Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, jsem holka a mám 14. Strašně mě děsí jestli nejsem až moc vysoká. Dala bych všechno proto abych byla menší. Mám 167 cm. Je to moc. Jestli ano poraďte my co mám dělat abych byla menší.
@sasazap píše:
Zdravím, jsem holka a mám 14. Strašně mě děsí jestli nejsem až moc vysoká. Dala bych všechno proto abych byla menší. Mám 167 cm. Je to moc. Jestli ano poraďte my co mám dělat abych byla menší.
Nepomůže nic. Hlavně se nehrb. Já měla ve 14 letech 163cm a už mi to zůstalo.
V tvém věku jsem měla okolo 170 a mám 175 a nohu 42
. Vysoká mi nepřijdeš, takový průměr. Jsou i vyšší holky.
@sasazap píše:
Ve tvém věku (vlastně už od 12 let) měřila 183 cm. Jestli už menstruuješ, o moc víc nevyrosteš. A za mě jsi malinká
Dneska už většinou trpěj spíš holky pod 170cm ![]()
@sasazap píše:
Ja 172 a 3ky prsa..
Ja 174 cm, noha 41. Nejvic jsem vyrostla v letech 12-13, ve 14 uz jsem mohla mit tuhle vysku, co mam ted v dospelosti.
Sestra ma 168cm a neprijde mi nejak moc vysoka.
Druha 178 a ta uz teda vyssi je.
Příspěvek upraven 04.08.21 v 14:12
To není moc, máš už menstruaci? Pokud jo, tak už moc neporostes, jestli vůbec.
@sasazap píše:
já od 13let nevyrostla ani o cm, měla jsem 173cm a poslouchala kecy, jak jsem strašně vysoká ![]()
@sasazap píše:
co udělat, abys byla menší - no to je těžké - jedině uřezat kus nohou nebo hlavy, vyber si, co ti bude míň chybět - vidím to na tu hlavu
Mne prijde, ze si dost mala. Ja v ty dobe mela pres 170 a nohu 40,5. Diky bohu jsem do ty nohy dorostla a v 15 uz jsem merila 176cm. Dal uz jsem nerostla a se svoji vyskou jsem maximalne spokojena ![]()
Normální výška. Růst ničím neovlivnis, to by jsi mohla ze školy vědět.
Asi od 12 měřím 168 a ano, byla jsem vyšší než moje kamarádky, ale časem se to srovná, ostatní tě možná dokonce předrostou, neboj ![]()
Nikdy mě nenapadlo řešit a být smutná z toho že jsem vysoká, zvlášť když je spousta vyšších holek.. a i můj bývalý přítel, jen o pár centimetrů vyšší než já říkal že jsem maličká ![]()
Takže to s tvou výškou určitě tak hrozné nebude
@sasazap píše:
Ne. Je to úplně v pohodě výška. Už moc nevyrosteš (budeš mít tak kolem +- 170 cm, spíš +) takže v dospělosti to bude tvoje finální, úplně ideální výška.
Já mám 174 a jsem stopro spokojená, v tvém věku jsem měřila asi jako ty, nevím přesně, byla jsem 3.nejvyšší z holek na základce a byla jsem hrozně ráda, když jsme se při těláku musely stavět do řady od nejvyšší po nejnižší, že nejsem prcek někde ke konci.
Buď ráda za to jaká jsi, protože přesně taková máš být a jsi určitě super
![]()