Jsem milenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7Petra7
27.1.21 20:25
@riccius píše:
To by mě taky zajímalo. V tomhle oboru inspirace není nikdy dost. Na druhou stranu bývá dost časté (už jsem to tu zmiňoval někde), že s milenci/milenkami se divočí a s partnery se to dělá konvenčně. (Asi aby si nemysleli, že mají doma d.vku/zvrhlíka, potažmo aby nepřišla otázka, kde s to naučili:-)))

Výstižně…mileneci si že mě tu dě*ku umí udělat ( myšleno v dobrém,,) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12501
27.1.21 20:37
@7Petra7 píše:
Tak já jsem ráda jako subinka a to mi manžel moc neumí dopřát. Ale většinou jak říkáš, to je problém dlouhodobých vztahů. I ten nejlepší sex omrzí a vždy s někým novým to je úplně jiné s i ty praktiky jsou jiné doma a pak s milencem. Možná budu divná v tvých očích, ale. mám ráda pouta, různé hry, sexuální praktiky, polohy, místa co jsem nezkoušela. A hlavně trojku jsem začala provozovat až po 35.letech, manžel mi nechtěl dopřát trojku. Takže je toho fakt dost. Ale každému v sexu stačí. něco jiného hele. Někomu stačí klasika celý život. :)

No tak sex ve 3 to fakt ne, to by byl konec vztahu, uz ta myslenka je nepripustna. Ja k tomu nepristupuji tak konzumne a mam sex ted spojeny jen s jednou osobou. Nechtela bych se dostat do te konzumni faze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
27.1.21 20:41
@7Petra7 píše:
Výstižně…mileneci si že mě tu dě*ku umí udělat ( myšleno v dobrém,,) :nevim:

Pochybuju, ze oba partneri jsou s trojkama a mileneckymi vztahy v pohode. Prijde mi to jako ztrata respektu k druhemu. Ktery chlap by priznal, ze manzelka sexuje s jeho pozehnanim jinde. A pokud mu to nevadi, tak neni mu zena vlastne lhostejna? Na druhou stranu, pokud ti odmita sex a staci mu 2× do mesice, tak co s tim? Trpet kvuli tomu? Nevim, co bych delala, pokud ani rozmluva nepomuze, nemuzes se mu porad vnucovat. Je to tezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7Petra7
27.1.21 20:43
@Josefuna píše:
No tak sex ve 3 to fakt ne, to by byl konec vztahu, uz ta myslenka je nepripustna. Ja k tomu nepristupuji tak konzumne a mam sex ted spojeny jen s jednou osobou. Nechtela bych se dostat do te konzumni faze.

Však to chápu a je to fajn ;) Já to chtěla prostě zkusit a mít zkušenost. Problém je, jak píšeš. S jídlem přichází chuť a čím zkusíš více, tak máš větší chutě a pak musíš brzdit. Ale každá jsme jiná, hlavní je, aby byl člověk spokojený :*

• Citovat
  • Upravit
7Petra7
27.1.21 20:46
@Josefuna píše:
Pochybuju, ze oba partneri jsou s trojkama a mileneckymi vztahy v pohode. Prijde mi to jako ztrata respektu k druhemu. Ktery chlap by priznal, ze manzelka sexuje s jeho pozehnanim jinde. A pokud mu to nevadi, tak neni mu zena vlastne lhostejna? Na druhou stranu, pokud ti odmita sex a staci mu 2× do mesice, tak co s tim? Trpet kvuli tomu? Nevim, co bych delala, pokud ani rozmluva nepomuze, nemuzes se mu porad vnucovat. Je to tezke.

