Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@scentini píše:
Holky nemyslete, že chovy psů s pp jsou tak uzasny. Dejou jse tam taky tezky prasarny. Je velmi malé procento chovatelů, co to dělá s láskou a nehledí na prachy. Jak se zbavit mnoziren, vidím cestu v kastrovani. Kastrovat štěňata, psi v útulku. Vsichni kteri jdou k novým majitelum ať jsou vykastrovani.
To je jedna cesta. A druhá nepodporovat množky bez PP. Nebude poptávka, tak ani nabídka. Ke potřeba vybírat KVALITNÍ chovky! Ne koupit za každou cenu co nejlevněji…
Roztomilý voříšek. Z celého srdce ti přeji, aby byl co nejvíc zdravý, ačkoliv o tom pochybuji. Uši se mu na 99% nepostaví, můžeš je zkusit vyholit a případně vylepit, ale podle mě to bude zbytečné.
Určitě co nejdřív k veterináři, taky pochybuju, že je odčervený.
@Krasavicaa Já vím, ale chápu paní viděla stenatko ve sr. ckach. tak si ho vzala ať fenu vykastruje. Bůh vi, co by sní bylo. Jedna paní chovatelka štěňata, co nemohla prodat střilela. Rodiče sampioni, klub dělal že to nevidí. A to bych mohla pokračovat.
@scentini píše:
@Krasavicaa Já vím, ale chápu paní viděla stenatko ve sr. ckach. tak si ho vzala ať fenu vykastruje. Bůh vi, co by sní bylo. Jedna paní chovatelka štěňata, co nemohla prodat střilela. Rodiče sampioni, klub dělal že to nevidí. A to bych mohla pokračovat.
Pokud klub dělal, že je slepý, tak se to mělo hnát na ČMKU, ti slepí nejsou ![]()
No uprimne, i chovatelsky stanice, co davaji psy s PP, jsou nektere slusna velemnozirna. a jakmile fena zestarne, soupnou ji nekomu na doziti anebo rovnou uspat. a to je bohuzel fakt. nekteri chovatele jdou tvrde za prachama.
jinak pejsek mi neprijde ani tak do jezevcika jako do knirace. odchovali jsme dva vrhy stenat malyho knirace, vypadali podobne (kukucem), jinak popravde byli o dost hezci. tohle je takovej smudla krizenej.
ale at je to, jak je, tak tenhle pejsek opravdu nema cenu 3000,– navic bez ockovani.
to pani dost prepiskla.
a pokud jsou mu 4m, tak to je sila, ze jeste neni ockovany. urcite bych ho nechala i odcervit.
@Fjodorka to neni pravda, dokázat co jse tam odehravalo, byl přes rok trvající boj.
@scentini já vím že to není košer..kor u tehle pejsku co nemusí skládat žádné zkoušky a možná i u nich..ja jsem taky pro kastraci..hlavne u psu…pokaždý to odnese čubinka přitom u psa si myslím že to není tak velikej zákrok ale na to lidi ješte nepřišli ![]()
@scentini píše:
Holky nemyslete, že chovy psů s pp jsou tak uzasny. Dejou jse tam taky tezky prasarny. Je velmi malé procento chovatelů, co to dělá s láskou a nehledí na prachy. Jak se zbavit mnoziren, vidím cestu v kastrovani. Kastrovat štěňata, psi v útulku. Vsichni kteri jdou k novým majitelum ať jsou vykastrovani.
tak prasarny su vsade, ale mas tam istotu povahy plemena..predsa len tie PP(u uchovnenych ) maju vyznam, juknes rodokmeny atd..
@miisenka Hlavně toho člověka jistě někdo zná, někdy ho potkal. Není to anonym, co předá štěně na parkovišti a už o něm neuslyšíš! Je naivní si dopředu vše nezjistit, pak se za to platí.
Tak pejsem je zdravy, odcerveny, ockovany
A je to jork, ale i jeho rodice meli ouska dole jen jeho sestra ma nahore a maminka castecne
Jinak je to Jork potvrzeno zverolekarem. Jen to neni mini jork a ouska jeste mohou nahoru za 14dni ma 4 mesice a ma hodne hustou srst
jezevcik to neni
Jinak jsem rada ze je zdrav
@Anonymní píše:
Tak pejsem je zdravy, odcerveny, ockovany
A je to jork, ale i jeho rodice meli ouska dole jen jeho sestra ma nahore a maminka castecne
Jinak je to Jork potvrzeno zverolekarem. Jen to neni mini jork a ouska jeste mohou nahoru za 14dni ma 4 mesice a ma hodne hustou srstjezevcik to neni
Jinak jsem rada ze je zdrav
![]()
Mini Jork neexistuje, stejně jako další mini plemena
![]()
A je to vořech, nemá PP. Ať se ti to líbí nebo ne. ![]()
Každopádně je dobře, že je voříšek zdráv ![]()
Pejsek má možná předky křížené bylo řečeno, ale nejedná se zrovna o to, že by jeho mamina měla s jezevčíkem"
A i kdyby to bylo s vlkem je to jedno, jde tady o záchranu psa a o zdraví ![]()
A myslím, že se tady najde víc lidí co má jorka bez papíru!!!
Asi tak… Mě tyto diskuse vždy nase… Člověk zachraňuje zhuntovaný feny, rve do toho prachy, čas, energii… A pak přijde další člověk co má dělat s vořechem, že mu nestojí uši
a ještě nenaočkovaný! Pochybuju, že je odčervený…
no teď zakl. nechá na veterině minimáně 1500…