Jsem na vše sama, partner nepomáhá, nekomunikuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3620
5.12.14 21:41

@fillipka
Je mi taky 40, mám malé mimčo, s mužem jsme si prošli jistými problémy, ale rozhodli jsme se, že to zkusíme znova, a zatím to šlape. Sama musíš nejlíp vědět, jestli ti ten chlap za to stojí. Pokud ne, je zbytečné mrhat časem. Máš ještě reálnou šanci si najít muže, nejen tátu synovi. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriana2000
5.12.14 21:43
@veeerry píše:
@adriana2000 už jednou jsem byla vypečená, takže já i s ružovejma brýlema trochu myslela na sebe. :)

to musis a dobre si udelala :)

• Citovat
  • Upravit
511
5.12.14 21:56

@adriana2000 člověk by řekl, že by chlap v 35už mohl mít rozum, a ono prdlajs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriana2000
5.12.14 22:52

@veeerry no jo no, nekdo ho nema ani v 50ti, nepochopis :roll:

• Citovat
  • Upravit
2300
6.12.14 07:34

Aha, tak je to asi tak, jak jsem si myslel, na začátku vypadal normálně, časem se změnil k horšímu. Trochu jen žasnu ale pořád nad tím, že se to nedá dopředu prokouknout nebo mít alespoň pochybnosti :-).
Jak jsem zmínil, na tohle téma je tu spousta diskusí a když tu opakovaně čtu a dozvídám se, jakým mimoňům se podařilo najít si přítelkyni a mně ještě ne, tak si připadám jak… stydím se zmínit :-). A když se dále dočítám, co dotyčná děvčata všechno pro ty své mimoně dělají, tak si říkám, já takovou mít doma, přinejmenším si ji vážím! Nedokážu pochopit to jejich chování, ale to už se asi budu muset zeptat chlapů, kdyžtak dám vědět, co jsem se dověděl. Jenomže… který chlap se upřímně přizná, že si své partnerky neváží, hm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2300
6.12.14 09:04
@marcela74 píše:
Mě spíš zase udivuje, že si někdo myslí, že na planetě mají právo na život jen super ženy a super muži a jejich potomstvo. No prostě je to směska, život není peříčko, jsou i komplikace typu „chlap blbeček“, a ty se musí nějak řešit.
Jen tak pro zamyšlenou - proč vztahy našich rodičů fungovaly poměrně líp? A byly případy, že se velmi mladá dvojice znala pár měsíců, holka otěhotněla, vzali se a vydrželi spolu napořád. Čím to je? Zakládáme rodiny ve vyšším věku - přizpůsobení druhému je už těžší? Jsme sobečtější, jsou nám přednější jiné věci, než udržet rodinu… Vychováváme děti jinak…

Na tom je hodně pravdy. Je prostě jiná doba, všude do nás hustí, že čím vzdělanější budeme, tím lepší budeme mít zaměstnání, logicky tedy věnujeme hodně času studiu a na založení rodiny ani nepomyslíme, to už do nás nikdo nehustí. Neznám, jak to bylo dříve, ale řekl bych, že dříve rodiče dětem častěji připomínali, že už jsou dost velké a měly by si někoho najít a tak dále. Krom toho nás rozmazlují všelijaké moderní technologie a luxus dnešní doby, jsme nároční… Klade se důraz na to, aby lidé byli vzdělaní v oboru těch přírodních věd, ale na humanitu a o vztazích mezi lidmi se asi moc nemluví. Jako já nevím, čím to všechno přesně je, ale nedivím se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 23:24

Už nemůžu ....

Ahoj holky. Potřebuji se svěřit, vykecat. Jsem už hrozne ze všeho unavená, z ničeho nemám radost a do všeho se musím nutit :( poslední dobou mám i žaludeční problémy… jsem s manželem 14 let, mame spolu dvě děti, psa, dům… ale na vše jsem sama, ráno vyvencit psa, postarat se a vyprovodit ráno děti do školy, jít do práce… po práci rychle domu, postarat se o děti, psa, domácnost, občas si jít zacvicit a večer plnit manželské povinnosti…jelikož manžel vyžaduje skoro každý den sex :roll: a teď ještě do toho mi začal manžel vyčítat finance. Jelikož já vydelam kolem 15 tis a on 40 tis plus sem tam něco navíc tak táhne většinu placeni on, což znamená ze i většinu vánočních dárku a to co mi řekl dnes mě docela hodně ranilo… řekl mi, ze dárky jsou stejně všechny od nej protože já nejsem schopna nic koupit :( a ze to všichni vědí. Přitom si myslím, ze se snažím :( ale on má pocit, ze je na vše po finanční stránce sám a já zas co se tyče domácnosti a mluvit s nim je holky opravdu moc těžké :,(

• Citovat
  • Upravit
3871
25.12.17 23:32

Jste spolu 14 let. To ti prestal pomahat nabo nikdy nepomahal a ted ti to zaclo vadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
25.12.17 23:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Potřebuji se svěřit, vykecat. Jsem už hrozne ze všeho unavená, z ničeho nemám radost a do všeho se musím nutit :( poslední dobou mám i žaludeční problémy… jsem s manželem 14 let, mame spolu dvě děti, psa, dům… ale na vše jsem sama, ráno vyvencit psa, postarat se a vyprovodit ráno děti do školy, jít do práce… po práci rychle domu, postarat se o děti, psa, domácnost, občas si jít zacvicit a večer plnit manželské povinnosti…jelikož manžel vyžaduje skoro každý den sex :roll: a teď ještě do toho mi začal manžel vyčítat finance. Jelikož já vydelam kolem 15 tis a on 40 tis plus sem tam něco navíc tak táhne většinu placeni on, což znamená ze i většinu vánočních dárku a to co mi řekl dnes mě docela hodně ranilo… řekl mi, ze dárky jsou stejně všechny od nej protože já nejsem schopna nic koupit :( a ze to všichni vědí. Přitom si myslím, ze se snažím :( ale on má pocit, ze je na vše po finanční stránce sám a já zas co se tyče domácnosti a mluvit s nim je holky opravdu moc těžké :,(

To je ale blbec. A to celé roky máte peníze každý svoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 23:37

No dřív jsem to nijak moc neřešila, byla jsem na mateřské tak to celkem šlo… pak jsem zacla chodit do práce což pomáhal alespoň ráno se psem a dětmi…odpoledne pomohl třeba s vyzvednutim deti z kroužku… jenže na jaře jsem změnila práci a bum ho a už nechodí ani se psem, jako zajde s nim ale jestli tak 2× do měsíce :nevim:… nejde jen o to ale i to vecne vycitani peněz, což však mame takhle už od začátku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.17 23:41

S penězi to mame tak ze každý tedy má svůj účet. Manžel mi přidává na jídlo… což znamená, ze on platí energie, hypotéku, když jdeme třeba do restaurace apod. A já platím jídlo a potřeby do domácnosti, dětem do školy… ale pokud jsou větší výdaje jako např. tábor, kroužky to se snažíme jet na polovic. Vánoce, výlet to platí manžel… upřímně zjišťuji, ze to mame strašně špatne nastavené a takhle má manžel pocit, ze já se vlastně jenom vezu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30419
25.12.17 23:41
@Anonymní píše:
No dřív jsem to nijak moc neřešila, byla jsem na mateřské tak to celkem šlo… pak jsem zacla chodit do práce což pomáhal alespoň ráno se psem a dětmi…odpoledne pomohl třeba s vyzvednutim deti z kroužku… jenže na jaře jsem změnila práci a bum ho a už nechodí ani se psem, jako zajde s nim ale jestli tak 2× do měsíce :nevim:… nejde jen o to ale i to vecne vycitani peněz, což však mame takhle už od začátku.

Mělo to být pro tebe varováním, abys od něj dala ruce pryč. Byla jsi k tomu signálu slepá. Teď už to nezměníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 23:44

@hanka.br. Nezmenim to mas pravdu :( bohužel pro mne :,(

• Citovat
  • Upravit
15005
25.12.17 23:45
@Anonymní píše:
S penězi to mame tak ze každý tedy má svůj účet. Manžel mi přidává na jídlo… což znamená, ze on platí energie, hypotéku, když jdeme třeba do restaurace apod. A já platím jídlo a potřeby do domácnosti, dětem do školy… ale pokud jsou větší výdaje jako např. tábor, kroužky to se snažíme jet na polovic. Vánoce, výlet to platí manžel… upřímně zjišťuji, ze to mame strašně špatne nastavené a takhle má manžel pocit, ze já se vlastně jenom vezu :nevim:

Já si teda nedokážu představit v manželství s detma jiný model než společné peníze, stejně jako společný život. To, že jeden vydělá víc a jeden min, nemá přece žádnou důležitost. Ty se zase staras vic o domacnost a taky mu nereknes, ze nevaril, tak dostane k obedu jen bramboru. Pokud to ale trpis celé léta, pak ho těžko zmenis. Zvazila bych, jestli mi stojí tohle soužití za takové zacházení s vycitkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
25.12.17 23:48
@Anonymní píše:
@hanka.br. Nezmenim to mas pravdu :( bohužel pro mne :,(

Tohle třeba ne, ale jiné věci bys mohla. Zarazila mě věta, že plníš manželské povinnosti, protože manžel vyžaduje sex skoro každý den. Kdybych měla mít sex, protože ho po mě někdo vyžaduje, cítila bych se jak znásilněná. Tohle je přeci ve vztahu záležitost lásky a oboustranné touhy, jinak je to horší, než mýt okna. Nemohla bych alespoň upustit od toho, že budeš dělat manželovi služku a zároveň mu poskytovat tyhle služby, když na ně nemáš chuť? Nevím - třeba by si vážil toho, když chuť opravdu máš a to po výčitkách asi často nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí