Jsem trapná, chci ho zpátky

Anonymní
31.7.22 18:50

Jsem trapná, chci ho zpátky

Ženy, jak název napovídá – chci zpátky bývalého a trapčím.

Jsem ca 5 týdnů po rozchodu, držela jsem se, ale včera jsem si dala sklenku vína a znáte to. Bývalému jsem na WA napsala, že jsem zpátky na seznamce, kde jsme se potkali, že mě tam až obtěžují nějací chlapíci a že chci prostě safe space u někoho, kdo to prostředí zná a povídat si o tom. To, že jsem zpět na seznamce, je pravda, že se tam na mě navalila snad stovka nepoužitelných chlapů, je také pravda… a že jsem si chtěla postěžovat, vlastně taky. Na druhou stranu, samozřejmě sem mu tím chtěla ukázat, jak už jsem „back on the track“, jak je o mne zájem… jeho to ale nechává celkem chladným, na profil se mi ani nepodíval, jaké nové fotky jsem tam přidala. Píše mi věcně, hezky, ale rozhodně nijak okouzleně…

Nasypala jsem si sůl do rány a nevím, jak teď z toho ven. Ano, jsem trapná, ale nemůžu si pomoct… když vidím ty chlapy, co kolem mě jsou, bojím se, že prostě zůstanu sama :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4496
31.7.22 19:06

Tak z nějakého důvodu jste se rozešli. A z jeho chování můžeš usoudit, že tě zpátky nechce.
Takže pokud si s ním neumíš psát bez emocí jako on s tebou, tak ho prostě vymaž a děj tomu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
31.7.22 19:07
@Anonymní píše: Ženy, jak název napovídá – chci zpátky bývalého a trapčím.

Jsem ca 5 týdnů po rozchodu, držela jsem se, ale včera jsem si dala sklenku vína a znáte to. Bývalému jsem na WA napsala, že jsem zpátky na seznamce, kde jsme se potkali, že mě tam až obtěžují nějací chlapíci a že chci prostě safe space u někoho, kdo to prostředí zná a povídat si o tom. To, že jsem zpět na seznamce, je pravda, že se tam na mě navalila snad stovka nepoužitelných chlapů, je také pravda… a že jsem si chtěla postěžovat, vlastně taky. Na druhou stranu, samozřejmě sem mu tím chtěla ukázat, jak už jsem „back on the track“, jak je o mne zájem… jeho to ale nechává celkem chladným, na profil se mi ani nepodíval, jaké nové fotky jsem tam přidala. Píše mi věcně, hezky, ale rozhodně nijak okouzleně…

Nasypala jsem si sůl do rány a nevím, jak teď z toho ven. Ano, jsem trapná, ale nemůžu si pomoct… když vidím ty chlapy, co kolem mě jsou, bojím se, že prostě zůstanu sama :roll:

neztrapňuj se víc, než už ses ztrapnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
31.7.22 19:16

Myslím, že z toho, že mu napíšeš, že jsi zpátky na seznamce nepozná, že bys ho chtěla zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
31.7.22 19:20

Ženo, co ti asi tak poradit, no… netrapči :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
31.7.22 19:24

Nasypala jsem si sůl do rány a nevím, jak teď z toho ven. Ano, jsem trapná, ale nemůžu si pomoct… když vidím ty chlapy, co kolem mě jsou, bojím se, že prostě zůstanu sama :roll:

Trapná ani tak ne, je to celkem normální porozchodová fáze. Nic si z toho nedělej, to přejde ;) budeš se z toho časem muset otřepat. S tímhle už z toho asi nic nekouká, bude se muset najít jinej. I ty myšlenky, že už se nikdo jinej nenajde, zůstanu sama atd jsou normální, to taky přejde. Dej tomu čas a na bývalého zkus zapomenout.

• Citovat
  • Upravit
22566
31.7.22 19:45

:roll:
To, cos mu napsala, je spíš zoufalé než ukazující svou neodolatelnost. On evidentně nechce, tak se už neztrapňuj. Nejspíš se tomu zasmál a tim to pro něj končí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
31.7.22 20:03

Nic nepiš, pokud mu opravdu nechceš říct že ho miluješ a že ho chceš zpět. Jestli ho chceš zpět, napiš ať se staví nebo zda by ses nemohla stavit ty a říct mu to a v klidu si o tom popovídat. Pokud mu nechceš říct chci tě zpět, tak nic nepiš a dělej že neexistuješ. Tyhle fáze jsou těžký, ale ženský se z toho dostanou rychle. Muž si po roce uvědomí co měl a je pozdě. Jestli myslíš že to jde zachránit tak začni jednat, ale určitě ne v SMS o seznamce. Taky záleží na okolnostech které zde nepíšeš, jako důvod rozchodu a kdo s kým měl víc problémů. Zase jestli tam byla nevěra nebo něco co jednomu z vás fakt hodně ublížilo, tak nic moc nečekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
31.7.22 20:42

Ven z toho nijak…proste uz mu sama od sebe nic nepis a dej tomu vsemu cas, aby to mohlo prejit…5 tydnu je kratka doba…to je jasny, ze ve slabe chvilce clovek muze i svemu ex napsat…deje se to casto…taky mivam ty tendence…muzi vetsinou ale nechapou, ze je to nejaky pokus o navrat, pokud mu to nenapises narovinu…takze ani jinou reakci cekat nemuzes…mozna ho to taky boli, trapi a mohlo se ho to spis dotknout a nechtel to s tebou vubec probirat…a pokud je tam videt, kdo ti kouka na profil, jako tvuj ex bych se taky nepodivala, i kdybych treba stokrat chtela…pusobilo by to asi trapne.

• Citovat
  • Upravit
2399
31.7.22 20:43

Tak si musíš urovnat, jestli ho chceš zpátky, nebo jestli ti vadí, že jsi trapná. Většinou získat někoho zpátky je i o tom, že ty trapné věci děláš, ale nevadí ti to. :nevim: Pokud ti to vadí, tak ho asi zas tak nechceš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
31.7.22 20:44

Já tě chápu ani nevíš jak. Ale jak tu někdo radil, chceš li ho zpět, tak za ním utíkej a řekni mu to. Možná je to šance poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lejla105
31.7.22 21:18

To si fakt nekdo soudny mysli, ze timto nekoho okouzli a ziska zpet? me tohle nekdo napsat, jedine, co si pomyslim " udelal jsem dobre, ze jsem ji dal kopacky"… vzdyt to neni trapne, ale totalne ubohe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19983
31.7.22 21:54

Spíš zoufalka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.22 22:04

Ja jsem docela sebevedoma a mozna i uspesna zena po ctyricitce, ale nedavno jsem se zakoukala do chlapa a co ja delala🙈 🙏a to me chtel! Pokazila jsem co se dalo, musi si myslet, ze jsem uplny blazen… nedavno jsem mu taky napsala, reagoval stejne - mile, ale odtazite, neudelal ani n aby to trosku posunul. Takze vim presne jak ti je🙏 😁Hodila jsem to za hlavu. Aspon vim, ze tam uz cesta opravdu nepovede :P :D stane se, no…😁 😁 😁
Ale bylo mi trapne, okate jsem dolizala. V mym veku proboha 8o :D

• Citovat
  • Upravit
76
31.7.22 22:39
@Anonymní píše:
Ja jsem docela sebevedoma a mozna i uspesna zena po ctyricitce, ale nedavno jsem se zakoukala do chlapa a co ja delala🙈 🙏a to me chtel! Pokazila jsem co se dalo, musi si myslet, ze jsem uplny blazen… nedavno jsem mu taky napsala, reagoval stejne - mile, ale odtazite, neudelal ani n aby to trosku posunul. Takze vim presne jak ti je🙏 😁Hodila jsem to za hlavu. Aspon vim, ze tam uz cesta opravdu nepovede :P :D stane se, no…😁 😁 😁
Ale bylo mi trapne, okate jsem dolizala. V mym veku proboha 8o :D

Co jsi delala? :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí