Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@maritimka píše:
TP mám 11.10. a na 98% je to holčička, takže Elizabeth.
11.10. máte termín,? ![]()
@sarkanova píše:
11.10. máte termín,?
Jj, 11.10. máme termín. No snad se Eliz bude chtít na svět nejdříve 2.10., protože 1.10. si jdu pro diplom a to jedu z Plzně do Prahy…
@maritimka píše:
Jj, 11.10. máme termín. No snad se Eliz bude chtít na svět nejdříve 2.10., protože 1.10. si jdu pro diplom a to jedu z Plzně do Prahy…
jestli se mužu ptát pro jeký diplom
@maritimka píše:
A nebude to trochu naráz narozeniny a svátek hned za měsíc?
@sarkanova píše:
jestli se mužu ptát pro jeký diplom
Pro diplom z VŠ. Dělala jsem v únoru státnice a teď mi mají na slavnostním předávání dát diplom. Né že bych tady na ty věci byla nějak vysazená, ale ráda bych měla nějaké hezké fotky a vzpomínky na VŠ a na konec studia. A je to hezká událost i pro rodiče, manžela… No uvidíme, snad se jí tam bude chtít zůstat aspoň do toho 2.10. ![]()
@sarkanova píše:
A nebude to trochu naráz narozeniny a svátek hned za měsíc?
Když to půjde tak nějak v termínu, tak bude mít v říjnu narozky, v listopadu svátek a v prosinci Vánoce… Já právě nevěděla, kdy má Elizabeth svátek podle nějakého kalendáře, proto jsem to zjišťovala. Ale možná to dopadne tak, že svátky bude mít dva - jeden v listopadu a druhý na českou Alžbětu, což je vlastně ekvivalent…
@maritimka píše:
Pro diplom z VŠ. Dělala jsem v únoru státnice a teď mi mají na slavnostním předávání dát diplom. Né že bych tady na ty věci byla nějak vysazená, ale ráda bych měla nějaké hezké fotky a vzpomínky na VŠ a na konec studia. A je to hezká událost i pro rodiče, manžela… No uvidíme, snad se jí tam bude chtít zůstat aspoň do toho 2.10.
držím palce
![]()
@maritimka píše:
Když to půjde tak nějak v termínu, tak bude mít v říjnu narozky, v listopadu svátek a v prosinci Vánoce… Já právě nevěděla, kdy má Elizabeth svátek podle nějakého kalendáře, proto jsem to zjišťovala. Ale možná to dopadne tak, že svátky bude mít dva - jeden v listopadu a druhý na českou Alžbětu, což je vlastně ekvivalent…
Moje kamerádka Agáta má svátek 14.10. a narozeniny 20.10. jeto trochu blbé.
Lepší je tak po měsíci. i muj otec on má svátek 24.6. a narozeniny 14.7. taky to není dobré. ![]()
Ono to občas nejde vyřešit na úkor výběru jména, znám paní, co se narodila na Štědrý den a dostala jméno Eva. Když pomsta, tak pořádná
.
@Samamama píše:
Ono to občas nejde vyřešit na úkor výběru jména, znám paní, co se narodila na Štědrý den a dostala jméno Eva. Když pomsta, tak pořádná.
Toje fakt hnusný
dát dítěti stejné jméno ve stejný den kdy se narodí
třeba já bych byla Dorota.
![]()
@sarkanova píše:
Toje fakt hnusnýdát dítěti stejné jméno ve stejný den kdy se narodí
třeba já bych byla Dorota.![]()
J8 Eduard ![]()
J8 jsem třeba nikdy nebyla ráda, že mám jeden měsíc svátek a druhý měsíc narozeniny a vždycky jsem si říkala, že to svým dětem neudělám a nakonec má Vítek mezi svátkem a narozeninama necelý 3 týdny, ale mě se to jméno prostě tak líbilo a navíc jsem termín měla až za ten měsí po svátku, ale on vykoukl dřív.
My teda máme dva kluky, ale holčičku jsem vždy chtěla Elišku!!
Já bych byla Adolf
Jinak, já se teda svátkem neřídila, je mi to šumák…nakonec syn není v kalendáři vůbec a je to vyřešeno
Stejně jako jeho babička…takže až bude trochu rozumnější, chce mu babička navrhnout, že si udělají vlastní svátek v den kdy budou chtít oni ![]()
Nejlepší je tak pulrok aby se děti mohli na co těšit Narozeniny, Svátek, Vánoce
11.10 máte termín??