Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj. Na toto,,trpím'' už od základky. Vždycky se na nějaké škole našla nějaká pěkná mladá učitelka ze které jsem byla vedle a strašně po ní toužila…
Teď už jsem ale dospělá mám manžela a malé dítě.
Letos jsem nastoupila dálkově do školy a je to tu zase.. Máme krásnou mladou matikářku a já si každou hodinu představuju jaké by to s ní bylo.. Není to nějaká,,vada'',nebo jak to nazvat?… Kdybych věděla, ze o mě stojí myslím, že bych neváhala.. chtěla bych to jednou zažít.. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky za postřehy
Anonym snad chápete.
Nic si z toho nedělej, taky se mi to stalo. To je normální.
![]()
@Anonymní píše:
@Fofrník A co s tím?Zkusila jsi někdy něco?
Zkusil. Bylo to fajn. ![]()
@JayLee píše:
kazdej mame nejakou vadu…někdo ma rad dudlani palce u nohy někdo grupáč ve vířivce někdo bezkontaktni sex a někdo nezavaznej anál![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Na toto,,trpím'' už od základky. Vždycky se na nějaké škole našla nějaká pěkná mladá učitelka ze které jsem byla vedle a strašně po ní toužila…
Letos jsem nastoupila dálkově do školy a je to tu zase.. Máme krásnou mladou matikářku a já si každou hodinu představuju jaké by to s ní bylo.. Není to nějaká,,vada'',nebo jak to nazvat?… Kdybych věděla, ze o mě stojí myslím, že bych neváhala.. chtěla bych to jednou zažít.. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky za postřehy
Anonym snad chápete.
Já se zakoukávala do učitelů. ![]()
@Kobliha51 píše:
S učitelem chlapem?
Zakladatelka psala o učitelkách.
Tak pochopitelně píši o učitelkách. Nebudu psát mimo téma. ![]()
@Fofrník píše:
Zakladatelka psala o učitelkách.Tak pochopitelně píši o učitelkách. Nebudu psát mimo téma.
sem se lekla.
Ale ona psala o učitelce a sama má doma muže a děti. To jediné vidím jako trochu problém.
@Kobliha51 to určitě máš pravdu. Proto mě to i trochu trápí i když je to taaak vzrušující. Ona je ale taky vdaná, tak je to celkově asi trošku nemožné..
To by musela být asi fakt náhoda aby to klaplo. A mě by stejně nešlo o nic jiného než o to to s ní zkusit a tím, že je vdaná by to bylo asi i oboustranné takto nezávazně.. ![]()
@Kobliha51 píše:
sem se lekla.Ale ona psala o učitelce a sama má doma muže a děti. To jediné vidím jako trochu problém.
Vždyď já vím. ![]()
… Kdybych věděla, ze o mě stojí myslím, že bych neváhala.. chtěla bych to jednou zažít.. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky za postřehy 
Letos jsem nastoupila dálkově do školy a je to tu zase.. Máme krásnou mladou matikářku a já si každou hodinu představuju jaké by to s ní bylo.. Není to nějaká,,vada'',nebo jak to nazvat?
Anonym snad chápete.