Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
Dneska jsem si koupila boty z CCC měla jsem je obuté v prodejně a pak doma a zjistila jsem, že se vevnitř trhá vložka. Chci je zítra vrátit a zajímá mě, zda mi vrátí peníze nebo to pošlou na reklamačku. Díky za odpovědi. ![]()
Nenosene zboží můžeš vrátit bez udání důvodu nebo ti je podle me vymění za jiný pár.
@ProfZav píše:
Nenosene zboží můžeš vrátit bez udání důvodu nebo ti je podle me vymění za jiný pár.
Jiný pár radši nechci. ![]()
Nevím, co máš za značku, ale já tam kupuju Lasocki a ty vydrží všechno. Takze já bych klidně vyměnila, na vadný kus můžeš narazit kdekoli.
@ProfZav píše:
Nevím, co máš za značku, ale já tam kupuju Lasocki a ty vydrží všechno. Takze já bych klidně vyměnila, na vadný kus můžeš narazit kdekoli.
Clara Barson
Reklamace. A nenechat se odbýt. U CCC jsem to s reklamací dotáhla až k soudnímu znalci. Pak zaplatili vše i s chlupama. Boty mají pěkný, ale už bych si u nich nekoupila ani tkaničku.
Peníze mi nakonec nevrátili, ale musela jsem si vybrat zboží v té hodnotě, ve které byli boty zakoupeny. ![]()
@Debbi93 tak alespoň tak. U nás už to byla vysloveně reklamace a cukali se. No, tak narazili.