Jméno miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1030
12.2.10 11:04

achááá,tak kluk Nikola!!!!znám jen Nikola šohaj loupežník-to se fakt dává i klukům?jsem netušila :think: :-D mám totiž neteř Nikolu a ve škole 3 Nikoly-holky,tak mě to nedošlooo :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.2.10 11:19

Thea: Jo, je i na kluka. Já ho chci od třetí třídy - četla jsem knížku(Princ a Skřivánek - tam byli právě Nikola a Kristián) a tam se do toho jména zamilovala a furt mě to drží. Jinak byl přece i Nikola Tesla, Jan Hrušínský má syna Nikolu, a Aneta Langerová bratra, a pak jsem to slyšela jednou volat na chlapečka ve vlaku. Jinak neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
12.2.10 11:57

tak to joo,a ty kluky Nikoly fakticky neznám :oops: myslím Teslu a tak :think: hlavně,že se to líbí vám,to je hlavní :wink: a chlapeček bude taky spokojený a já jsem zas chytřejší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.2.10 12:25

thea: Pokud to teda bude chlapeček, a co ta Agáta - už jsem si tak trochu zvykla, tu chce zase přítel - když já jsem vybírala na kluka tak on na holku. Nechceme žádné příliš české nebo obvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
12.2.10 15:46

Agáta se mi líbí :palec: neobvyklé,nemá ji každý druhý!!!!lepší než Natálie, Tereza,Adéla…
Přítel vybral pěkné jména,jde mi i ta Denisa,takže šikovnej chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
14.2.10 15:37

No o víkendu mě zas se jménama nakrkli. Všichni se ptaj jestli máme jména, když jsem řekla, že Antonie, čuměli jak sova z nudlí. A začali chrlit nápady, jak by jsme doma neměli kalendář, co třeba
Terezka / tak s jmenuje neteř
tak Denisa / naše příjmení začíná na S: jak kdyby jste pásli hady
tak Martina po otci/ to už se do toho vložil i manžel, že v žádném případě.
A furt něco, byla jsem z toho už naštvaná.
Antonie není moderní, ale aspoň se tak nejmenuje každá druhá, jak třeba Jana, ve třídě nás bylo vždycky aspoň 5, hrůza. Anotine: říkat jí můžou jak chtějí: Aňa, Toni, Tonka, Tonička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
14.2.10 22:06

jannice nenechej se zviklat :wink: Antonie je nádherné jméno - taky ji mám v oblíbených spolu s Anastazií. a aby bylo vidět, jak moc mám ráda jména na „A“, máme pejska Agátku :mrgreen:
a Antonie má spoustu variant, jak můžeš oslovovat, a všechny jsou krásné :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
22.2.10 18:21

Kel obe jmena pro holčičku jsou pekna, Denisa se mi zda,že se hodi lip k prijmeni, na kluka je Nikola zajimavy,ale aby si z neho nedelai ve školce srandu,protože tam budou s nim prinejmenšim 3 Nikoly holky, leda to vyrešit jmenem Nikolas.
Janice pokud se ti to jmeno tak libi, tak na nem trvej,A ntonie je krasny stary česky jmeno.
My mame pro kluka jasno Alex a holka tapeme, každou chvilke se mi libi jiny. Libila se mi Jasmina,ale s prijmenim je to dlouhy.....Jasmina Spolenakova…tak mam v rukavu ješte Sara,Lea,Ela,Beata,Tea,Julie,Agata…co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
22.2.10 18:34

mě se strašně líbí agáta, ale moc tim okolí neohromuju… reakce jako akátovník… jediný co mě od toho jména odrazuje- jaká zdrobnělina??? agátka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.2.10 22:22

Ahoj.Mam kamarádku Agátu a říkám jí Agi :-)
Manžel je cizinec,takže jsme vlastně ani o českých jménech neuvažovali.Chtěla jsem lehce vyslovitelne jméno,pokud možno aby se psalo stejně jako se vyslovuje.Už kvůli tomu,že budou děti vyrůstat tady,tak abych z nich zbytečně nedělala terče posměchu.Jak víme,děti umí být zlé.
Nakonec máme ERINku,ale teda vybírání nám dalo zabrat :-D také s ohledem na příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
25.2.10 11:15

holky,píšete tu samé krásné jména!!!!!!!!
Anotonie nááádheraaaa,Anastazie taky :palec:
Renatiko,všechny jména,co se Ti líbí,se líbí i mě-moooc těžký výběr :think: a s tou Nikolou máš pravdu,vidíš,to by mě nenapadlo,že můžou být ve třídě Nikolky holky-s klukem Nikolou-je to hodně rozšířené jméno,ale u dcery ve třídě kupodivu 8-o žádná není,jsou tam 2 Sabiny a 2 Venduly.
zato u neteře Nikoly jich je ve třídě víc.
tak pěkné vybírání,taky bych ráda vybírala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
28.3.11 18:03

Tak my se snazime dva roky, ale jmena uz mame o rok vic… Holcicka bude Sofie a chlapecek Alan.. Nebo Patrik… Nebo Daniel.. :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
28.3.11 18:06
thea píše:
achááá,tak kluk Nikola!!!!znám jen Nikola šohaj loupežník-to se fakt dává i klukům?jsem netušila :think: :-D mám totiž neteř Nikolu a ve škole 3 Nikoly-holky,tak mě to nedošlooo :hug: :mavam:

muj deda, stryc i bratranec jsou Mikolove.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.4.11 20:53

Mě se od dětství líbil Sebastian, když jsme čekali holčičku vybírali jsme něco co by se k sobě hodilo tak máme Jennifer. Ted čekám třetí miminko a nic se mi nelíbí :zed: kdyby vás něco napadlo budu ráda, když napíšete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
4.4.11 21:11

A Mikuláš na kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie