Jsem na vše sama, partner nepomáhá, nekomunikuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
22.2.14 22:29

@Moňas.p tak hlavně že je už líp :hug: no joo ted se snaží ale to už je pozdě už mu asi sklaplo chce to napravit ale je to jen dočasné tohle chování člověk se jen tak nezmění..joo to by se musela stát nevím jaká věc aby se změnil :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
22.2.14 22:34
@verunB píše:
@Moňas.p tak hlavně že je už líp :hug: no joo ted se snaží ale to už je pozdě už mu asi sklaplo chce to napravit ale je to jen dočasné tohle chování člověk se jen tak nezmění..joo to by se musela stát nevím jaká věc aby se změnil :mrgreen: :mrgreen:

nezmění se nikdy, už jednou jsem od něj odešla, začal se chovat skvěle, vypadalo, že si fakt vše uvědomil, tak jsem mu tu šanci dala, každý si dle mě zaslouží šanci, ale vše najelo do stejných kolejí, jakmile jsem otěhotněla, jak říkám, chybama se člověk učí a já už jsem poučená :) díky

snad k tomu dospěje i zakladatelka, vypadá rozumně, tak doufejme

• Citovat
  • Upravit
99
5.12.14 06:55

Taky mam chlapa k h… Prijde z prace a jde na pivo. Jen ho zajima kdy budu koupat aby se mohl natahnout k tv. Dalsi jeho starost je jidlo. Chce teple vecere i kdyz ma v praci teply obed. V noci kdyz jdu k jeho rodicum dolu do kuchyne a maly breci tak k nemu ani nevstane. Vcera bylo jeho tatovi zle. Tak jsem ho sla v 8 vecer vzbudit at ho odveze do nemocnice. Rekl mi ze pil a spal dal. Ani se za nim nesel podivat. Tak jsem si udelala orazek.. Jeho mama se ho zastava. Maleho neni schopen ani prebalit ani mu dat jidlo a to malej ji suprove..jsem 400 km od me rodiny. Tady mi maleho nikdo nepohlida. Baba se stara jen o to kdy umyju okna na vanoce.. Ze mam nechat 8 mesicniho kluka na zemi. Navic netopi a v baraku je zima. Topim krbovkama ale to je pak v obyvaku 29 stupnu. A v loznici a v koupelne je zima. Chlap tvrdi ze to staci na koupani 19 stupnu… Tak mam v koupelne teplomet a nezajima me ze rvou ze jde elektrina. Bedna jim muze hrat 24 hodin. Maji tri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
5.12.14 06:59

A tm malicky vyzaduje pozornost a spi tak 40 minut pres den,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.12.14 10:40
@pikola píše:
Muzu se zeptat, proc mate 2 deti?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.12.14 13:48
@fillipka píše:
Taky mam chlapa k h… Prijde z prace a jde na pivo. Jen ho zajima kdy budu koupat aby se mohl natahnout k tv. Dalsi jeho starost je jidlo. Chce teple vecere i kdyz ma v praci teply obed. V noci kdyz jdu k jeho rodicum dolu do kuchyne a maly breci tak k nemu ani nevstane. Vcera bylo jeho tatovi zle. Tak jsem ho sla v 8 vecer vzbudit at ho odveze do nemocnice. Rekl mi ze pil a spal dal. Ani se za nim nesel podivat. Tak jsem si udelala orazek.. Jeho mama se ho zastava. Maleho neni schopen ani prebalit ani mu dat jidlo a to malej ji suprove..jsem 400 km od me rodiny. Tady mi maleho nikdo nepohlida. Baba se stara jen o to kdy umyju okna na vanoce.. Ze mam nechat 8 mesicniho kluka na zemi. Navic netopi a v baraku je zima. Topim krbovkama ale to je pak v obyvaku 29 stupnu. A v loznici a v koupelne je zima. Chlap tvrdi ze to staci na koupani 19 stupnu… Tak mam v koupelne teplomet a nezajima me ze rvou ze jde elektrina. Bedna jim muze hrat 24 hodin. Maji tri…

To je mi líto :hug: Něco takovýho si vůbec neumím představit. Já nejsem zastánce rozchodů, když jsou ve vztahu děti, ale mít tohle doma, navíc s jeho maminkou, sbalila bych kufry a odjela těch 400 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
5.12.14 14:29

Taky o tom uvazujji. Akorat nevim jak bych to ze 7000 zvladla. I kdyz ted platim malemu vse sama. Vlastne jsem kupovala i kocar… Proste vse..pleny a jidlo pro maleho. Koupila jsem si nahoru i mikrovlnku at nemusim litat dolu. Je mi 40 a mam prvni dite.. Takze tezko si nekoho jeste najdu. Maleho je mi lito..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.12.14 14:32
@fillipka píše:
Taky o tom uvazujji. Akorat nevim jak bych to ze 7000 zvladla. I kdyz ted platim malemu vse sama. Vlastne jsem kupovala i kocar… Proste vse..pleny a jidlo pro maleho. Koupila jsem si nahoru i mikrovlnku at nemusim litat dolu. Je mi 40 a mam prvni dite.. Takze tezko si nekoho jeste najdu. Maleho je mi lito..

A rodiče by nepomohli, nemohla bys být třeba u nich? Jako novýho partnera by sis našla určitě, otázka je, jestli budeš ještě o chlapa stát :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
5.12.14 14:41

No myslím si, ze pokud ti nepomůže rodina tvá, tak nejlepe, sklopit hlavu, v místě trvaleho bydliště zažádat o městský čí obecní byt(jsou levnější) říct, v jaké jsi situaci, aby to bylo rychlejší a žádat přídavky, příspěvky na bydlení a hmotná nouze, výživné na sebe i na dítě…nábytek pro malého, hlavně postel, stůl, skříně, vše se dá dohnat za odvoz na internetu, vše si pěkně spočítat, a vybodnout se na něj, když na vás kašle. @fillipka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
5.12.14 14:41
@fillipka píše:
Taky o tom uvazujji. Akorat nevim jak bych to ze 7000 zvladla. I kdyz ted platim malemu vse sama. Vlastne jsem kupovala i kocar… Proste vse..pleny a jidlo pro maleho. Koupila jsem si nahoru i mikrovlnku at nemusim litat dolu. Je mi 40 a mam prvni dite.. Takze tezko si nekoho jeste najdu. Maleho je mi lito..

Jestli jsi s ním jen proto, abys měla chlapa, tak to je hloupej důvod. Promiň, ale vyznělo to tak. Teplé večeře? Polívka je taky teplá, ne? A ty asi máš kuchyň společnou s tchýní, viď? A peníze na jídlo ti alespoň dává? A ta každodenní hospoda, to by mě asi vadilo nejvíce. Já být jeho mámou, tak s tímhle stylem života by musel hledat pro rodinu jiné bydlení. Takové chování ke své ženě a dítěti bych nechtěla vidět. Je mi tě líto :hug:

• Citovat
  • Upravit
99
5.12.14 14:51

Kuchyn mame spolecnou. Ale varim jen malemu. On polevky neji. Ze zacatku jsem varila. Treba omacku a 8 platku mada. Myslela jsem ze na dva dny…ale to on sni s tatou za den… Tak na neho kaslu kdyz mi nepomaha. Ji jen maso. A to ja nemusim. Staci mi rohlik.. Starym mel davat penize na jidlo a vodu a plyn.. Dal jim jednou a to v kvetnu. Pak uz nic. No prece to nebudu platit ja?! Chlapa uz nechci. Spis jsem myslela noveho tatu pro kluka… Navic jeho rodice chteli holku. Tak jsem mela porad na taliri ze kdyby sli ty kulicky urezat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.12.14 14:54
@fillipka píše:
Kuchyn mame spolecnou. Ale varim jen malemu. On polevky neji. Ze zacatku jsem varila. Treba omacku a 8 platku mada. Myslela jsem ze na dva dny…ale to on sni s tatou za den… Tak na neho kaslu kdyz mi nepomaha. Ji jen maso. A to ja nemusim. Staci mi rohlik.. Starym mel davat penize na jidlo a vodu a plyn.. Dal jim jednou a to v kvetnu. Pak uz nic. No prece to nebudu platit ja?! Chlapa uz nechci. Spis jsem myslela noveho tatu pro kluka… Navic jeho rodice chteli holku. Tak jsem mela porad na taliri ze kdyby sli ty kulicky urezat…

To je největší kravina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
5.12.14 16:16
@fillipka píše:

Takže on vlastně žije jako svobodnej, rodiče ho živí, platí za vás energie a ty ze svých peněz živíš sebe a dítě a za bydlení neplatíš nic. Pokud je to takto, tak je to od základů špatně a pak se nediv tchýni, že ti kontroluje okna. Ty jsi jen spolubydlíci u rodiny, kde žiješ vedle syna majitelů. Tohle bych pochopila, pokud bys byla hodně mladá a nevěděla o světě nic. POkud je ti 40, tak přece víš, že tohle nemá budoucnost. Musíš se postavit na vlastní nohy. Třeba to nebude hned, ale připravuj se na to. Jinak se úplně zahrabeš, to chceš?

• Citovat
  • Upravit
99
5.12.14 16:58

@Kobliha51 To nechci. Ale citim ze se tady zahrabu. Byla jsem zvykla na jiny zpusob zivota. Tady muzu akorat sedet na baraku nebo jit po polni ceste…jsem tady sama a akorat mam depku. Ja ji tx penize dam ale nevim z ceho koupim pleny a jidlo pro maleho?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.14 17:08
@fillipka píše:
@Kobliha51 To nechci. Ale citim ze se tady zahrabu. Byla jsem zvykla na jiny zpusob zivota. Tady muzu akorat sedet na baraku nebo jit po polni ceste…jsem tady sama a akorat mam depku. Ja ji tx penize dam ale nevim z ceho koupim pleny a jidlo pro maleho?!

To opravdu nemáš nikoho, kdo by ti mohl do začátku finančně vypomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí