Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mikuláš nás taky napadlo Miki Mikulášku, ale jen se bojim aby se mu děti nesmáli že kde má čerta a tak děti uměj být neuvěřitelně zlí, ale přemýšlíme o něm zatim máme spousty času miminko čekáme začátkem prosince tak ho třeba přinese sám Mikuláš
Co se ti líbí pro holku?? Já chtěla Elizabeth, ale manžel nechce že ji budou řikat Líza jako koze tak sem přemýšlela nad Sofií. Tu taky nechce že už jich je hodně. Vymyslel Noemy, ale na to nejde vymyslet žádná zdrbnělina tak fakt nevim
. My jsme velká rodina a snad všechno trocu hezké už tu je ![]()
Sophie je krásné jméno a Elizabeth taky a líbilo by se mi říkat jí Elo třeba
U nás zatím nejvíc boduje Zuzana.
Mě se moc líbí jména pro holky začínající na A, E - favoritky pro mě odjakživa byly Anna a Emma
Ale příteli se tedy ani jedno nelíbilo, tak nakonec máme Elišku
Pro kloučka bych chtěla Radim-to se mi tuze moooc líbí ![]()
U nás to nakonec vyhrála Nela. Takže budeme mít Nelinku
Máme příjmení české se sykavkami a háčkem, takže to chtělo něco ne úplně „měkkého“ a úderného
A hlavně české jméno, ne že by se mi ta cizí vyloženě nelíbila, raději jsme zůstali v našich vodách.
Moje mamka dělá v MŠ, jak už tady taky nějaká pisatelka psala, co jsou lidi schopni nakombinovat, nad tím mi taky kolikrát zůstává rozum stát
Nicméně je to každého věc ![]()
Ahoj my se ted začínáme přiklánět k Alexovi nebo Ester, ale jak už jsem psala máme ještě čas tak kdoví co nás ještě napadne ![]()
Ahoj,
tak my jsme taky zatím na vážkách, ale líbí se nám pro chlapečka Šimon, nebo Viktor a pro holčičku jsme měli vybrané jméno Nela. Podle pana doktora to bude kluk jako buk, takže Nelinka asi příště
Mě se moc líbí Šimon, ale okolí se na to moc netváří
prej…jak mu budeme říkat zdrobněle…takže ještě váhám ![]()
paajjinna píše:
Ahoj,
tak my jsme taky zatím na vážkách, ale líbí se nám pro chlapečka Šimon, nebo Viktor a pro holčičku jsme měli vybrané jméno Nela. Podle pana doktora to bude kluk jako buk, takže Nelinka asi příštěMě se moc líbí Šimon, ale okolí se na to moc netváří
prej…jak mu budeme říkat zdrobněle…takže ještě váhám
Šimonek. Myslím, že je to pěkné jméno ![]()
Šimon je moc hezké jméno. Nikdy jsem nad ním tak nepřemýšlela a asi by mě ani nenapadlo ho dát, až se nám toto jméno objevilo nedávno v rodině. A je to Šimon, Šimonek, Šíma… Moc hezké ![]()
Šimonek se mi taky líbí … a okolí si holt bude muset zvyknout
![]()
ahoj holky, tolik krásných jmen jste tu vyjmenovaly, že se musím pochlubit i já jaká jména máme připravená
Jelikož s přítelem nejsme svoji, ale mimísek chci aby měl jeho příjmení, bylo to trochu komplikovanější rozhodnutí, protože přítel má velmi zvláštní příjmení. Spoustu jmen, které jsme měli vybrané se k tomu nehodily a tak jsme musely pátrat do těch opravdu zvláštních a hlavně neobvyklých. Nakonec jsme si vybraly pro holčičku Laura Emílie (Emílie po babičce, protože máme hrozně moc hodnou babičku) a pro chlapečka Tobiáš. Teď už jen musíme počkat, co se nám narodí ![]()
Děkuju
Dali jsme si na tom s přítelem hodně záležet
Teď už musíme počkat, co to bude ![]()
Ale oni jsou všechna jména krásná, jen si umět mezi nimi vybrat ![]()