Jsem zastáncem střídavky, ale...

6569
11.10.16 19:42

Jsem zastáncem střídavky, ale...

Naštěstí mne nepostihl rozvod, ale bohužel jsem byla svědkem toho, kdy po rozvodu měla matka pocit, že děti jsou jen její… Jsem tvrdý zastánce střídavé péče a stejného práva na děti u obou rodičů.
Bohužel jsem se ale setkala s h*** jménem Aleš Hodina. Ten asi hodně nenávidí ženy. Navíc zastává názor, že chlap, který znásilní ženu, by měl mít právo setkávat se s dítětem, které zplodí při znásilnění, jako jeho právoplatný otec. Nevím, co na to říct. Jsem členem skupiny „Střídavka“, ale asi mi došla slova. Napadá vás nějaký argument, kterým ho poslat někam? Kdo jste na FB, nechtěly byste mu to vysvětlit tak, že opravdu mele kraviny? Dík za podněty, názory atd.

Edit admin - vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
148
11.10.16 19:46

Proč si ho neudala na policii když tě znasilnil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32895
11.10.16 19:48

@Ester13 škoda energie. Tomuto člověku nepomůže nic. :zed:
Sama mám děti ve střídavce, bez problémů, ale vím ze to není pro všechny a vždy. Tento pán jde přes mrtvoly. Neplytvej na něj nervama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.10.16 19:49
@Lindaaa93 píše:
Proč si ho neudala na policii když tě znasilnil?

Ne, on mi nic neudělal, jen zastává ten názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
11.10.16 19:50
@Ester13 píše:
Naštěstí mne nepostihl rozvod, ale bohužel jsem byla svědkem toho, kdy po rozvodu měla matka pocit, že děti jsou jen její… Jsem tvrdý zastánce střídavé péče a stejného práva na děti u obou rodičů.
Bohužel jsem se ale setkala s hovadem jménem Aleš Hodina. Ten asi hodně nenávidí ženy. Navíc zastává názor, že chlap, který znásilní ženu, by měl mít právo setkávat se s dítětem, které zplodí při znásilnění, jako jeho právoplatný otec. Nevím, co na to říct. Jsem členem skupiny „Střídavka“, ale asi mi došla slova. Napadá vás nějaký argument, kterým ho poslat někam? Kdo jste na FB, nechtěly byste mu to vysvětlit tak, že opravdu mele kraviny? Dík za podněty, názory atd.

Jeho názory nečti. Je to blázen :nevim:. Akorát se ztrapňuje před celým národem. Já bych na něj nereagovala, protože s bláznem se nemůžeš bavit ani dohadovat. A když ho pošleš někam, tak on jinou stranou zase vyleze ven.
A já teda jsem odpůrce střídavé péče :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
148
11.10.16 19:52

@Ester13 jo aha..ja tenhle názor rozhodně nezastávam to bych e radši dítětem odstěhovala třeba na kanary aby nepoznal kdo je jeho otec ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.10.16 19:57

Mně se líbí, že tvrdě zastáváš něco, o čem nemáš ani páru. Tak on holt zase tvrdě zastává něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
11.10.16 20:01

@terinka4444 jj, velký zastánce střídavé péče, ale hlavně ať se to netýká mých dětí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.10.16 20:07
@Moise píše:
@terinka4444 jj, velký zastánce střídavé péče, ale hlavně ať se to netýká mých dětí :mrgreen: :mrgreen:

přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
11.10.16 20:16

Hodina je blbec.Amen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56073
11.10.16 20:27

Tvrdy zastance? Holka, ach jo. To proste nejde nalajnovat vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.10.16 20:33

@Ester13 tak ses postarala o to, aby se ještě víc zviditelnil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
11.10.16 20:35
@matkabagristy píše:
@Ester13 tak ses postarala o to, aby se ještě víc zviditelnil

Já myslím, že víc zviditelnit nejde, protože je známý jako falešná pětka. No, špatná reklama taky reklama. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
676
11.10.16 20:46

Já tedy příznivec střídavky rozhodně nejsem. Ani ta kytička nedokáže růst ve dvou květináčích, jak potom živý člověk - dítě. Tedy člověk ve vývinu :think: Myslím, že je to dobro spíše pro rodiče než pro děti. Toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
11.10.16 21:03

@Ester13 Já ho viděla na živo, moc příjemný není, vypadá jak zločinec, i se tak tváří. Koho vůbec napadlo, na takový téma debatovat? Nebylo to k příležitosti protestů proti zákazů jakýchkoli potratů u sousedů? Když si představím, že někdo takový třeba sedí v parlamentu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová