Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Svetluska55 píše:
A to s tímhle máš, zakladatelko, sex?
Fuj fuj fuj. Plíseň z bábovky seshora a dole 100% živé kultury.![]()
![]()
Taky bych s ním neměla sex. Ani bych vedle něj nespala.
@lucad77 píše:
Nevěřím, že takový nebyl od začátku, když to mají v rodině. Proč jste si takové prase vybrala jako životního patrnera?
Já to u i věřím. V pubertě a při výběru partnera se člověk snaží, to stejne, když chodí denně do kanceláře. Ale zároveň věřím, ze v okamziku, kdy přestal denně docházet do kanclu, tak ho prevalcoval model rodičů, který viděl doma.
@elen-ka píše:
Já to u i věřím. V pubertě a při výběru partnera se člověk snaží, to stejne, když chodí denně do kanceláře. Ale zároveň věřím, ze v okamziku, kdy přestal denně docházet do kanclu, tak ho prevalcoval model rodičů, který viděl doma.
to spíš zůstaneme u prachobyčejného prohlášení je to prase.
Na rodičáku jsem potkávála přes zimu třeba 2 lidi TÝDNĚ, přesto jsem se denně osprchovala.
@topazio píše:
Taky bych s ním neměla sex. Ani bych vedle něj nespala.
Nejen v posteli..Já si jen představila, že by třeba použil omylem můj ručník..fuuj.
Předpokládám, že zuby se asi taky moc nečistí…
Před pěti lety vždycky chtěl, aby, když odjíždíme pryč, tak bylo dokonalé uklizeno, ve dřezu nesměl zůstat ani hrneček. Pokud by se nám něco stalo, tak ať nejsme za čuňata.
Pak přišlo první dítko a do toho nám vše zavřeli. Muž pracoval z domu a jelikož máme dost místností, tak měl svůj klid. Syn byl pohodové miminko, já buď skypovala, aby malého viděli prarodiče, nebo na pohodu uklidila, uvařila, když malej spinkal. Nevšímala jsem si četnosti jeho sprchování. Až po nějaké době jsem si všimla, že má stejné trenky jako včera, nechtěl mi přidělávat víc práce. Má dost prádla, nechápu. Pak začal víc dnů nosit ponožky a já se ho zeptala, jak může po sprchování jít do špinavého, jednoduše, nekoupe se. Pak vše zase pustili, ale jemu se zalíbila práce z domova, takže do práce jde 2× do týdne a stejná je četnost jeho sprchování.
Já spím s dcerou v jejím pokoji, kojím a dcera se často budí, tak, aby se vyspal. Jemu to takto vyhovuje. Milujeme se 2× do týdne, než má jít do práce. Ale ne v ložnici, ale v obývacím pokoji. Na ložnici jsem rezignovala. Původně byla útulná, teď do ní koupil obří televizi a miniledničku. Večer jde syn spál v půl osmé. Dcera usíná kolem sedmé a manžel se zavře v ložnici.
@dedrichov píše:
to spíš zůstaneme u prachobyčejného prohlášení je to prase.
Na rodičáku jsem potkávála přes zimu třeba 2 lidi TÝDNĚ, přesto jsem se denně osprchovala.
Ale to se nevylučuje. To nemela byt obhajoba chlapa, ale vysvětlení, ze lidi se můžou změnit.
Jinak pro mě je to také ![]()
@Anonymní píše:
Před pěti lety vždycky chtěl, aby, když odjíždíme pryč, tak bylo dokonalé uklizeno, ve dřezu nesměl zůstat ani hrneček. Pokud by se nám něco stalo, tak ať nejsme za čuňata.Pak přišlo první dítko a do toho nám vše zavřeli. Muž pracoval z domu a jelikož máme dost místností, tak měl svůj klid. Syn byl pohodové miminko, já buď skypovala, aby malého viděli prarodiče, nebo na pohodu uklidila, uvařila, když malej spinkal. Nevšímala jsem si četnosti jeho sprchování. Až po nějaké době jsem si všimla, že má stejné trenky jako včera, nechtěl mi přidělávat víc práce. Má dost prádla, nechápu. Pak začal víc dnů nosit ponožky a já se ho zeptala, jak může po sprchování jít do špinavého, jednoduše, nekoupe se. Pak vše zase pustili, ale jemu se zalíbila práce z domova, takže do práce jde 2× do týdne a stejná je četnost jeho sprchování.
Já spím s dcerou v jejím pokoji, kojím a dcera se často budí, tak, aby se vyspal. Jemu to takto vyhovuje. Milujeme se 2× do týdne, než má jít do práce. Ale ne v ložnici, ale v obývacím pokoji. Na ložnici jsem rezignovala. Původně byla útulná, teď do ní koupil obří televizi a miniledničku. Večer jde syn spál v půl osmé. Dcera usíná kolem sedmé a manžel se zavře v ložnici.
Prosim te a proc s nim jsi? S takovym hovnousem.
Ne, nejsi fiflena, jen tvůj muž je prase a jeho rodiče jsou mimo jakékoli tabulky.
Já bych pochopila náušnice, kdyby to byla nějaká rodinná památka, ale dala bych je vyčistit a podobně.
Nedočítám, ale jestli myješ zase okna po 3 měsících tak nejsi fiflena, ale patologická uklízečka ![]()
Jinak u těch rodičů, to chápu, že ti vadí, to je druhej extrém.
Tvůj muž je prase a nespala bych s ním ani 2 x týdně…prostě ne…k jeho rodině je škoda slov…na mě jsi moc velký diplomat, já bych tu bábovku ani nevyklopila, řekla bych, že je tam plíseň, že to nechci…
to bych fakt nedala…mohl by si zkusit mi říct, že jsem fiflena a švihal by do prasečího brlohu ke svým rodičům…
Ne, to opravdu nejsi fiflena. A manželova rodina jsou cuňata. Beztak to víš, na to se nemusíš ptát.
A to s tímhle máš, zakladatelko, sex?

Fuj fuj fuj. Plíseň z bábovky seshora a dole 100% živé kultury.