Jsem zmatená, jak to vlastně má

Anonymní
4.7.23 13:23

Jsem zmatená, jak to vlastně má

Milé dámy i pánové,
jdu si k Vám pro radu, jsem opravdu již zmatená, jak to vidí se mnou jeden muž.
Vím, nejjednodušší je se zeptat, ale myslím si, že mu právě vyhovuje, že je nespecifikováno, jak to mezi námi je.

Před cca dvěma týdny jsme se rozešli, pokud se to mu dá po čtyřech schůzkách tak říkat.
Prý to nemá cenu, od ženy očekává něco víc, něco mu tam chybí, ale neví co. Za druhé to bylo příliš rychlé. Ale poté mi při loučení co jsme se vrátlili zpět k autu (je to kdy jsme se rozcházeli), tak mi řekl na závěr, že je mu se mnou dobře. A poté se loučil, že vlastně neví, jestli to je správné rozhodnutí, ale bude to tak lepší, to ukončit.

Poté mi ještě ten den mi začal psát a bavit se o běžných věcech. Udělala jsem následně něco, co jsem měla udělat dávno (nechci specifikovat, aby mě tu někdo nepoznal), a prý je na mě pyšný.

Dále jsme se sešli na můj popud, že potřebuji v dané záležitosti se rozhodnout mezi dvěma možnostmi. Nakonec jsme mimo jiné skončili v posteli. :oops:
Poté jsme se viděli znovu, na konci týdne, nabídl se mi, že mi rád pomůže s výběrem. Bylo z toho víc, vzájemné mazlení bez sexu.

Poté takto schůzky pokračovali i další týden. Říkala jsem si fajn, jsem kamarádka s výhodami, proč ne. Taky se nepotřebuji hned vázat.

Nicméně v neděli mě plně zaskočil a už nevím, jak to myslí. 14 dní se neuvidíme, mám dovolenou. Loučil se se mnou, tak po dovolené, s tím, že by nejraději zůstal.
A posléze mi napsal:,, Sakra, škoda, že si mineme a neuvidíme se ještě před tvým odletem".
Rozebíral poté se mnou svoji a moji dovolenou, a napsal,, a teď už jen jet na dovolenou spolu". A ptal se mi, jaký typ dovolené ráda a takové věci. Na to jsem se ho zeptala, zda to myslí vážně a on, že by jel rád.
To mi přijde trošku zvláštní jet na dovolenou jako kamarádi s výhodami. :think: :think:

A takových to náznaků je čím dál tím více.

Jsem zmatená, jak to v tuto chvíli vlastně cítí, jak to má.

Vím, jednodušší je se zeptat, ale opravdu si myslím, čím dál tím víc, že mu vyhovuje, že je to nespecifikované…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1170
4.7.23 13:27

Taky si myslím. Když bude chtít, řekne Ti, že se nechce už vídat a že jste si přece nic neslibovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
4.7.23 13:30

S těma dovolenýma se roztrhl pytel, taky mi ji nabízel týpek, se kterým jsem se viděla párkrát :mrgreen: důležitý asi je, jestli to takhle vyhovuje tobě. V těhle typech „vztahů“ je obvyklé, že se jedna strana už neozve, tak bych se radši připravila na to, že to z jeho strany může vyšumět, protože jste si přece nic neslibovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
4.7.23 13:34

Takovýhle vztahy nevztahy jsem vedla kolem dvaceti. Nikdo se moc nechtěl vázat, říkat tomu chození, to už se cítili moc svázaně… už jsem myslela, že nenajdu normálního chlapa na normální chození… :lol:
Jestli ti to takhle vyhovuje, proč ne, jen se připrav, že je možný, že se prostě jednoho dne vypaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
4.7.23 13:35

Od takovýho chlapa pryč. Neví, co chce… Dává ti naděje, ale vážně to nemyslí. Jen dej bacha, aby si takhle v tom nehnila několik let. Bohužel takové případy znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
4.7.23 13:40