Tak v dlouhodobých vztazích je to o domluvě, kdo co praktikuje. Jsou lidí co jen sní o jiném protějšku. Další chodí spolu na SW, vyměňují si partnery, zkoušejí trojky apod. Mají milence, milenky. Nebo mají otevřené vztahy, nebo mají doma Kandy. Je to fakt pestré :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
27.1.21 20:49
@7Petra7 píše:
Tak v dlouhodobých vztazích je to o domluvě, kdo co praktikuje. Jsou lidí co jen sní o jiném protějšku. Další chodí spolu na SW, vyměňují si partnery, zkoušejí trojky apod. Mají milence, milenky. Nebo mají otevřené vztahy, nebo mají doma Kandy. Je to fakt pestré :nevim:

Ještě, že tě tu máme. Až budu potřebovat hodnocení na šukatéra z Amatérů, vím, na koho se obrátit :palec:

• Citovat
  • Upravit
12501
27.1.21 20:51
@7Petra7 píše:
Však to chápu a je to fajn ;) Já to chtěla prostě zkusit a mít zkušenost. Problém je, jak píšeš. S jídlem přichází chuť a čím zkusíš více, tak máš větší chutě a pak musíš brzdit. Ale každá jsme jiná, hlavní je, aby byl člověk spokojený :*

Tak tak. Rozvedena znama, slusna zena, katolicka, se po rozvodu taky rozjela, zatim teda vzdy v paru a prijde mi, ze to bere uz jen ucelove. Rika, ze to fyzicky proste potrebuje, ti muzi taky, tak si vzajemne krestansky jako blizni pomahaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
27.1.21 20:52
@Mango_Lassi píše:
Ještě, že tě tu máme. Až budu potřebovat hodnocení na šukatéra z Amatérů, vím, na koho se obrátit :palec:

Nebo prizvete domu primo Petru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
27.1.21 20:52
@Josefuna píše:
Nebo prizvete domu primo Petru.

Jsme velmi velmi konzervativní, u nás nejedou ani hračky.

• Citovat
  • Upravit
12501
27.1.21 20:53
@7Petra7 píše:
Tak v dlouhodobých vztazích je to o domluvě, kdo co praktikuje. Jsou lidí co jen sní o jiném protějšku. Další chodí spolu na SW, vyměňují si partnery, zkoušejí trojky apod. Mají milence, milenky. Nebo mají otevřené vztahy, nebo mají doma Kandy. Je to fakt pestré :nevim:

To ja verim. Mne na tom vadi, ze se to pak bere tak spotrebne, ze uz nemas nic, co delas jen s dlouhodobym partnerem, musi to pak byt uz jine. I zarlivost tam musi byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7Petra7
27.1.21 20:54
@Mango_Lassi píše:
Ještě, že tě tu máme. Až budu potřebovat hodnocení na šukatéra z Amatérů, vím, na koho se obrátit :palec:

Tak zase taková odbornice nejsem 8o ale dá se tam najít, jen to chce trpělivost a pevné nervy.

• Citovat
  • Upravit
12501
27.1.21 20:54
@Mango_Lassi píše:
Jsme velmi velmi konzervativní, u nás nejedou ani hračky.

Nelzi, a co ten vas arzenal hracek velikosti bananove krabice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7Petra7
27.1.21 20:56
@Josefuna píše:
Tak tak. Rozvedena znama, slusna zena, katolicka, se po rozvodu taky rozjela, zatim teda vzdy v paru a prijde mi, ze to bere uz jen ucelove. Rika, ze to fyzicky proste potrebuje, ti muzi taky, tak si vzajemne krestansky jako blizni pomahaji.

Tak ono zase je rozdíl sex z lásky a nebo sex jen jako přirozený pud. :D

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
27.1.21 20:56
@Josefuna píše:
Nelzi, a co ten vas arzenal hracek velikosti bananove krabice?
Můj arzenál. Chlap mi u toho popřál leda dobrou zábavu :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7Petra7
27.1.21 20:58
@Josefuna píše:
To ja verim. Mne na tom vadi, ze se to pak bere tak spotrebne, ze uz nemas nic, co delas jen s dlouhodobym partnerem, musi to pak byt uz jine. I zarlivost tam musi byt.

Tak a paetnerem, manželem mám vše kromě sexu, po kterém toužím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky