Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@zzxzz Alexie se mi moc nelíbí ale to už je o vašem vkusu. Tak co třeba Amálie, Emílie, Stela, Rozárie, Agáta ( tu máme
) Ester ![]()
@mamartina píše:
@zzxzz Alexie se mi moc nelíbí ale to už je o vašem vkusu. Tak co třeba Amálie, Emílie, Stela, Rozárie, Agáta ( tu máme) Ester
Agáta je pěkný jméno ![]()
@mamartina Emilii jsme uváděli na matrice jako jméno pro holčičku ![]()
@Tereza1986
nejkrásnější
![]()
@nicolle24 je to moc pěkné jméno, mého přítele babička je Emilka ![]()
@mamartina právě moje babička byla taky
Ale čekáme chlapečka takže to nevyužijeme a další dítko neplánujeme
@nicolle24 to říkáš teď že neplánujete, ale až bude prďola venku tak se ti začne stýskat po bříšku a čím bude prcek starší budeš si říkat že by si to malé miminečko zase chtěla
Takže to vidím že se Emilky třeba dočkáš ![]()
@mamartina no to si občas taky říkám
momentálně se nemůžu dočkat až se malej vyklube!
@nicolle24 koukám podle metříku že už to máš za pár, to už se dočkáš ale chápu
Já přenášela a tohle jsem si říkala denně ![]()
Taky jsme devcatku vybírali dlouho, několik týdnů to byla Štěpánka ale nakonec vyhrálo jméno jiné (a asi za pět dní se malá narodila, jako kdyby na tohle cekala, vědět to, ještě počkám
) Teď už si ji neumím představit pojmenovanou jinak. Ať vyberete cokoli, bude to správně, protože dané s láskou. ![]()
@zzxzz My máme Alexandru, Alexie se mi moc nelíbí, zní mi to trochu zastarale - co zkusit Alex nebo Alexa?
Ahoj holky…na zacatku diskuze se holky bavily o zvlastnich jmenech, tak pridavam 2panska prijmeni. Tito panove jsou kolegove na letisti a jsou super, ale kdyz se rekne panove Pičman s Mikundou, jedno oko nezustane suche
berou to sportovne, jsou to borci, takze neni treba litosti…to jen tak kulturni vlozka pro pobaveni ![]()
My máme syna Pepíčka (3roky) a nyní očekáváme Elišku či Honzíka. Preferujeme česká jména, nějaké zkomoleniny se nám nelíbí. Znám Samuela Marka a vrcholem je Guliver, to opravdu ne! Ale líbila se mi i Mariana nebo Anna Marie…
Holky u nas bude Jindriska po brababicce, po pratete a taky se tak jmenuji ja a pritel si to preje, tak jsem to nenamitam. u chlapce jeste nevime.
No pokud se s přítelem nedomluvíme, tak to dopadne tak, že dáme jména po nás a hotovo. Žaneta a Zdeněk ![]()