Chce si s tebou hrát na vztah, čerpat výhody, které z toho plynou, ale jakmile bys po něm chtěla i nějaké závazky a povinnosti, uslyšíš „hou hou hou děvče, jsme přece jen kamarádi“. Tak to na mě působí. Scházet se s tebou ho momentálně nic nestojí, tak co by nebral, když nabízíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
4.7.23 13:42

Klasika, odhání tě a pak zase namotává zpátky, aby nepřišel o sex :nevim: takových je…kecat může jak chce, ale pokud za něho nemluví činy, tak jsou to pořád jenom plané kecy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
4.7.23 13:45

Podle mě sám neví, jak to má. Třeba to bylo moc rychlé a potřebuje se nejdřív naladit. Na dovolenou bych klidně jela, aspoň hned poznáte, jestli jo nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.23 14:09
@Denny.5 píše:
Podle mě sám neví, jak to má. Třeba to bylo moc rychlé a potřebuje se nejdřív naladit. Na dovolenou bych klidně jela, aspoň hned poznáte, jestli jo nebo ne.

Já bych ho nepoznala, ale dovedla mě k němu moje kamarádka. Prý je skvělý a hodíme se k sobě, no tak nevím, ale ok :lol: :lol:
Ona ví, jaký je, je to její kamarád, a řekla mi k tomu své, ale všechno ji taky nechci říkat.

Nejhorší je, že vím, že mě má jen nejspíš na zábavu. Ale zaraží mě, jen to, že se o mě zajímá,, chce mě poznat i víc do hloubky…

On tedy i říkal, že to bylo příliš rychlé, byl dlouho sám.

Nejhorší je, že já už bych asi spíš vážně chtěla chlapa do života, s kterým založím později rodinu :)

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
4.7.23 14:10

Otázkou je, jak si vážíte sama sebe? Hrát si se mnou takto nějaká ženská, tak jí pošlu do oběhu! Mám rád přímost a rovnost i když se mi to nemusí v jádru věci vůbec líbit.

@Anonymní píše:
Milé dámy i pánové,
jdu si k Vám pro radu, jsem opravdu již zmatená, jak to vidí se mnou jeden muž.
Vím, nejjednodušší je se zeptat, ale myslím si, že mu právě vyhovuje, že je nespecifikováno, jak to mezi námi je.

Před cca dvěma týdny jsme se rozešli, pokud se to mu dá po čtyřech schůzkách tak říkat.
Prý to nemá cenu, od ženy očekává něco víc, něco mu tam chybí, ale neví co. Za druhé to bylo příliš rychlé. Ale poté mi při loučení co jsme se vrátlili zpět k autu (je to kdy jsme se rozcházeli), tak mi řekl na závěr, že je mu se mnou dobře. A poté se loučil, že vlastně neví, jestli to je správné rozhodnutí, ale bude to tak lepší, to ukončit.

Poté mi ještě ten den mi začal psát a bavit se o běžných věcech. Udělala jsem následně něco, co jsem měla udělat dávno (nechci specifikovat, aby mě tu někdo nepoznal), a prý je na mě pyšný.

Dále jsme se sešli na můj popud, že potřebuji v dané záležitosti se rozhodnout mezi dvěma možnostmi. Nakonec jsme mimo jiné skončili v posteli. :oops:
Poté jsme se viděli znovu, na konci týdne, nabídl se mi, že mi rád pomůže s výběrem. Bylo z toho víc, vzájemné mazlení bez sexu.

Poté takto schůzky pokračovali i další týden. Říkala jsem si fajn, jsem kamarádka s výhodami, proč ne. Taky se nepotřebuji hned vázat.

Nicméně v neděli mě plně zaskočil a už nevím, jak to myslí. 14 dní se neuvidíme, mám dovolenou. Loučil se se mnou, tak po dovolené, s tím, že by nejraději zůstal.
A posléze mi napsal:,, Sakra, škoda, že si mineme a neuvidíme se ještě před tvým odletem".
Rozebíral poté se mnou svoji a moji dovolenou, a napsal,, a teď už jen jet na dovolenou spolu". A ptal se mi, jaký typ dovolené ráda a takové věci. Na to jsem se ho zeptala, zda to myslí vážně a on, že by jel rád.
To mi přijde trošku zvláštní jet na dovolenou jako kamarádi s výhodami. :think: :think:

A takových to náznaků je čím dál tím více.

Jsem zmatená, jak to v tuto chvíli vlastně cítí, jak to má.

Vím, jednodušší je se zeptat, ale opravdu si myslím, čím dál tím víc, že mu vyhovuje, že je to nespecifikované…

Příspěvek upraven 04.07.23 v 16:10

• Citovat
  • Upravit
4.7.23 14:15
@Michelle_M píše:
Chce si s tebou hrát na vztah, čerpat výhody, které z toho plynou, ale jakmile bys po něm chtěla i nějaké závazky a povinnosti, uslyšíš „hou hou hou děvče, jsme přece jen kamarádi“. Tak to na mě působí. Scházet se s tebou ho momentálně nic nestojí, tak co by nebral, když nabízíš.

Potvrzuju. Taky mám takovou zkušenost, kdy jsme jeden den byli v posteli a i na té dovolené, a druhý den mě okázale nazýval kamarádkou. Vzdělaný chlap s hezkou kariérou kolem 30, odtud jsem to fakt nečekala. Připadala jsem si velmi použitě a ani nevím/nechci vědět, kolik nás takhle měl rozpracovaných. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 14:19
@Prostě Vodnář píše:
Otázkou je, jak si vážíte sama sebe? Hrát si se mnou takto nějaká ženská, tak jí pošlu do oběhu! Mám rád přímost a rovnost i když se mi to nemusí v jádru věci nemusí vůbec líbit.

Ano mohu vědět, prosím, jak si s ním hraju? Prozatím více chlapů nemám.
Já nebyla ta, která by mu napsala po rozchodu první. Nebyla jsem ani tou, která by se chtěla rozejít, chtěla jsem o vztah zabojovat. U nás byl problém prostě komunikace, komunikujeme nyní normálně.
A jinak ano, vážím si sama sebe.

• Citovat
  • Upravit
10287
4.7.23 14:20

Myslím, že sám neví. A proto bych v jeho přístupu nic nehledal. Je to stejné jako u ženských. Kdyby chtěl být s tebou, bude s tebou. Prostě to udělá tak, aby to tak šlo. A pokud ne, tak prostě něčemu jinému dává přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
4.7.23 14:32

Špatně jste pochopila mnou napsané. To vy jste v roli hračky, ne on.

@Anonymní píše:
Ano mohu vědět, prosím, jak si s ním hraju? Prozatím více chlapů nemám.
Já nebyla ta, která by mu napsala po rozchodu první. Nebyla jsem ani tou, která by se chtěla rozejít, chtěla jsem o vztah zabojovat. U nás byl problém prostě komunikace, komunikujeme nyní normálně.
A jinak ano, vážím si sama sebe.
  • Citovat
  • Upravit
25194
4.7.23 14:32

Namotává tě.. podle mne by ti ani pravdu neřekl.. já bych se v tom nerýpala, pokud nikoho nemáš a nevadí ti „kamarád s výhodami“ tak bych ho přesně takhle brala jen do doby, kdy najdu něco vážnějšího.. a s takovým se na dovču klidně letět dá, prostě kámoš a sex no..
já to neumím a nevyhovuje mi takový vztah emočně, ale pokud ty bys to zvládla, tak jako dočasné řešení proč ne..
akorát sex jen s ochranou, nevíš, kolik takových kámošek má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí