Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě se Šimonek líbí už hrozně dlouho, v okolí žádného neznám
tady je samej Lukášek a Kubík a pořád dokola, tak jsem chtěla něco trochu jiného a myslím, že jsem rozhodnutá
![]()
Šimonek je moc krásné jméno
Přiznám se, že v okolí také žádného neznám ![]()
u nás je právě taky všechno. Ne že se by se mi nelíbila česká jména to vůbec ne líbí se mi moc, ale jsme rozrostlá rodina jak z naši strany tak z manželovi a když už něco náhodou neniv rodině tak to má od nás někdo ze sousedů tak je to těžké. Z toho důvodu se k přikláním jménům netradičním. Nějak jsem v koncích asi bude miminko bez jména ![]()
Beze jména určitě ne
Najdi si na internetu nová jména pro rok 2011 a tam je jich fakt hodně, já jsem tam taky vybrala Tobiáše, v kalendáři nebyl, ale jak jsem ho uviděla v kalendáři pro rok 2011 jako nová jména, tak jsem neváhala ![]()
Fakt?? takže do vyhledávače stači zadat nová jmena 2011?? tak to jsem ti moc vděčná za radu. Já mám doma Sebastian a Jennifer a to právě taky v kalendáři není.
jukni na tuhle stránku, hlavně se podívej až dolů, tam je to vypsané od srpna až do července
Je tam spoustu jmen
a nebo jsem našla i na emiminu diskuzi „nová jména v kalendáři“ tak tam můžeš juknout taky ![]()
Pajinka: Děkuji manžel se rozhodl prosrě pro Esterku a nehodlá to měnit. ![]()
Ahoj..obnovím tohle téma ![]()
Manželovi se líbí na kluka jméno Kristián..jen nevím jak mu říkat…nemáte někdo doma Kristiána? ![]()
a líbí se vám?
jméno je to hezké, ale vůbec mě nenapadá, jak se dá hezky změkčit pro miminko a pro tak… Kristík? Kristiánek?
My čekáme mimi asi to bude Tonda(antonín) nebo Julie:-) trochu zvláštní
Kiko, Kikousek
Mne osobne se libi moc, chtela bych ho pro syna. Bohuzel manzel nesouhlasi
Kristiána nemám, ale taky ho máme na seznamu jmen. Přijde mi hezké pro malého i velkého. Mám to jméno moc spojené s Oldřichem Novým.
A ke zdrobnělinám mě napadlo: Kristý, Kristíku, Kristiánku, Krisi a když bude malý, tak Kiki a Kikísku.
Další jména máme: Viktor, Oliver a Jonáš.
Spíš by mě zajímalo, jak říkat Jonášovi ![]()
megham33 píše:
My čekáme mimi asi to bude Tonda(antonín) nebo Julie:-) trochu zvláštní
Toník se mi moc líbí, je to hezký pro raubíře i pro dospěláka ![]()