Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak do 6 minut je ještě dobrý,já měla po půlhodině a fakt den odedne slábly,prve mi od 10dpo do 11dpo zesílila a pak vidíš jak to šlo.Tak držím palce!!!!Tu krev bys měla nejjistější.Neš se nervovat.Já jak jsem teď měla // slaboučkou tak jsem měla uplně hrůzu,že to je to samé jak min. měsíc a šla jsem na krev a byla 18,nic moc hodnota,ale včera už 114 takže to mimčo snad dohání.A čárku už mám hezkou
Tak to ti gratuluju a závidím.Tak to pak zkusím vyfotit a dát to sem.A tets zkusím za 3-4 dny.
čtu vedle že nemáš peníze na krevní test,máš doma ještě nějaký test?jak jo testni v pondělí a podle toho jak bude čárka vypadat tak si skoč na gyndu popiš co a jak a sestra ti ji veme.Já jsem taky sestřičku poprosila a krev mi vzala a neplatila jsem vůbec nic.
jj mám ještě jeden test a chtěla jsem si ho dělat až tak ve středu.Mno a když bude ta čárka pořád slabá,to tam mám jít taky? Promiň,že se tak hloupě ptám,jen jsem prostě nezkušená. ![]()
Lentil čárka by se měla obden zesilovat aspoň maličko,takže klidně udělej už v pondělí a pokud uvidíš že fakt slábne tak je krev myslím zbytečná a počkej na ms
věř,že to dobře dopadne,moc držím palce,zatím je asi hcg hodně maličké tak snad začne stoupat.Odpo tu hoď ty tři testíky pohromadě,mrknu na ně ju?
Dobře odpoledne testíky šupnu sem.A naštěstí jsem abstinent,takže se neboj. ![]()
Tak dneska ta mrcha dorazila
Tak snad to vyjde příšte…alespoň mám jistotu, že jsem zdravá:-) Lentilko, držím palce, ať to vyjde aspoň tobě ![]()
Tracy myslela pit min tekutin, abys nemela moc naredenou moc ![]()
AjkaZ píše:
Tracy myslela pit min tekutin, abys nemela moc naredenou moc
Jo aha ![]()
Veerroonnikkaa píše:
Tak dneska ta mrcha dorazilaTak snad to vyjde příšte…alespoň mám jistotu, že jsem zdravá:-) Lentilko, držím palce, ať to vyjde aspoň tobě
Veru,tak to mě mrzí,tak třeba příště to vyjde.
A děkuji,jen aby mi třeba taky nedorazila menzes.
Budu držet palečky!
…určitě to vyjde!