Jméno miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
15.4.12 11:26

ahojky holky… My jsme naši princezně vybraly Sofie Anna ale ve hře byla i Vanessa , a pro kluka sem mela vybráno Nicolas Matěj. uvidíme třeba budeme mit ještě nějakeho potomka tak jmena třeba užijeme ! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
16.4.12 11:36
@Habibi91 píše:
ahojky holky… My jsme naši princezně vybraly Sofie Anna ale ve hře byla i Vanessa , a pro kluka sem mela vybráno Nicolas Matěj. uvidíme třeba budeme mit ještě nějakeho potomka tak jmena třeba užijeme ! :)

Ahoj :mavam: , vy jste měli od začátku jasno, že chcete dvě jména? Já o tom popravdě ani moc neuvažovala. A jak holčičce budete říkat, budete používat obě jména? Jinak obě jména jsou krásná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.4.12 11:45

Sofie se mi také líbí a Aničku bych chtěla :-)Hodně se teď rozmáhá místo Sofie i Žofie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.4.12 11:48

@NikysekR
Ahojky, ano ja jsem chtěla od začátku dvě jména :) cizí a české, ale doma jí budeme říkat Sofie a v dospělosti si sama může vybrat které z nich bude užívat jaky bude chtít :) mě se samotna česká jména nelíbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.4.12 11:50

@KaMartulka
No Žofie je přítelova máma :D a to jsem řekla ýe bych malí neudělala a že ja bych ji nevydejchala tak proto Sofie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.4.12 11:52

Ahoj

Ahoj,já s manželem budeme dávat jméno Jan..za prvé to bude po tatínkovi :-) a za druhé se nám líbí klasická Česká jména :-)..když by se ultrazvuk zmílil a mi měli místo kluka holku tak by to byla Eliška :-)..(36+2) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.4.12 11:55

Přítel chtěl taky jména po nás, ale vím jaký to je když se zavolá na jednoho a otočí se oba… :) má to jeho segra u obou dětí a ja to mám v rodině taky takže to jsem zavrhla rovnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.4.12 12:02

no my dali jméno Karel po tatínkovi dědovi a pradědovi,máme Karla IV.,ale etda bydlíme s dědečkem,ta jak se zavolá Kájo,ozvou se všichni,to samé s poštou,to je něco.....se divím,že to manžu neotravuje,mě by teda otravovalo :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.4.12 12:03

Abych pravdu řekla,jmeno pro chlapce vybíral manžel a já jsem vybrala jmeno pro holku :-)..jméno po něm mi odůvodnil tím,že chce mít ,,nástupce,, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.4.12 12:24

No a pošta je další důvod proč sem na to nepřistoupila… Opravdu vidím jaký s tím sou docela problémy :) pak tu byl ještě nápad že by se daly jména po některým z prarodičů.Tak to sem zavrhla ještě než to stačil vyslovit… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
10.5.12 14:26

Tak my uz meli dlouho vybrano… Alan a Sofie… Ale ted, kdyz jsem konecne tehotna, tak jsem s hruzou zjistila, ze Sofii je jako much… Kazda druha holcicka je Sofinka… A nakonec se mi pritel priznal, ze se mu to stejne moc nelii´bilo… :) Takze pro kluka zustava Alan a holcicka zatim nevime, ale na nejakych 98% to bude Eliska… Pritel chtel Veroniku, ta se nelibila mne, ja chtela štepanku, ta se nelibila jemu… Takze Eliska je zlata stredni cesta…:))) ale kdo vi co jeste najdeme, do ledna je casu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
11.5.12 08:37

No ani moc času né,já rodím za měsíc a mám stejné dilema jako na začátku těhu,jméno pořád nemáme :-)) Elišek je taky ale dost…ikdyž jméno pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.12 14:18

To my máme vybraná jména pro kluka Tadeáš/Samuel a pro holčičku máme Ema. Jmen je strašně moc a Každé má své kouzlo. Když už jsme u zajímavých jmen se mnou chodila na zákaldní školu holčina, která se jmenovala „Blanka Tržená“… Nic takového bych svému dítku nidky neudělala :lol: :lol: Paa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
13.2.13 11:08

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jaky mate nazor na to, davat detem jmena po vas? Nasi prvni holcicku jsme pojmenovali po mne Marta - bylo to me prani (jmenovala se tak i moje babicka). Ted cekame kazdym dnem druhou holcicku (kdyby to byl kluk mel by jmeno asi po mem priteli, jeho tatinkovi, tj. Kamil) a rozhodnuti o jejim jmene jsem nechala na nem a on se nemuze rozhodnout, jestli dat Lucii (ta se nam libi obema, a me jeste vic) nebo dat holcicce jmeno po sobe Kamila. Ale to se zase boji, aby mu to jednou nevycetla, ze to je hrozny jmeno a ze to bude takove fadni, ze se tu budeme jmenovat skoro vsichni stejne. Ale zase se bojim toho, aby si jednou nevycital, ze tu Kamilu nedal. uz se tim rozhodovanim trapi asi 14 dni, a to mam uz za 5 dni rodit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
13.2.13 11:22

@martula78 já bych dala Kamila :-). ale je to na Vás, první syn se jmenuje po manželovi, teď ještě nevíme co čekáme, když to bude syn, chtěla bych an´by aspon jméno začínalo na stejné písmeno jako manželovo jméno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí