Jsem milenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7Petra7
27.1.21 21:55
@Josefuna píše:
Ale jo, ocenuji jeho snahy, ne ze ne :)

To mi připomíná, jak jsem si stěžovala, že jsme. nebyli ve wellness a manžel na to reagoval, tak si tam zajeď s kámoškou.. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
12501
27.1.21 22:02
@7Petra7 píše:
To mi připomíná, jak jsem si stěžovala, že jsme. nebyli ve wellness a manžel na to reagoval, tak si tam zajeď s kámoškou.. :pocitac:

No jo, ja zase nejsem na ty wellness, prijde mi to takove duchodcovske, i kdyz vim, ze vubec neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
27.1.21 22:04
@Josefuna píše:
No jo, ja zase nejsem na ty wellness, prijde mi to takove duchodcovske, i kdyz vim, ze vubec neni.

U těch vířivek si vždy představuju, co vše tam dělali lidi přede mnou a jaké tekutiny tam pouštěli. Nevím proč :)

• Citovat
  • Upravit
7Petra7
27.1.21 22:08
@Mango_Lassi píše:
U těch vířivek si vždy představuju, co vše tam dělali lidi přede mnou a jaké tekutiny tam pouštěli. Nevím proč :)

Na to nesmíš myslet, klady převažují :P Rájecké Teplice jsou boží :palec:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
27.1.21 22:10
@7Petra7 píše:
Na to nesmíš myslet, klady převažují :P Rájecké Teplice jsou boží :palec:

Myslím, že si tento druh zábavy fakt odpustím. Jsem docela štítivá ;)

• Citovat
  • Upravit
7Petra7
27.1.21 22:17
@Mango_Lassi píše:
Myslím, že si tento druh zábavy fakt odpustím. Jsem docela štítivá ;)

Každý na to není no.

• Citovat
  • Upravit
12501
27.1.21 22:22
@Mango_Lassi píše:
U těch vířivek si vždy představuju, co vše tam dělali lidi přede mnou a jaké tekutiny tam pouštěli. Nevím proč :)

To snad ne, to me nikdy nenapadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
27.1.21 22:51

Ženský, vy jste tak ukecaný :mrgreen: a prej jen chlapi si porovnavaj pinďourky :P

• Citovat
  • Upravit
7Petra7
27.1.21 22:55
@PaníKadrnožková píše: Ženský, vy jste tak ukecaný :mrgreen: a prej jen chlapi si porovnavaj pinďourky :P

Není co dělat, vše mi zavřeli, takže si ráda pokecám ;)

• Citovat
  • Upravit
3533
27.1.21 23:22
@7Petra7 píše:
Tak já jsem ráda jako subinka a to mi manžel moc neumí dopřát. Ale většinou jak říkáš, to je problém dlouhodobých vztahů. I ten nejlepší sex omrzí a vždy s někým novým to je úplně jiné s i ty praktiky jsou jiné doma a pak s milencem. Možná budu divná v tvých očích, ale. mám ráda pouta, různé hry, sexuální praktiky, polohy, místa co jsem nezkoušela. A hlavně trojku jsem začala provozovat až po 35.letech, manžel mi nechtěl dopřát trojku. Takže je toho fakt dost. Ale každému v sexu stačí. něco jiného hele. Někomu stačí klasika celý život. :)

Tak to, co píšeš, není nic děsivého ani extra výstředního. Konečně někdo s trochou rozletu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
27.1.21 23:26
@Josefuna píše:
To ja verim. Mne na tom vadi, ze se to pak bere tak spotrebne, ze uz nemas nic, co delas jen s dlouhodobym partnerem, musi to pak byt uz jine. I zarlivost tam musi byt.

Z tohoto omylu tě vyvedu. Pokud umíte sdílet intimitu a vzrušení a nežárlíte (na co taky, když nikdo z vás nedostatkem sexu či pozornosti od druhého netrpí), tak takové zážitky vaši intimitu prohlubují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40815
27.1.21 23:27
@Mango_Lassi píše:

Já se taky v bazénu do vířivek neženu, ted jsem tam byla jen díky tomu, že tam kvůli koroně bylo pár lidí, tak jsem šla i do vířivky…
Jinak mám stejné pocity z toho, zlatě v létě písáky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40815
27.1.21 23:30
@Josefuna píše:
On koupil neco takoveho https://www. amazon. de/-/cs/dp/B00G5CFA0C/ref=twister_B00YF0QIM0?_encoding=UTF8&psc=1
Asi myslel, ze budu nadsena, jsem mu rikala, ze nejsem slonice nebo kobyla.

Chtěla jsem se podívat, ale nejde mi to otevřít, tak nic… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
27.1.21 23:32
@free333 píše:
Chtěla jsem se podívat, ale nejde mi to otevřít, tak nic… :lol:

Musis si zkopirovat odkaz, neco takoveho to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40815
27.1.21 23:33
@Josefuna píše:
Muj ekonomicky zalozeny manzel si mysli, ze kdyz uz se to koupilo, melo by se vyuzivat. Rekla jsem mu, kdyz jsme asi 3 x zkusili, at svuj posledni nakup ruzovy ca. 20cm penis o sirce 4,5cm daruje sve sestre :)

To je strašně veliké… :)

Mohlo by se to ještě využít jako zahradní kolík na zahradě na jarní výsadbu, na dělání jamek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí