Jsem milenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12741
27.1.21 16:55
@riccius píše:
Trošku zkusím oponovat. Ženy v tomto věku jsou nejméně ochotny dávat. Takže muži okolo 40 mají pocit, že kolik ženy dávají a berou je v nevyrovnanosti. Mladší i u starších žen je to vyrovnanější.
Kdybych to měl kvantifikovat - chtějí všechno a nechtějí dát nic. :lol:

Dávat co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
27.1.21 17:03
@7Petra7 píše:
Záleží co hledáš. Neber mě doslova, ale jestli chceš vzrušení, kvalitní sex, zkoušet nové věci. Tak za mě to najdu u nich právě a to nemyslím nic ve zlem proti starším mužům.

Já mám opačnou zkušenost. Když mi bylo 33, tak jsem randil se ženou o 10 let starší, a ta na moje chutě pro zkoušení měla hodně negativní pohled. Řekla: “Toho jsem si užila jako mladá a teď už chci sex podle svých představ a nároků. “
Takže že by ženy okolo 40 byly otevřeny experimentování? Moje (i jiná) zkušenost říká, že ne. Nakonec jsem začal chodit s 25 letou, která k tomu byla daleko přístupnější. A co vím o té starší, tak měla pořád mladší milence i o dost, ale pro ni to bylo právě o tom, že v té posteli poslouchali a dělali to, co jim řekla. A to bych řekl, že je výhoda těch mlaďasů - že jsou tvární.

Příspěvek upraven 27.01.21 v 17:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
27.1.21 17:04
@7Petra7 píše:
Poslední rok ano. Takže jsem to vzala do vlastních rukou no. Ono ten pocit, když víš, že druhou osobu přitahuješ a chce si tě vzít, tak je zase příjemná po těch letech doma.

Tomu rozumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
27.1.21 17:06
@7Petra7 píše:
Jak se psalo, tak jde o vztahy, kde děti už vyletěli z hnízda. A já sex miluji. Manžel má raději už svůj klid na koníčky. To by jsi se divila, kolik mi píše nebo balí těch mužů v tom rozmezí.. :think:

Jestli na amaterech - tak to věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
27.1.21 17:12
@Hecate píše:
Dávat co? :think:

Myslíš co nechtějí dávat? Čas, invenci, soukromí, přizpůsobení. Nebo naopak volnost a svobodu. Jedou si svůj život a po chlapovi se chce, aby se k jejímu životu nějak přilípl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
27.1.21 17:25
@Hecate píše:
To je myslím můj problém :oops:, bohužel to tak mám.
Pokud ve mně ten chlap už na začátku vyvolává dojem nebo mi dokonce otevřeně sdělí, že to bude „na dobu určitou“, tak nějak ztrácím motivaci. Vím, že do vztahu nedovedu jít jen tak, vždycky je to buď vůbec, nebo naplno, takže když už, tak naplno, a pak je jasné, že ten rozchod bude bolet. Někdo tohle umí kontrolovat, držet jakousi nepsanou dohodu o tom, že od druhého nebude čekat víc, že se nezamiluje, atd. atd., ale já to neumím, natož, abych něco takového slíbila, neřkuli podepsala.Jinak si myslím, že aby to mělo budoucnost a mohlo to fungovat, měli by být oba v podobné situaci. Být například vdaná a mít svobodného milence a naopak, nevím no… to do budoucna zavání nespokojeností. Na druhou stranu, pokud je ta situace stejná a navíc ani nebrání navázání něčeho trvalejšího a vážnějšího a najednou člověku jaksi doteče, že tohle nehrozí, protože v něčem nevyhovuje, tak je to taky naprd… :nevim:

Já si třeba nikdy s nikým neříkám dopředu, jakou náš vztah bude mít trvanlivost, ani formu… Většinou to nějak vyplyne samo…
Taky neumím jít do něčeho jen na půl… Ale na druhou stranu, co se vážného vztahu týče, ten ve mně vyvolává až klaustrofobické pocity a takový jakoby pocit, že už mě nic nečeká.. Já bych, to co hledám, nazvala - lepší milenec :D I s tou omáčkou a city kolem, pokud možno dlouhodobě… Ale bez nějakých slibů a nároků… Ale netvrdím, že až potkám to pravé ořechové, že to nepřehodnotím…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
27.1.21 17:31
@Sonarka píše:
Já si třeba nikdy s nikým neříkám dopředu, jakou náš vztah bude mít trvanlivost, ani formu… Většinou to nějak vyplyne samo…
Taky neumím jít do něčeho jen na půl… Ale na druhou stranu, co se vážného vztahu týče, ten ve mně vyvolává až klaustrofobické pocity a takový jakoby pocit, že už mě nic nečeká.. Já bych, to co hledám, nazvala - lepší milenec :D I s tou omáčkou a city kolem, pokud možno dlouhodobě… Ale bez nějakých slibů a nároků… Ale netvrdím, že až potkám to pravé ořechové, že to nepřehodnotím…

Třeba já hned ze začátku taky myslím na konec, ale od vztahu mě to neodrazuje. Spíš mám realistická očekávání a neslibuji si nic.

• Citovat
  • Upravit
12741
27.1.21 17:34
@Sonarka píše:

Taky nemám ve zvyku dopředu říkat, jak to dopadne, jaká bude trvanlivost, atp… jenže to právě u těch mileneckých vztahů často bývá. Typicky že se ten zadaný chlap nebo ženská začnou vymezovat, mají potřebu postavit milenku či milence do latě a dát jim najevo, kdo je a bude jednička a kdo dvojka… Má to samozřejmě svoje opodstatnění, ale otázka je, kdo je na to zvědavý, komu to vyhovuje, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
27.1.21 17:38
@7Petra7 píše:
Poslední rok ano. Takže jsem to vzala do vlastních rukou no. Ono ten pocit, když víš, že druhou osobu přitahuješ a chce si tě vzít, tak je zase příjemná po těch letech doma.

Ale kazdy chlap v tomto veku neni jak tvuj, hodne zevseobecnujes. Prezentujes tady vsechny muze 45+ jako muze s problemy s erekci, ktere sex uz nezajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
27.1.21 17:40
@riccius píše:
Já mám opačnou zkušenost. Když mi bylo 33, tak jsem randil se ženou o 10 let starší, a ta na moje chutě pro zkoušení měla hodně negativní pohled. Řekla: “Toho jsem si užila jako mladá a teď už chci sex podle svých představ a nároků. “
Takže že by ženy okolo 40 byly otevřeny experimentování? Moje (i jiná) zkušenost říká, že ne. Nakonec jsem začal chodit s 25 letou, která k tomu byla daleko přístupnější. A co vím o té starší, tak měla pořád mladší milence i o dost, ale pro ni to bylo právě o tom, že v té posteli poslouchali a dělali to, co jim řekla. A to bych řekl, že je výhoda těch mlaďasů - že jsou tvární.Příspěvek upraven 27.01.21 v 17:05

Nechci z principu nesouhlasit, ale neubráním se dojmu, že soudíš na základě dost omezené zkušenosti s jednou (starší) ženou a s (jednou) mladší ženou. Tohle podle mě není až tak otázka věku jako spíš nastavení dotyčné osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
27.1.21 17:40
@riccius píše:
Myslíš co nechtějí dávat? Čas, invenci, soukromí, přizpůsobení. Nebo naopak volnost a svobodu. Jedou si svůj život a po chlapovi se chce, aby se k jejímu životu nějak přilípl.

No dobře, ale to jde říct i naopak.

Co konkrétně byl problém v Tvém případě? Nebo v případech, o kterých jsi slyšel z důvěryhodného zdroje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
27.1.21 17:42
@Hecate píše:
Taky nemám ve zvyku dopředu říkat, jak to dopadne, jaká bude trvanlivost, atp… jenže to právě u těch mileneckých vztahů často bývá. Typicky že se ten zadaný chlap nebo ženská začnou vymezovat, mají potřebu postavit milenku či milence do latě a dát jim najevo, kdo je a bude jednička a kdo dvojka… Má to samozřejmě svoje opodstatnění, ale otázka je, kdo je na to zvědavý, komu to vyhovuje, atd.

Jo to je pak blbý, to by mi taky vadilo a upřímně na nějaké stavění do latě bych zvědavá nebyla… Cítila bych se pak jak nějaká věc na určité použití.. Vím že i u mého milence jsem dvojka, ale nikdy se tímhle způsobem nevymezoval. Asi víceméně kvůli sobě… Každopádně jsem mu za to vděčná.

• Citovat
  • Upravit
7626
27.1.21 17:49

@Sonarka ani ten pocit, že víš, že jsi dvojka, Ti nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
27.1.21 17:54
@riccius píše:

Zajímavý postřeh :think:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
27.1.21 19:08
@AjaF píše:
@Sonarka ani ten pocit, že víš, že jsi dvojka, Ti nevadí?

No racionálně to vím, ale nikdy jsem se tak necítila…vím, že mám v jeho životě své místo..a svým zpusobem jsem duležitá. Možná je to i tím, že o ní nic nevím, neznám, neviděla jsem, takže si její existenci plně neuvědomuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky