Jsem zoufalá z dětí 4 a 1 rok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3371
29.5.17 22:42
@Anonymní píše:
Jo a to jsem jeste zapomnela dodat ze furt vecer a rtano kojim malou!! absolutne za zivyho boha nechce mliko umely, a ted uz bych ji treba ani nemusela davat zadny ale vecer proste MUSI se kojit jinak neusne..a u nas v panelaku nechat tri hodiny rvat dite vecer proste nejde, i s ohledem na malyho a na nas - rodice, to proste nejde..parkrat se povedlo uspat bez kojeni a delala jakoby nic ale priste zas muselo bejt kojeni..takze i to me vycerpava..i kdyz ona vstava rano dost brzy takze rano toho zase zneuziju ze si jeste treba pul hodky polezim :D
¨
Tak jako kojení je váš poslední problém :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 22:43
@tini píše:
Tak s tresty to znam, nekdy rikam ve srande, ze dcera nechape jejich smysl.Jsem taky bezradna cim ji potrestat.Tak se snazim jit cestou pozitivni motivace, rikam prekvap me, at te muzu pochvalit, neco slibim, spojim neprijemne s necim prijemnym apod. Strojeni je u nas podobne, to nechapu, cim vic se tesi, tim vic zlobi, jeci, skace a zdrzuje.To jdu do vrtule. V obchode me napadaji ukoly-najdi mrkev, vezmi kosik, objednej sunku, priloz kartu apod. Malou do voziku, do ruky papirek s nakupem.

ja se taky snazim „ukolovat“ ale to zabere na pet minut..mala ve voziku nevydrzi normalne se vysouka a stoupne si v nem na ten plastik a to mi prijde dost nebezpecny, tak ji soupnu dovnitr do voziku taky vydrzi jen minutku a malej do toho zlobi a u nas v obchode si uz mysli ze jsem uplnej blbec s prominutim..ale fakt neni zpusob..jak dam lizatko starsimu mala dela sceny chce taky, kdyz dostanou bombony sezerou je za minutu :D takze zase nic, rohliky zahazujou po chvili..no proste je to des bes..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.17 22:44
@Gituš píše: ¨
Tak jako kojení je váš poslední problém :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
:D :D :D kdyz opominu ze mi mala uz asi od patyho mesice kdyz se koji druhou bradavku stipe macka drti atd tak jako jo.. :D ale uz mi to taky stve, boli mi zada, vecer kdyz si s ni lehnu ke kojeni tak polousnu nebo usnu uplne a pak uz vecer nejsem schopna se prepnout do rezimu uvar obed, vyzehli pradlo atd..
  • Citovat
  • Upravit
15503
29.5.17 22:48

Já věděla, proč jsem nikdy nechtěla děti s malým věkovým rozdílem. Když to čtu, kleplo by mě… :lol: Snažila bych se vyhnout problémovým situacím, nákup jednou týdně velký, bez dětí, občas dětem pustit pohádky ať chvilku sedí, pokud je kam, brát je na nějaké oplocené hřiště kde neutečou. Teď v létě trochu odpadnou stresy s tím oblíkáním, tričko, kraťasy, oblečeno hned, až bude starší ve školce, bude líp… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 22:49
@Lidym píše:
On jízdu na odrážedle miluje, takže hodně trpí, když mu to zakážu.
Tak co jsem dočetla, jsi přísná. Na to nemám už co říct. Většinou mám taky takové zápichy. Dnes jsme byli u kamarádky na návštěvě. Poté, co jsem ho konečně vystrnadila (chtěl tam zůstat), vylezl, boty v ruce, že půjde v ponožkách. Do toho řvalo mimino. Domlouvání nepomáhalo, tak dostal, obula jsem ho a vyleťela jak žíznivá čára. Po cestě tam zapoměl šiltovku v autobuse, hodně ji obrečel. Jsem zvědavá, jak dlouho si to bude pamatovat.

