Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@7Petra7 píše:
To mi připomíná, jak jsem si stěžovala, že jsme. nebyli ve wellness a manžel na to reagoval, tak si tam zajeď s kámoškou..
No jo, ja zase nejsem na ty wellness, prijde mi to takove duchodcovske, i kdyz vim, ze vubec neni.
@Josefuna píše:
No jo, ja zase nejsem na ty wellness, prijde mi to takove duchodcovske, i kdyz vim, ze vubec neni.
U těch vířivek si vždy představuju, co vše tam dělali lidi přede mnou a jaké tekutiny tam pouštěli. Nevím proč ![]()
@Mango_Lassi píše:
U těch vířivek si vždy představuju, co vše tam dělali lidi přede mnou a jaké tekutiny tam pouštěli. Nevím proč
Na to nesmíš myslet, klady převažují
Rájecké Teplice jsou boží ![]()
@7Petra7 píše:
Na to nesmíš myslet, klady převažujíRájecké Teplice jsou boží
Myslím, že si tento druh zábavy fakt odpustím. Jsem docela štítivá ![]()
@Mango_Lassi píše:
Myslím, že si tento druh zábavy fakt odpustím. Jsem docela štítivá
Každý na to není no.
@Mango_Lassi píše:
U těch vířivek si vždy představuju, co vše tam dělali lidi přede mnou a jaké tekutiny tam pouštěli. Nevím proč
To snad ne, to me nikdy nenapadlo ![]()
Ženský, vy jste tak ukecaný
a prej jen chlapi si porovnavaj pinďourky ![]()
@PaníKadrnožková píše: Ženský, vy jste tak ukecanýa prej jen chlapi si porovnavaj pinďourky
Není co dělat, vše mi zavřeli, takže si ráda pokecám ![]()
@7Petra7 píše:
Tak já jsem ráda jako subinka a to mi manžel moc neumí dopřát. Ale většinou jak říkáš, to je problém dlouhodobých vztahů. I ten nejlepší sex omrzí a vždy s někým novým to je úplně jiné s i ty praktiky jsou jiné doma a pak s milencem. Možná budu divná v tvých očích, ale. mám ráda pouta, různé hry, sexuální praktiky, polohy, místa co jsem nezkoušela. A hlavně trojku jsem začala provozovat až po 35.letech, manžel mi nechtěl dopřát trojku. Takže je toho fakt dost. Ale každému v sexu stačí. něco jiného hele. Někomu stačí klasika celý život.
Tak to, co píšeš, není nic děsivého ani extra výstředního. Konečně někdo s trochou rozletu. ![]()
@Josefuna píše:
To ja verim. Mne na tom vadi, ze se to pak bere tak spotrebne, ze uz nemas nic, co delas jen s dlouhodobym partnerem, musi to pak byt uz jine. I zarlivost tam musi byt.
Z tohoto omylu tě vyvedu. Pokud umíte sdílet intimitu a vzrušení a nežárlíte (na co taky, když nikdo z vás nedostatkem sexu či pozornosti od druhého netrpí), tak takové zážitky vaši intimitu prohlubují.
@Mango_Lassi píše:
Já se taky v bazénu do vířivek neženu, ted jsem tam byla jen díky tomu, že tam kvůli koroně bylo pár lidí, tak jsem šla i do vířivky…
Jinak mám stejné pocity z toho, zlatě v létě písáky… ![]()
@Josefuna píše:
On koupil neco takoveho https://www. amazon. de/-/cs/dp/B00G5CFA0C/ref=twister_B00YF0QIM0?_encoding=UTF8&psc=1
Asi myslel, ze budu nadsena, jsem mu rikala, ze nejsem slonice nebo kobyla.
Chtěla jsem se podívat, ale nejde mi to otevřít, tak nic… ![]()
@free333 píše:
Chtěla jsem se podívat, ale nejde mi to otevřít, tak nic…
Musis si zkopirovat odkaz, neco takoveho to bylo.
@Josefuna píše:
Muj ekonomicky zalozeny manzel si mysli, ze kdyz uz se to koupilo, melo by se vyuzivat. Rekla jsem mu, kdyz jsme asi 3 x zkusili, at svuj posledni nakup ruzovy ca. 20cm penis o sirce 4,5cm daruje sve sestre
To je strašně veliké… ![]()
Mohlo by se to ještě využít jako zahradní kolík na zahradě na jarní výsadbu, na dělání jamek… ![]()
To mi připomíná, jak jsem si stěžovala, že jsme. nebyli ve wellness a manžel na to reagoval, tak si tam zajeď s kámoškou..