Jsem fakt tak hrozna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
26.6.17 16:17

1.a proč ve 12ti neumí plavat?
2. na koupališti je plavčík, tam se snad neutopí, nepustila bych někam na rybník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
26.6.17 16:19

Kluci chodili celá „partyja“,možná i dřív než ve dvanácti. Určitě dřív, bych řekla tak osmi, devíti.

Příspěvek upraven 26.06.17 v 16:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
26.6.17 16:22

Taky sem chodila v jejím věku se sestrou a nebyla sem ani dobrý plavec nelezla sem do hloubky a bylo já na tom nic špatného nevidím pustit ji jestli má aspoň trochu rozumu tak proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
26.6.17 16:22

No predevsim bych ji naucila poradne plavat. Ja ve 12 uz hlidala 6 leteho brachu i u vody. Urcite jsem i chodila sams do more atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
26.6.17 16:37

Já bych nepustila bez dozoru. U nás se před 3 týdny jeden školák utopil a to byl dobrý plavec. Ono machrování je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.6.17 16:48

@drewlet No vidíš, a já tuhle jednou dostala od sousedky pojeb, že 5ti letý syn šel ze školky jinou cestou, než já a sešli jsme se před barákem :nevim:

A zakladatelko, píšeš, že plavat umí jen trochu, co to znamená? Jestli třeba neplave, protože se bojí nebo to nemá moc ráda, tak tím spíš bych jí nepouštěla. Holky jí budou hecovat, ona se jim bude chtít vyrovnat a průšvih je na světě. Jestli jen třeba nemá moc příležitostí a znáš koupaliště (třeba víš, že plavčík tam nebalí maminy, ale je bdělý; že tam nejsou místa, kam není vidět apod), asi bych jí po řádné osvětě pustila. Ale bála bych se taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
26.6.17 16:50
@Anonymní píše:
Dcera dnes prisla, ze chce s holkami na koupaliste. rekla jsem, ze ne.bude ji v rijnu 12,ale plavat umi jenom trochu, je o 2 hlavy mensi nez spoluzacky a proste se bojim..je na mne nastvana, ze ji nic nedovolim, podle mne to neni pravda. chodi s nimi do kina, zmrzlinu, palacinkarny, na hriste, ale na koupaliste ji proste nepustim.
nektere jeji spoluzacky maji dle mne moc velkou svodobu,…nevim jestli jsem priliz prisna, nebo to, co delam je normalni :think:

Kdyz neumi plavat, tak bych ji nepoustela, ale ze neumi plavat je u ubohe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
26.6.17 16:53

Já chodívala kolem 13let na koupaliště s kamarádkama asi 3 km pěšky lesem, ale byly jsme vždy 3-4 holky, na koupališti pak větší party.
V jedenácti…no, asi bych taky brblala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
26.6.17 17:20
@Anonymní píše:
Dcera dnes prisla, ze chce s holkami na koupaliste. rekla jsem, ze ne.bude ji v rijnu 12,ale plavat umi jenom trochu, je o 2 hlavy mensi nez spoluzacky a proste se bojim..je na mne nastvana, ze ji nic nedovolim, podle mne to neni pravda. chodi s nimi do kina, zmrzlinu, palacinkarny, na hriste, ale na koupaliste ji proste nepustim.
nektere jeji spoluzacky maji dle mne moc velkou svodobu,…nevim jestli jsem priliz prisna, nebo to, co delam je normalni :think:
řekla bych jí že at neni naštvaná na Tebe ale kouká se naučit plavat. až bude v plavání jistota na koupaliště může. K vodě špatného plavce to je moc velké riziko :? ni teď neměli plavání ve škole? Syn do bazénu chodit odmítal a až se školou za 1 pololetí se plavat naučil, sice skoro jako poslední ale bazén přeplave v hloubce :lol: Věk má dobrý takže jak bych viděla že plavat opravdu zvládne v hloubce pustila bych jí, samotnou ne ale když jich bude víc tak ano ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
26.6.17 17:23
@stinga píše:
1.a proč ve 12ti neumí plavat?
2. na koupališti je plavčík, tam se snad neutopí, nepustila bych někam na rybník
:lol: :lol: to určitě, kolik dětí se utopila právě v bazénu. stačí že do ní někdo vrazí a v tom množství lidí plavčík nemá šanci :?. ale zase tohle může být motivace aby se naučila plavat dobře :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
26.6.17 17:32

Ubohé je jedině odsuzování cizích (ne)dovednosti.
Každé dítě je jiné, ma své tempo učení i větší čí menší talenty a antitalenty. To samé i rodiče.
Uz vidím, odkud se berou pak ty sikanujici deti. At žije tolerance vůči nedostatkům. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
26.6.17 17:36

Mezi námi teda, i když to dítě umí plavat, tak to bohužel není záruka ničeho, tuk tuk tuk.My jsme taky chodili samotné plavat, nevím, tak možná od 13 možná dřív, ale až jednou za mnou přijde kluk, že chce taky sám, tak asi umřu strachy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
26.6.17 17:39
@Patricia89 píše:
A ty vis, proc to neumi?
Ja treba mela blok z tech drivejsich plaveckych metod, takze sem se bala a nenaucila se plavat.
Nekomu to jde, nekomu ne. Neznas dceru.
Treba dcera se to naucila skoro hned a bavi ji to. Me to ani neba. Takze hned nesud, nevis okolnosti.

To je snad fuk, jestli to někoho baví nebo ne. Jedná se o činnost, kterou je potřeba se naučit.
A pokud má blok z plavání, měla být dávno u psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.6.17 17:40

@zrnko Přesně tak. Nechápu ty odsuzující komenty.

Copak všichni dospělí umí plavat výborně, aby byla ostuda, že to ještě nemá bezpečně zvládnuté 12ti leté dítě?? To je jako by někdo odsuzoval, že jeho dítě ještě neumí jezdit na kole. A co jako? Ne každého to baví, ne každý to chce dělat. Třeba dcera dává přednost opalovačce na břehu a ochlazení zmrzkou a chce na koupák jít, aby byla s kámoškama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.6.17 17:44

@Sany80s Proč je nezbytně nutné, aby každý uměl plavat? Znám mnoho lidí (dospělých i dětí), kteří to neumí, ještě více těch, kteří umí, ale bojí se a beztak se drží u břehu a tam, kde dosáhnou. Jasně, je to plus, pokud dítě plavat umí, je to bezpečnější, ale že by to bylo nezbytné? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí