Jméno miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
13.2.13 11:25

Ja mu taky rikam, at da Kamilu, ze je to hezke jmeno a ze je to na nas, jak deti pojmenujeme. A po sobe bys treba dala jmeno, kdyby to byla holcicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
13.2.13 11:25

@martula78 syn se taky jmenuje po manželovi…to jméno se mi líbilo, vždycky, takže když manžel přišel s tím, že by si to moc přál, neměla jsem žádný problém mu vyhovět. Ale na rovinu přiznávám, že kdyby se jmenoval nějak jak se mi nelíbí, tak bych problémm měla a pravděpodobně bychom to jméno nedali.

k Vašemu případu: já bych určitě Kamilu dala. Je jich mnohem méně než Lucek a je to krásné jméno (my ho měli napsané pro holčičku) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
13.2.13 12:29

@martula78 ne nedala :-D. mě se moje jméno nelíbí, manželovo ano. přiznám se že s holkama máme problém(už u prvního syna) proste se nam zadny na 100% zatim nelibi :-), ale nejaky vybrat stejne budeme muset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.5.13 12:38

Jméno

Ahojte, my stále nemůžeme vybrat na cholku. Teď jsem narazila na: Alexie.Co myslíte? Máme dlouhé přijmení, tak hledáme jen krátká jména jako Sofie, Julei, Adél,..ale nějak nám to nepasuje do pusy, tak hledáme stále další, už máme jen týden :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
25.5.13 12:44

My jsme měli jasná jména ještě před tím, než jsme nějaké mimi plánovali. :jazyk: Pak když přišlo těhotenství, bylo o starost miň :palec:

• Citovat
  • Upravit
286
25.5.13 12:46

Také jsme měli jasné jméno pro chlapečka a pro holčičku jsme nemohli vybrat. Kdybychom měli druhé, máme opět jasno pro kluka a pro holku prostě nevím. @zzxzz Ale asi by to u nás byla Alexis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
25.5.13 12:48

@Kies :P opravdu rada nad zlato :mrgreen:

Alexie je taková… no nezvyklá, Alex se mi líbí víc. Sofie je pěkné jméno, Agáta, Linda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
25.5.13 12:50

A co Emily?

• Citovat
  • Upravit
346
25.5.13 12:51

Tak my u druhého miminka měli pro holčičku vybranou buď Bereniku nebo Elenu, ale tak my máme takové příjmení, že k tomu pasuje snad všechno :D No ale nakonec se nám stejně narodil chlapeček. :lol: Takže ani z jednoho nic nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
25.5.13 12:53

@Banny radit někomu jak má pojmenovat své dítě?! Sto lidí, sto ‚chutí‘… To je přeci na každém :nevim: Reaguji na téma diskuze…

• Citovat
  • Upravit
7
25.5.13 12:55

Je to vlastně stejné jako Alexandra, jen zkrácené, kvůli dlouhému přijmení…Alex, Ája, Lexí, Saška..je toho zas hodně, něco nám k ní bude pasovat :) Mě se vždy líbila Sofie, jenže za těch šest let se to taaak změnilo, že jich je u nás až moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.5.13 12:58

A co Alexis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.5.13 13:03

Kies: To je jasný, ale člověk někdy potřebuje i od cizích názor nebo radu… třeba mě tu něco osvítí :D

Boneco: Alexie, Alexia, Alexis… toho je už povíc na výběr, ale Alexis mi zní jako z Dynastie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
25.5.13 13:17

Sofie je moc pěkné jméno, ale záleží i na příjmení. Kamarádka má Lauru, nejdřív mi to nevonělo, ale teď se mi to moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
25.5.13 13:23

Já se až do vyplňování papírů o jménech rozhodovala mezi Anetou a Danielou.Ale bylo to celkem jedno, protože jsme věděli, že čekáme kluka :lol: Jinak Alexie, Alexis apod.se mi nelíbí, jedině Alexandra. Jinak Sofie, Laura, Linda, Adéla nebo Elena. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí