Jsem těhotná v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
29.8.16 18:33
@berry4 píše:
@chipsa ale prosimtě. Ani jedno už vzít zpět nejde. Děti-ty hotové nejsou auta. Třeba.
Jednou se ho vzdáš, už tvé není. Nepiš sem bláboly.

No tady je krásně vidět, kdo má tvrdé city a kdo ne. Ano dítě není auto, jen tak ho doktoři rozřežou na kusy a já si spokojeně budu žít dál a bud ráda, že jsem se zbavila závaží :palec: :palec: Paráda, tak jen rozumujte takto dál, potom to ta zoufalá holka opravdu udělá a poděkuje vám za celoživotní trauma :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.8.16 18:33
@pikola píše:
Tady je to pořád stejný, ona napíše jeden příspěvek a vy se tu budete 15 stránek dohadovat o normálnosti potratu :roll:

Možná kdyby jich napsala víc tak jí tady může pár holek poradit :nevim: takhle je to výkřik do tmy o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
29.8.16 18:34
@chipsa píše:
No tady je krásně vidět, kdo má tvrdé city a kdo ne. Ano dítě není auto, jen tak ho doktoři rozřežou na kusy a já si spokojeně budu žít dál a bud ráda, že jsem se zbavila závaží :palec: :palec: Paráda, tak jen rozumujte takto dál, potom to ta zoufalá holka opravdu udělá a poděkuje vám za celoživotní trauma :zed: :zed: :zed: :zed:

A to jsi vzala odkud, že bude mít celoživotní trauma? Třeba právě vůbec ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.8.16 18:37
@chipsa píše:
No tady je krásně vidět, kdo má tvrdé city a kdo ne. Ano dítě není auto, jen tak ho doktoři rozřežou na kusy a já si spokojeně budu žít dál a bud ráda, že jsem se zbavila závaží :palec: :palec: Paráda, tak jen rozumujte takto dál, potom to ta zoufalá holka opravdu udělá a poděkuje vám za celoživotní trauma :zed: :zed: :zed: :zed:

Trauma máš ty jak koukam. Potrat je legální lékařský zákrok, ať se to někomu líbí nebo ne. Pokud si to člověk srovná v hlavě a ví co od života chce tak žádný celoživotní trauma nekoná. Není to jednoduchá věc, ale mít dítě v 16, bez školy, bez pomoci, prakticky bez peněz (protože kdyby je zakl. měla tak to asi tak neřeší) je prostě pohnojenej život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
29.8.16 18:37
@chipsa píše:

Ne každej z toho má trauma. A většina po tom může mít i další děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.16 18:38

To je predsa v poriadku, ze mamka nemoze na matersku. Mamka uz na materskej bola, s Tebou. Dieta je Tvoje, materska teda tiez Tvoja. Elementary, dear Watson.

Vedela si otehotniet, tak sa hlad starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.8.16 18:39
@kacaba379 píše:
Dle některých odpovědí je krásně vidět, kdo už děcka má a kdo ne :lol:

Jak s názory na situaci zakladatelky souvisí, zda někdo má či nemá děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
29.8.16 18:43

Milá zakladatelko, bohužel neumím poradit, ale moje spolužačka otěhotněla v 9. třídě, kloučka si nechala, rodinné zázemí podle mně extra neměla, otec dítěte asi nejevil zájem a přesto vše zvládla. ;) Školu už má dodělanou a užívá si života. Držím pěsti, ať to zvládneš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
29.8.16 18:44

@Šmoulice A kolik máš za sebou potratů, že o tom tak zasvěceně píšeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
29.8.16 18:45
@terien píše:
Trauma máš ty jak koukam. Potrat je legální lékařský zákrok, ať se to někomu líbí nebo ne. Pokud si to člověk srovná v hlavě a ví co od života chce tak žádný celoživotní trauma nekoná. Není to jednoduchá věc, ale mít dítě v 16, bez školy, bez pomoci, prakticky bez peněz (protože kdyby je zakl. měla tak to asi tak neřeší) je prostě pohnojenej život.

Taky koukám na její reakce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
29.8.16 18:46
@Petrolka píše:
@Šmoulice A kolik máš za sebou potratů, že o tom tak zasvěceně píšeš?

Žádnej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.8.16 18:48
@Petrolka píše:
@Šmoulice A kolik máš za sebou potratů, že o tom tak zasvěceně píšeš?

Nerozhoduje kolik a kdy, ale jak to máš srovnaný v hlavě. Někdo taky přirovnává potrat k vraždě, někdo to bere jako nouzové řešení situace. Ať tak či tak, jde o to jak to má člověk nastavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
29.8.16 18:50
@terien píše:
Možná kdyby jich napsala víc tak jí tady může pár holek poradit :nevim: takhle je to výkřik do tmy o ničem.
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897

@Šmoulice Takže zasvěceně plácáš o věci, kterou jsi nezažila. :palec: Takové hrdinky mám nejraději. Snad nemáš nebo nebudeš mít dceru, která by se mohla dostat do podobné situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
@Šmoulice píše: Žádnej. ;)

No je to vidět :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...