drzim palůce, at si to pamatuje dlouho :D u nas todle proste nefunguje, on proste se naucil o taty, kterej to sice jako myslel dobre, ze proste veci jsou jen veci a jkdyz se rozbijou tak se vyhodi, kdyz se ztrati tak zivot jde dal..takze on ted proste je mu absolutne fuk cokoliv takovyho..dycky mavne rukou a rekne to nevadi to se vyhodi..nebo to nevadi bude jiny.. :D :D jako na jednu stranu je to fajn, ale z tech detskejch mozecku je to fakt prehnany (dela to treba i u novyho stolu kterej jsme za nekolik tisic koupili a on do nej zacal mlatit vidlickou, tak prej to nevadi se kdyztak vyhodi :D takze to fakt rostu a rvu..)

• Citovat
  • Upravit
3371
29.5.17 22:50
@Anonymní píše: :D :D :D kdyz opominu ze mi mala uz asi od patyho mesice kdyz se koji druhou bradavku stipe macka drti atd tak jako jo.. :D ale uz mi to taky stve, boli mi zada, vecer kdyz si s ni lehnu ke kojeni tak polousnu nebo usnu uplne a pak uz vecer nejsem schopna se prepnout do rezimu uvar obed, vyzehli pradlo atd..

Ty jo, mě by fakt zajímalo, jak ten váš den přesně probíhá - nechceš to třeba nahrát/natočit? Fakt mi mě to zajímalo. Přijde mi to skoro jako horor story neovladatelného dítěte, ale to přeci nemůže být tak strašné - dětí mám doma 6, ale tohle jsem nikdy nezažila a že jsem si myslela, že mám živel (jedna z dcer - trochu hyperaktivní, dysgrafik, nesoustředěná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 22:51
@Alušáček píše:
Já věděla, proč jsem nikdy nechtěla děti s malým věkovým rozdílem. Když to čtu, kleplo by mě… :lol: Snažila bych se vyhnout problémovým situacím, nákup jednou týdně velký, bez dětí, občas dětem pustit pohádky ať chvilku sedí, pokud je kam, brát je na nějaké oplocené hřiště kde neutečou. Teď v létě trochu odpadnou stresy s tím oblíkáním, tričko, kraťasy, oblečeno hned, až bude starší ve školce, bude líp… ;)

no ja se snazim vyhybat, ale jelikoz obe deti najednou mi nikdo nepohlida (tatka furt tvrdi ze to nezvlada proste a pak na deti jeci uplne zbytecne a fakt je nanervy) tak proste taky nemuzu zit jen z toho bejt doma v ulepeny kuchyni a zabordelenym pokojicku a pred barakem na hristi..obcas proste se musime provetrat na nejakou akci, do zoo nebo proste venku fakt zaskocit aspon pro svacu..dneska jsem deti do kratasu a bot oblikala TRICTVRTE HODINY..mala se mi za tu dobu trikrat svlikla z pleny, ale jako to beru jen jako detailik..

• Citovat
  • Upravit
3371
29.5.17 22:52
@Anonymní píše:
drzim palůce, at si to pamatuje dlouho :D u nas todle proste nefunguje, on proste se naucil o taty, kterej to sice jako myslel dobre, ze proste veci jsou jen veci a jkdyz se rozbijou tak se vyhodi, kdyz se ztrati tak zivot jde dal..takze on ted proste je mu absolutne fuk cokoliv takovyho..dycky mavne rukou a rekne to nevadi to se vyhodi..nebo to nevadi bude jiny.. :D :D jako na jednu stranu je to fajn, ale z tech detskejch mozecku je to fakt prehnany (dela to treba i u novyho stolu kterej jsme za nekolik tisic koupili a on do nej zacal mlatit vidlickou, tak prej to nevadi se kdyztak vyhodi :D takze to fakt rostu a rvu..)

Jenže je rozdíl být salámista (to nevadí, že se to ztratilo, byl jsem nepozorný, příště si dám pozor) a nebo si nevážit věci a schválně je ničit. Tatínek to předal špatným způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
29.5.17 22:55
@Anonymní píše:
drzim palůce, at si to pamatuje dlouho :D u nas todle proste nefunguje, on proste se naucil o taty, kterej to sice jako myslel dobre, ze proste veci jsou jen veci a jkdyz se rozbijou tak se vyhodi, kdyz se ztrati tak zivot jde dal..takze on ted proste je mu absolutne fuk cokoliv takovyho..dycky mavne rukou a rekne to nevadi to se vyhodi..nebo to nevadi bude jiny.. :D :D jako na jednu stranu je to fajn, ale z tech detskejch mozecku je to fakt prehnany (dela to treba i u novyho stolu kterej jsme za nekolik tisic koupili a on do nej zacal mlatit vidlickou, tak prej to nevadi se kdyztak vyhodi :D takze to fakt rostu a rvu..)

Jo, to mě taky štve. Ještě mám 9tiletého nevlastního a ani jeden si neváží hraček a ničí je, však mají autíček, že?… Jsou všichni stejní. Já byla vychovávaná dávat si pozor na věci a teď trpím. To s tou čepicí mě překvapilo. On má občas dobré stránky. Loni jsem malovala (těhotná), jak teď ty stěny vypadají… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 22:55
@Gituš píše:
Ty jo, mě by fakt zajímalo, jak ten váš den přesně probíhá - nechceš to třeba nahrát/natočit? Fakt mi mě to zajímalo. Přijde mi to skoro jako horor story neovladatelného dítěte, ale to přeci nemůže být tak strašné - dětí mám doma 6, ale tohle jsem nikdy nezažila a že jsem si myslela, že mám živel (jedna z dcer - trochu hyperaktivní, dysgrafik, nesoustředěná).

no snad to radsi ani natacet nechci, bych u toho musela brecet..jako ja s detma chodim cvicit na krouzek, a dycky koukam jak ty deti tech ostatnich rodicu tam proste sedi a malujou si nebo papaji nebo neco a ja furt beham z rohu do rohu pokrikuju at nelezou nespadnou blablabla ze je mi z toho dycky fakt smutno..ten muj starsi je fakt tak chytrej vse si pamatuje poznava stromy, umi matiku tvl a proste vsechno mozny, o zviratech toho vi hafo, a ja bych na nej byla tak hrda, ale on to vzdycky zazdi proste nejakou lumparnou..hele pani co ma tri kluky a dost zlobice taky od vedle mi rikala, ze jako to jakou mam pajkarnu nezazila ani ona s tema trema klukama..kdyby aspon ta moje mala proste chvilku posedela nebo proste dalo se s ni neco udelat nebo aspon si sednout na lavicku na chvilku..ale ne proste..

• Citovat
  • Upravit
13073
29.5.17 22:56

Důslednost, nic jiného ti nepomůže. Ty píšeš, že dělají tohle a tohle a ty podle nich skáčeš. Protože přece nemůžou jít chudáčkové ven bez ponožek a nemůžou být chudáčkové doma za hezkého počasí, když se odmítají oblékat a oblečeš je nakonec ty a jdou za odměnu na hřiště. Oni řádí a ty skáčeš podle nich. Zavedla bych vojenský režim :D Jsi s nimi doma, takže nikam nutně nemusíte na čas. Nechtějí se oblékat, nikam se nejde. Nechce holka bryndák, nebude jíst. Jakmile neposlouchají, tak musí něco následovat. A z toho, co jsem vyčetla, tak následuje tvoje výmluva, proč nějaký trest nemůže přijít. A tím nemyslím mlácení.
A nečetla jsem všechno, ale píšeš, že krmíš i toho čtyřletého? Myslím, že 4leté dítě hlady neumře, ale až bude opravdu zle, tak prostě zvedne lžičku/ruku a to jídlo si vezme. Jenže ty děti ví, že máma není vytrvalá a jsou naučení, že polevíš a stejně je nakonec oblékneš/nakrmíš/vyvenčíš. Nemáš už zas tak malé děti a evidentně mají víc rozumu než si myslíš. A hezky toho využívají.
Nepolevovala bych a neustupovala v ničem. Pár dní budete bojovat a oni pak zjistí, že máma už neskáče podle nich a že to myslí vážně. Ale když je nakonec po jejich, tak příště budou vyvádět znova, protože budou vědět, že zase po nějakém čase polevíš a oni vyhrajou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 22:57
@Gituš píše:
Jenže je rozdíl být salámista (to nevadí, že se to ztratilo, byl jsem nepozorný, příště si dám pozor) a nebo si nevážit věci a schválně je ničit. Tatínek to předal špatným způsobem.

no, on tatinek je totiz stejnej..v tomhletom..nevazi si veci ani trochu, takze jak mi to stvalo na nem ted to mam i od deti..

• Citovat
  • Upravit
15503
29.5.17 22:57
@Anonymní píše:
no ja se snazim vyhybat, ale jelikoz obe deti najednou mi nikdo nepohlida (tatka furt tvrdi ze to nezvlada proste a pak na deti jeci uplne zbytecne a fakt je nanervy) tak proste taky nemuzu zit jen z toho bejt doma v ulepeny kuchyni a zabordelenym pokojicku a pred barakem na hristi..obcas proste se musime provetrat na nejakou akci, do zoo nebo proste venku fakt zaskocit aspon pro svacu..dneska jsem deti do kratasu a bot oblikala TRICTVRTE HODINY..mala se mi za tu dobu trikrat svlikla z pleny, ale jako to beru jen jako detailik..

Chápu, máš to opravdu náročný. Mojí malé dceři je 2 a 34,je to takový stvoření nepoddajný, paličatý, neposedný, že mít to doma dvojmo, jsem asi v blázinci :lol: Radu nemám, je vydržet, čase to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.5.17 22:58
@Anonymní píše:
no snad to radsi ani natacet nechci, bych u toho musela brecet..jako ja s detma chodim cvicit na krouzek, a dycky koukam jak ty deti tech ostatnich rodicu tam proste sedi a malujou si nebo papaji nebo neco a ja furt beham z rohu do rohu pokrikuju at nelezou nespadnou blablabla ze je mi z toho dycky fakt smutno..ten muj starsi je fakt tak chytrej vse si pamatuje poznava stromy, umi matiku tvl a proste vsechno mozny, o zviratech toho vi hafo, a ja bych na nej byla tak hrda, ale on to vzdycky zazdi proste nejakou lumparnou..hele pani co ma tri kluky a dost zlobice taky od vedle mi rikala, ze jako to jakou mam pajkarnu nezazila ani ona s tema trema klukama..kdyby aspon ta moje mala proste chvilku posedela nebo proste dalo se s ni neco udelat nebo aspon si sednout na lavicku na chvilku..ale ne proste..

Tak možná, jestli je nehlídáš až moc. Občas prostě v nějakém bezpečnějším prostoru je vhodné je asi nechat svému osudu. Nekřičet na ně tohle smíš, tohle nesmíš, tam spadneš, tam si něco uděláš, co se stane, když ho necháš svému osudu třeba na dětském hřišti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 22:59
@Lidym píše:
Jo, to mě taky štve. Ještě mám 9tiletého nevlastního a ani jeden si neváží hraček a ničí je, však mají autíček, že?… Jsou všichni stejní. Já byla vychovávaná dávat si pozor na věci a teď trpím. To s tou čepicí mě překvapilo. On má občas dobré stránky. Loni jsem malovala (těhotná), jak teď ty stěny vypadají… :pocitac:

mala mi ted po celym byte beha a cmare voskovkama a kridama!!! vzdycky to nekde objevi proste, nemuzu celej byt schovat ke stropu, ze jo..takze prijdem z venku malej vysype tasku mala capne kridu a nez si umeju ruce jsou zdi pomalovany..veci taky nici prijde mi uplne naschval..ja v zivote neznicila nic, byla jsem taky vyhcovavana tak, a uplne mi to drasa nervy tohleto..obzvlast kdyz je to vec na kterou setrim, treba hezka jidelni zidlicka pro malyho, a on pak jde a otriska ji prvni den tak, ze proste je to videt na dalku..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML