Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@7Petra7 píše:
Tak já jsem ráda jako subinka a to mi manžel moc neumí dopřát. Ale většinou jak říkáš, to je problém dlouhodobých vztahů. I ten nejlepší sex omrzí a vždy s někým novým to je úplně jiné s i ty praktiky jsou jiné doma a pak s milencem. Možná budu divná v tvých očích, ale. mám ráda pouta, různé hry, sexuální praktiky, polohy, místa co jsem nezkoušela. A hlavně trojku jsem začala provozovat až po 35.letech, manžel mi nechtěl dopřát trojku. Takže je toho fakt dost. Ale každému v sexu stačí. něco jiného hele. Někomu stačí klasika celý život.
No tak sex ve 3 to fakt ne, to by byl konec vztahu, uz ta myslenka je nepripustna. Ja k tomu nepristupuji tak konzumne a mam sex ted spojeny jen s jednou osobou. Nechtela bych se dostat do te konzumni faze.
@7Petra7 píše:
Výstižně…mileneci si že mě tu dě*ku umí udělat ( myšleno v dobrém,,)
Pochybuju, ze oba partneri jsou s trojkama a mileneckymi vztahy v pohode. Prijde mi to jako ztrata respektu k druhemu. Ktery chlap by priznal, ze manzelka sexuje s jeho pozehnanim jinde. A pokud mu to nevadi, tak neni mu zena vlastne lhostejna? Na druhou stranu, pokud ti odmita sex a staci mu 2× do mesice, tak co s tim? Trpet kvuli tomu? Nevim, co bych delala, pokud ani rozmluva nepomuze, nemuzes se mu porad vnucovat. Je to tezke.
@Josefuna píše:
No tak sex ve 3 to fakt ne, to by byl konec vztahu, uz ta myslenka je nepripustna. Ja k tomu nepristupuji tak konzumne a mam sex ted spojeny jen s jednou osobou. Nechtela bych se dostat do te konzumni faze.
Však to chápu a je to fajn
Já to chtěla prostě zkusit a mít zkušenost. Problém je, jak píšeš. S jídlem přichází chuť a čím zkusíš více, tak máš větší chutě a pak musíš brzdit. Ale každá jsme jiná, hlavní je, aby byl člověk spokojený ![]()
@Josefuna píše:
Pochybuju, ze oba partneri jsou s trojkama a mileneckymi vztahy v pohode. Prijde mi to jako ztrata respektu k druhemu. Ktery chlap by priznal, ze manzelka sexuje s jeho pozehnanim jinde. A pokud mu to nevadi, tak neni mu zena vlastne lhostejna? Na druhou stranu, pokud ti odmita sex a staci mu 2× do mesice, tak co s tim? Trpet kvuli tomu? Nevim, co bych delala, pokud ani rozmluva nepomuze, nemuzes se mu porad vnucovat. Je to tezke.
Tak v dlouhodobých vztazích je to o domluvě, kdo co praktikuje. Jsou lidí co jen sní o jiném protějšku. Další chodí spolu na SW, vyměňují si partnery, zkoušejí trojky apod. Mají milence, milenky. Nebo mají otevřené vztahy, nebo mají doma Kandy. Je to fakt pestré ![]()
@7Petra7 píše:
Tak v dlouhodobých vztazích je to o domluvě, kdo co praktikuje. Jsou lidí co jen sní o jiném protějšku. Další chodí spolu na SW, vyměňují si partnery, zkoušejí trojky apod. Mají milence, milenky. Nebo mají otevřené vztahy, nebo mají doma Kandy. Je to fakt pestré
Ještě, že tě tu máme. Až budu potřebovat hodnocení na šukatéra z Amatérů, vím, na koho se obrátit ![]()
@7Petra7 píše:
Však to chápu a je to fajnJá to chtěla prostě zkusit a mít zkušenost. Problém je, jak píšeš. S jídlem přichází chuť a čím zkusíš více, tak máš větší chutě a pak musíš brzdit. Ale každá jsme jiná, hlavní je, aby byl člověk spokojený
Tak tak. Rozvedena znama, slusna zena, katolicka, se po rozvodu taky rozjela, zatim teda vzdy v paru a prijde mi, ze to bere uz jen ucelove. Rika, ze to fyzicky proste potrebuje, ti muzi taky, tak si vzajemne krestansky jako blizni pomahaji.
@Mango_Lassi píše:
Ještě, že tě tu máme. Až budu potřebovat hodnocení na šukatéra z Amatérů, vím, na koho se obrátit
Nebo prizvete domu primo Petru.
@Josefuna píše:
Nebo prizvete domu primo Petru.
Jsme velmi velmi konzervativní, u nás nejedou ani hračky.
@7Petra7 píše:
Tak v dlouhodobých vztazích je to o domluvě, kdo co praktikuje. Jsou lidí co jen sní o jiném protějšku. Další chodí spolu na SW, vyměňují si partnery, zkoušejí trojky apod. Mají milence, milenky. Nebo mají otevřené vztahy, nebo mají doma Kandy. Je to fakt pestré
To ja verim. Mne na tom vadi, ze se to pak bere tak spotrebne, ze uz nemas nic, co delas jen s dlouhodobym partnerem, musi to pak byt uz jine. I zarlivost tam musi byt.
@Mango_Lassi píše:
Ještě, že tě tu máme. Až budu potřebovat hodnocení na šukatéra z Amatérů, vím, na koho se obrátit
Tak zase taková odbornice nejsem
ale dá se tam najít, jen to chce trpělivost a pevné nervy.
@Mango_Lassi píše:
Jsme velmi velmi konzervativní, u nás nejedou ani hračky.
Nelzi, a co ten vas arzenal hracek velikosti bananove krabice?
@Josefuna píše:
Tak tak. Rozvedena znama, slusna zena, katolicka, se po rozvodu taky rozjela, zatim teda vzdy v paru a prijde mi, ze to bere uz jen ucelove. Rika, ze to fyzicky proste potrebuje, ti muzi taky, tak si vzajemne krestansky jako blizni pomahaji.
Tak ono zase je rozdíl sex z lásky a nebo sex jen jako přirozený pud. ![]()
@Josefuna píše:Můj arzenál. Chlap mi u toho popřál leda dobrou zábavu
Nelzi, a co ten vas arzenal hracek velikosti bananove krabice?
@Josefuna píše:
To ja verim. Mne na tom vadi, ze se to pak bere tak spotrebne, ze uz nemas nic, co delas jen s dlouhodobym partnerem, musi to pak byt uz jine. I zarlivost tam musi byt.
Tak a paetnerem, manželem mám vše kromě sexu, po kterém toužím.
Výstižně…mileneci si že mě tu dě*ku umí udělat ( myšleno v dobrém,,)