Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@blorchi jsem na tom naprosto stejně. Jen občas sama sebe překvapím co se s toho „h…a“ dá vytvořit ![]()
@Sidsel
Hlavně je potřeba to žraní nějak omluvit a vysvětlit. Dneska jsem celé odpoledne jedla jenom šípky a jablka, takže teď to můžu rozjet. ![]()
@blorchi píše:
Ja mam jedinou vyhodu, ze bydlim tam kde bydlim. Obchod jen jeden a jeste tam nic neni, dovazkova sluzba neexistuje a tak s emusim spolehnout co dum dá a jelikoz je pred nakupem tak da tak ho.vno![]()
to Ti závidím, já mám pod okny večerku
někdy je to fakt šílené, kor když vím, že dneska jim dovezly zákusky atd.. uááááááááááááááá ![]()
Celej den přemejšlím, že žeru jako pra.se
Mám PMS a jsem nezastavitelná ![]()
Oběd, pak tvaroh, croissant, kousek masa, chleba s vysočinou, zase kousek masa a teď mně mlátí huba, bože dala bych si ten langoš ![]()
ještě, že jsme byli na procházce ![]()
@sad 1 píše:
Na večeři jsme měla kousek chleba s topinkovou pomazánkou, teď jsem dojedla mrkev…trapný co? Já vím, ale já chci prostě váhu už udržet, a dál i zhubnout. V těhotenství jsem přibrala 25 kilo, zhubla 30 kilo, a chci pokračovat ještě 5 kilo. Já vím, nehodíms se semAle dala bych si všechno - tatarák, langoše, minule jsme snědla celou Studentskou pečeť, ale chtělo s emi pak zvracet, fakt to bylo moc.
Ale to klidně můžeš, akorát musíš přidat pohýýýb. Já i přes svoje občasné obžérství vážím pět deka i s klíčema ![]()
Ja vcera sporadala na posezeni madarskou klobasu, ctyri nugatovy koblihy, dve nejaky cokoladovy plundry, jogurt a kysely rybicky. A bylo mi brutalne soufl.
Kdyz na me padne chut, tak je to se mnou tezky.
Tak to ja mam opacny problem, nic mi nechuti, ale som par dni pred porodom
ale na tatarak mam chut uz dlho, no na ten sa este nacakam
![]()
@Tiger-lily píše:ááááá
Ještě že nejsem sama nenažraná. Mám hroznou chuť na langoše.
Příspěvek upraven 19.10.13 v 20:16
K snídani dvě topinky s česnekem, krupicová kaše, následovaly křupky, jablko, sušenka, zeleninka na másle a zakončeno půl pytlíkem piškotů s nápní do vosích hnízd (jako náhražka za chuť na máslový dort
)
Koukám, že na emiminu budu muset založit rychlé občerstvení s langošema ![]()
A už žeru tu čokoládu
Nugeta by byla lepší, ta duo ve skleničce, ale buhužel nemám
![]()
@N. evill píše:
Ale to klidně můžeš, akorát musíš přidat pohýýýb. Já i přes svoje občasné obžérství vážím pět deka i s klíčema
hýbu se až až, jinak bych těch 30 kilo nezhubla, ale opravdu to nestačí - myslet si, že budu žrát jak prase a cvičit, a bude to ok. To není jen o jídle, ale o celkovém životním stylu. A taky o zdraví. Žrát sádlo, hromady tlačenek, sladkého, cvičit, a myslet si, že jsme zdravá, protože jsme hubená, nic pro mě. Ale každýmu vyhovuje něco jinýho
![]()
Na večeři jsme měla kousek chleba s topinkovou pomazánkou, teď jsem dojedla mrkev…trapný co? Já vím, ale já chci prostě váhu už udržet, a dál i zhubnout. V těhotenství jsem přibrala 25 kilo, zhubla 30 kilo, a chci pokračovat ještě 5 kilo. Já vím, nehodíms se sem
Ale dala bych si všechno - tatarák, langoše, minule jsme snědla celou Studentskou pečeť, ale chtělo s emi pak zvracet, fakt to bylo moc.