Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sarkanova
25.8.12 20:48

11.10 máte termín?? 8)

• Citovat
  • Upravit
sarkanova
25.8.12 20:49
@maritimka píše:
TP mám 11.10. a na 98% je to holčička, takže Elizabeth.

11.10. máte termín,? 8)

• Citovat
  • Upravit
7449
25.8.12 20:56
@sarkanova píše:
11.10. máte termín,? 8)

Jj, 11.10. máme termín. No snad se Eliz bude chtít na svět nejdříve 2.10., protože 1.10. si jdu pro diplom a to jedu z Plzně do Prahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarkanova
25.8.12 20:59
@maritimka píše:
Jj, 11.10. máme termín. No snad se Eliz bude chtít na svět nejdříve 2.10., protože 1.10. si jdu pro diplom a to jedu z Plzně do Prahy…

jestli se mužu ptát pro jeký diplom

• Citovat
  • Upravit
sarkanova
25.8.12 21:00
@maritimka píše:
Jj, 11.10. máme termín. No snad se Eliz bude chtít na svět nejdříve 2.10., protože 1.10. si jdu pro diplom a to jedu z Plzně do Prahy…

A nebude to trochu naráz narozeniny a svátek hned za měsíc?

• Citovat
  • Upravit
7449
25.8.12 21:02
@sarkanova píše:
jestli se mužu ptát pro jeký diplom

Pro diplom z VŠ. Dělala jsem v únoru státnice a teď mi mají na slavnostním předávání dát diplom. Né že bych tady na ty věci byla nějak vysazená, ale ráda bych měla nějaké hezké fotky a vzpomínky na VŠ a na konec studia. A je to hezká událost i pro rodiče, manžela… No uvidíme, snad se jí tam bude chtít zůstat aspoň do toho 2.10. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
25.8.12 21:03
@sarkanova píše:
A nebude to trochu naráz narozeniny a svátek hned za měsíc?

Když to půjde tak nějak v termínu, tak bude mít v říjnu narozky, v listopadu svátek a v prosinci Vánoce… Já právě nevěděla, kdy má Elizabeth svátek podle nějakého kalendáře, proto jsem to zjišťovala. Ale možná to dopadne tak, že svátky bude mít dva - jeden v listopadu a druhý na českou Alžbětu, což je vlastně ekvivalent…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarkanova
25.8.12 21:04
@maritimka píše:
Pro diplom z VŠ. Dělala jsem v únoru státnice a teď mi mají na slavnostním předávání dát diplom. Né že bych tady na ty věci byla nějak vysazená, ale ráda bych měla nějaké hezké fotky a vzpomínky na VŠ a na konec studia. A je to hezká událost i pro rodiče, manžela… No uvidíme, snad se jí tam bude chtít zůstat aspoň do toho 2.10. 8)

držím palce :D :D

• Citovat
  • Upravit
sarkanova
25.8.12 22:31
@maritimka píše:
Když to půjde tak nějak v termínu, tak bude mít v říjnu narozky, v listopadu svátek a v prosinci Vánoce… Já právě nevěděla, kdy má Elizabeth svátek podle nějakého kalendáře, proto jsem to zjišťovala. Ale možná to dopadne tak, že svátky bude mít dva - jeden v listopadu a druhý na českou Alžbětu, což je vlastně ekvivalent…

Moje kamerádka Agáta má svátek 14.10. a narozeniny 20.10. jeto trochu blbé.
Lepší je tak po měsíci. i muj otec on má svátek 24.6. a narozeniny 14.7. taky to není dobré. :?

• Citovat
  • Upravit
5473
25.8.12 22:36

Ono to občas nejde vyřešit na úkor výběru jména, znám paní, co se narodila na Štědrý den a dostala jméno Eva. Když pomsta, tak pořádná :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarkanova
25.8.12 22:45
@Samamama píše:
Ono to občas nejde vyřešit na úkor výběru jména, znám paní, co se narodila na Štědrý den a dostala jméno Eva. Když pomsta, tak pořádná :lol:.

Toje fakt hnusný :twisted: dát dítěti stejné jméno ve stejný den kdy se narodí
třeba já bych byla Dorota. :evil: :roll:

• Citovat
  • Upravit
27247
25.8.12 23:01
@sarkanova píše:
Toje fakt hnusný :twisted: dát dítěti stejné jméno ve stejný den kdy se narodí
třeba já bych byla Dorota. :evil: :roll:

J8 Eduard :D
J8 jsem třeba nikdy nebyla ráda, že mám jeden měsíc svátek a druhý měsíc narozeniny a vždycky jsem si říkala, že to svým dětem neudělám a nakonec má Vítek mezi svátkem a narozeninama necelý 3 týdny, ale mě se to jméno prostě tak líbilo a navíc jsem termín měla až za ten měsí po svátku, ale on vykoukl dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
25.8.12 23:21

My teda máme dva kluky, ale holčičku jsem vždy chtěla Elišku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.8.12 07:58

Já bych byla Adolf :mrgreen: Jinak, já se teda svátkem neřídila, je mi to šumák…nakonec syn není v kalendáři vůbec a je to vyřešeno :lol: Stejně jako jeho babička…takže až bude trochu rozumnější, chce mu babička navrhnout, že si udělají vlastní svátek v den kdy budou chtít oni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarkanova
26.8.12 08:47

Nejlepší je tak pulrok aby se děti mohli na co těšit Narozeniny, Svátek, Vánoce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat