Jsem žena, neustále se zakoukávám do učitelek

Anonymní
21.12.16 11:54

Jsem žena , neustále se zakoukávám do ucitelek

Ahoj. Na toto,,trpím'' už od základky. Vždycky se na nějaké škole našla nějaká pěkná mladá učitelka ze které jsem byla vedle a strašně po ní toužila…
Teď už jsem ale dospělá mám manžela a malé dítě.
Letos jsem nastoupila dálkově do školy a je to tu zase.. Máme krásnou mladou matikářku a já si každou hodinu představuju jaké by to s ní bylo.. Není to nějaká,,vada'',nebo jak to nazvat? :lol:… Kdybych věděla, ze o mě stojí myslím, že bych neváhala.. chtěla bych to jednou zažít.. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky za postřehy :think:
Anonym snad chápete.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4263
21.12.16 12:10
@Anonymní píše:
Ahoj. Na toto,,trpím'' už od základky. Vždycky se na nějaké škole našla nějaká pěkná mladá učitelka ze které jsem byla vedle a strašně po ní toužila…
Letos jsem nastoupila dálkově do školy a je to tu zase.. Máme krásnou mladou matikářku a já si každou hodinu představuju jaké by to s ní bylo.. Není to nějaká,,vada'',nebo jak to nazvat? :lol:… Kdybych věděla, ze o mě stojí myslím, že bych neváhala.. chtěla bych to jednou zažít.. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky za postřehy :think:
Anonym snad chápete.

Nic si z toho nedělej, taky se mi to stalo. To je normální. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.16 12:13

@Fofrník A co s tím? :lol: Zkusila jsi někdy něco? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4263
21.12.16 12:17
@Anonymní píše:
@Fofrník A co s tím? :lol: Zkusila jsi někdy něco? :nevim:

Zkusil. Bylo to fajn. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.12.16 12:25
@JayLee píše:
kazdej mame nejakou vadu…někdo ma rad dudlani palce u nohy někdo grupáč ve vířivce někdo bezkontaktni sex a někdo nezavaznej anál :P :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.12.16 12:36

@JayLee co je bezkontaktni sex? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
21.12.16 12:41
@Fofrník píše:
Zkusil. Bylo to fajn. ;)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
21.12.16 12:44
@Anonymní píše:
Anonym snad chápete.

Já se zakoukávala do učitelů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.12.16 12:46
@Fofrník píše:
Zkusil. Bylo to fajn. ;)

S učitelem chlapem?

• Citovat
  • Upravit
4263
21.12.16 12:50
@Kobliha51 píše:
S učitelem chlapem?

Zakladatelka psala o učitelkách. ;) Tak pochopitelně píši o učitelkách. Nebudu psát mimo téma. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.12.16 13:16
@Fofrník píše:
Zakladatelka psala o učitelkách. ;) Tak pochopitelně píši o učitelkách. Nebudu psát mimo téma. :D

sem se lekla. :mrgreen: Ale ona psala o učitelce a sama má doma muže a děti. To jediné vidím jako trochu problém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.16 13:44

@Kobliha51 to určitě máš pravdu. Proto mě to i trochu trápí i když je to taaak vzrušující. Ona je ale taky vdaná, tak je to celkově asi trošku nemožné..
To by musela být asi fakt náhoda aby to klaplo. A mě by stejně nešlo o nic jiného než o to to s ní zkusit a tím, že je vdaná by to bylo asi i oboustranné takto nezávazně.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4263
21.12.16 16:12
@Kobliha51 píše:
sem se lekla. :mrgreen: Ale ona psala o učitelce a sama má doma muže a děti. To jediné vidím jako trochu problém.

Vždyď já vím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.16 14:49

Dík všem za super rady.. :think: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová