Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@riccius píše:
Z tohoto omylu tě vyvedu. Pokud umíte sdílet intimitu a vzrušení a nežárlíte (na co taky, když nikdo z vás nedostatkem sexu či pozornosti od druhého netrpí), tak takové zážitky vaši intimitu prohlubují.
Pochybuji, nemam potrebu, aby se me dotykali cizi chlapi, a pak si o tom vypravet.
@Josefuna píše:
Musis si zkopirovat odkaz, neco takoveho to bylo.
To jsem právě taky zkusila, ale asi jsem neschopná… ![]()
Ale jestli to má těch 20 cm, jak píšeš vedle, tak si to trochu umím představit…
@Josefuna píše:
Pochybuji, nemam potrebu, aby se me dotykali cizi chlapi, a pak si o tom vypravet.
Takhle to vůbec nefunguje. Ale jak, to ti zůstane utajeno. I kdybys to zkusila, tak bys z toho stejně nemohla mít požitek, protože předem si to zhnusuješ. Ale to nevadí. V sexu se cítíš naplněna, a co jsi chtěla zkusit, zkusilas. Hotovo. Mě to vždy lákalo zkusit, a realita byla o dost lepší.
@free333 píše:
To jsem právě taky zkusila, ale asi jsem neschopná…Ale jestli to má těch 20 cm, jak píšeš vedle, tak si to trochu umím představit…
@free333 píše:
To je strašně veliké…Mohlo by se to ještě využít jako zahradní kolík na zahradě na jarní výsadbu, na dělání jamek…
Neco takoveho *** Trochu delsi a sirsi. Nemohu doporucit ![]()
Upraveno adminem - odstraněn odkaz
@7Petra7 píše:
To je to mužské vedení, nedostatek sexu vs umělé hračky, ale tak aspoň se snažil 👍
Tak koukám, že vibrátor je podobně vděčný, jako erotické prádlo:-)
@Josefuna píše:
Neco takoveho *** Trochu delsi a sirsi. Nemohu doporucit
21cm a 4 cm tlouštka, to je hodně…
já jsem taky jeden vyhodila, byl černý a ten plast divný, lepší jsou malé rozměry…
@free333 píše:
21cm a 4 cm tlouštka, to je hodně…já jsem taky jeden vyhodila, byl černý a ten plast divný, lepší jsou malé rozměry…
Tam byl prumer myslim dokonce 4,5 cm, uz od pohledu moc.
@free333 píše:
21cm a 4 cm tlouštka, to je hodně…já jsem taky jeden vyhodila, byl černý a ten plast divný, lepší jsou malé rozměry…
Pokud to nekdo pouziva sam, tak mozna, ale s partnerem to chce hodne citu, jinak je to neprijemny a vubec ne vzrusujici. A jeste to lubrikovat, taky otrava.
@akavi píše:Protože ve třiceti řešili úplně jiné věci, třeba děti
Vrchol je asi ten reprodukční věk (kdy by tedy měl být člověk nejvíc přitažlivý pro opačné pohlaví). Proč si to tedy volnomyšlenkářsky neotevřeli už třeba v těch dejme tomu třiceti?
Jinak souhlas, ten vztah držej i jiný věci než sex.
@Hecate píše:
To je myslím můj problém, bohužel to tak mám.
Pokud ve mně ten chlap už na začátku vyvolává dojem nebo mi dokonce otevřeně sdělí, že to bude „na dobu určitou“, tak nějak ztrácím motivaci. Vím, že do vztahu nedovedu jít jen tak, vždycky je to buď vůbec, nebo naplno, takže když už, tak naplno, a pak je jasné, že ten rozchod bude bolet. Někdo tohle umí kontrolovat, držet jakousi nepsanou dohodu o tom, že od druhého nebude čekat víc, že se nezamiluje, atd. atd., ale já to neumím, natož, abych něco takového slíbila, neřkuli podepsala.Jinak si myslím, že aby to mělo budoucnost a mohlo to fungovat, měli by být oba v podobné situaci. Být například vdaná a mít svobodného milence a naopak, nevím no… to do budoucna zavání nespokojeností. Na druhou stranu, pokud je ta situace stejná a navíc ani nebrání navázání něčeho trvalejšího a vážnějšího a najednou člověku jaksi doteče, že tohle nehrozí, protože v něčem nevyhovuje, tak je to taky naprd…
No hlavně je blbost něco takového říkat, to by mne odpudilo taky. Každý vztah se nějak vyvíjí a poznáš to sama, nemusí tě o tom informovat.
@Sonarka píše:Přesně tak jsem to měla i já a mam s tím tu nejlepší zkušenost..... Milenec se vším všudy
Já si třeba nikdy s nikým neříkám dopředu, jakou náš vztah bude mít trvanlivost, ani formu… Většinou to nějak vyplyne samo…
Taky neumím jít do něčeho jen na půl… Ale na druhou stranu, co se vážného vztahu týče, ten ve mně vyvolává až klaustrofobické pocity a takový jakoby pocit, že už mě nic nečeká.. Já bych, to co hledám, nazvala - lepší milenecI s tou omáčkou a city kolem, pokud možno dlouhodobě… Ale bez nějakých slibů a nároků… Ale netvrdím, že až potkám to pravé ořechové, že to nepřehodnotím…
@Hecate píše:
Taky nemám ve zvyku dopředu říkat, jak to dopadne, jaká bude trvanlivost, atp… jenže to právě u těch mileneckých vztahů často bývá. Typicky že se ten zadaný chlap nebo ženská začnou vymezovat, mají potřebu postavit milenku či milence do latě a dát jim najevo, kdo je a bude jednička a kdo dvojka… Má to samozřejmě svoje opodstatnění, ale otázka je, kdo je na to zvědavý, komu to vyhovuje, atd.
Tak zadaný milenec je k ničemu
@Josefuna píše:
Pokud to nekdo pouziva sam, tak mozna, ale s partnerem to chce hodne citu, jinak je to neprijemny a vubec ne vzrusujici. A jeste to lubrikovat, taky otrava.
Ono to svoji cílovou skupinu mít bude, jako všechno, ale není to pro každého. to je jasné…
@Venetia píše:
Tak někomu to bude vyhovovat, pokud bude fungovat, kdy je potřeba, tak at je zadaný…
@Venetia píše:
Já vím, že už to tu padlo několikrát, ale v čem vnímáte rozdíl mezi milencem a fázi vztahu chození…?
Tady hodně holek mluví o mileneckém vztahu, kdy jsou oba nezadaní (což bych osobně takový vztah asi nikdy neoznačil). Ale jak to popisují, tak je to spíš chození.
To jako ve 20 se tomu říká chození a po 35 milenecký vztah? ![]()
@riccius píše:
Já vím, že už to tu padlo několikrát, ale v čem vnímáte rozdíl mezi milencem a fázi vztahu chození…?
Tady hodně holek mluví o mileneckém vztahu, kdy jsou oba nezadaní (což bych osobně takový vztah asi nikdy neoznačil). Ale jak to popisují, tak je to spíš chození.
To jako ve 20 se tomu říká chození a po 35 milenecký vztah?
milenec je pokud tam není zadny vývoj do vztahu