanku žádnou a už vůbec ne malé miminko.Teď frčí jiná moderní jména Vanesa ,Amélie, Viktorie…Tak myslím že ve školce těch zuzanek moc není.Já jsem sama Lucie a moje jméno v první desítce.To ano.Ale malých holčiček s tímto jménem moc neznám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.5.12 13:04
@Ufinka87 píše:
Xd a já právě neznám zuzanku žádnou a už vůbec ne malé miminko.Teď frčí jiná moderní jména Vanesa ,Amélie, Viktorie…Tak myslím že ve školce těch zuzanek moc není.Já jsem sama Lucie a moje jméno v první desítce.To ano.Ale malých holčiček s tímto jménem moc neznám :)

No možná se nepohybuješ mezi malými dětmi :) . Zuzanka moc výjimka není, ani ta Lucka - ta je tuším snad pořád v první desítce :) . Malých Viktorek znám asi více to je pravda, ale Zuzanky znám taky :) . Jak jsem zmiňovala to 23. místo nejčastěji dávaných jmen tak to byl údaj za leden 2011, nebyla to celková četnost všech obyvatel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
4.5.12 13:16

Šak já za to jméno nějak nebojuju přeci je to jen neteřinka.ale překvapilo mě to.Mě by Zuzanka nenapadla ani ve snu a přitom je to tak krásné jméno.Mě se líbí netradiční jména, ale zatím není koho pojmenovat :D Takže i kdybych měla sto děvčátek, všechny bych je pojmenovala. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
4.5.12 13:17

Třeba Bibiana, corina Dária,Margarette a jiné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
6.5.12 10:58

Cizí jméma se mi moc nelíbí.Pro kluka máme jasný Martin(po manželovi).Já jsem Monika,ale to mi moc príma nepříjde. :mrgreen:
Na holce se nemůžeme dohodnout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.5.12 13:14

Kdybych měla holčičku, určitě bych se rozhodovala mezi Lilianou a Isabellou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
7.5.12 21:46

Susie :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.5.12 10:31

Když mě se líbí Liliana i Isabella,ale představím si jí pak jako starší slečnu či dámu a už mě to odrazuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
8.5.12 10:34

Karolínka, Lenička, Agátka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
8.5.12 11:42

Ted se mi začalo líbit jméno Tea.Jinak máme Sabinku,dále se mi ještě líbí Nikolka,Kateřinka,Michalka. :)

• Citovat
  • Upravit
221
9.5.12 07:30
@Breuovi píše:
Ted se mi začalo líbit jméno Tea.Jinak máme Sabinku,dále se mi ještě líbí Nikolka,Kateřinka,Michalka. :)

Tea se taky asi špatně oslovuje ale :-(?Sabinka se mi taky líbí,ostatní klasika,ale všechny krásné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
9.5.12 07:48

@KaMartulka možná jo,mě se líbí zdrobněle Tejinka.Když jsem tohle jméno říkala kámošce tak mě říkala že je to zkratka od jména Teodora,což bych asi dala jen Tea. :)

• Citovat
  • Upravit
221
9.5.12 13:08

Mě právě udivují jména jako tea a Mia,jsou krásná,ale jak říkáš Teuško nebo Miuško a když bude zlobit?tAK ŽÁDNÝ TVAR NENÍ :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedna(Džedna)
9.5.12 14:24
@KaMartulka píše:
Mě právě udivují jména jako tea a Mia,jsou krásná,ale jak říkáš Teuško nebo Miuško a když bude zlobit?tAK ŽÁDNÝ TVAR NENÍ :-)))

Ale ANO,když by zlobily,říkalo by se jim ne Mio,ale Miono.Tak samo Teo-Teono.MOje dcerka se jmenuje Tia a když zlobí,říkám jí Tiano :lol:

• Citovat
  • Upravit
8566
9.5.12 14:34
@KaMartulka píše:
Mě právě udivují jména jako tea a Mia,jsou krásná,ale jak říkáš Teuško nebo Miuško a když bude zlobit?tAK ŽÁDNÝ TVAR NENÍ :-)))

Teuno a Miuno! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko