Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ja bych nedavala Jan nebo David jinak mu budou celej zivot chodit cizi dopisy.
Píšete úplně úžasná jména tím mi to stěžujete ten výběr ale jsem ráda že mi sem někdo napsal moc díky za všeny nápady jsou super ![]()
tak mě se Tadeáš, Matyáš, a Tobiáš už nelíbí, páč jich je všude moc, a k příjmení Král to ani tak nejde…
![]()
Co třeba Dominik, Patrik nebo Vojtěch???
ahojky mne by se libyl Daniel jinak jukni sem treba se neco najde
![]()
Myslím si že ted s tím máte pravdu že se to moc nehodí ale stejně si to budu nechávat v záloze protože to jméno se mi líbí…ale vámi se opravdu nechávám inspirovat musím říct že až tak moc český vyloženě jména se mi nelíbí chtěla by jsem něco originálního ![]()
Sebastian? to ma znama ale on je Sebastian Drozd,docela drsny ze?
Mě se teda líbí ten Vojtěch Král co už tu padl
, pak ještě ten Daniel možná…
evik178 píše:
Ja bych nedavala Jan nebo David jinak mu budou celej zivot chodit cizi dopisy.
to nechápu ![]()
a co Erik?
Význam jména Erik [Jsem všemocný vládce. ]
Jméno ERIK znamená všemocný vládce a je to jméno původem skandinávské. Nosí jej celkem 4.103 obyvatel České republiky. Svátek připadá na 26. říjen.
u toho sebastiána musím říct chudák kluk to se vůbec nehodí … a vojtěch to je také pěkné budu o tom uvažovat ![]()
Luckapt děkuji ale zrovna erik se mi nelíbí je to takové podle mě tvrdé
Mariee-
no jako ze takovych Davidu Kralu je hrozne moc, u nas v baraku byvali kdysi dve rodiny Janecku.Takze jim porad chodili dopisy tech druhych.
Já bych se teda vyhla jménům,která mají na konci k(Patrik,Dominik),protože když to potom vyslovíš nahlas,tak je to na zakoktání,taky máme příjmení na K a když jsem si ty jména zkoušela vyslovit,tak to jde fakt hůř.Já hrozně chtěla Eliáše,taky není tak často dávaný,ale u manžela neprošel,nakonec máme Robina a jsme jediní široko daleko a exotický to zase není
Jinak Tadeáš je hezký,mě se možná víc líbí Tobiáš,ale poslechni svůj instinkt,co se ti líbí ![]()