Jak zpomalují 4 piva reakce dospělého muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2341
10.8.14 17:34

Moj muz si tiez da pivo ked ide s deckami von. 4 asi nie, mozno 2 ale podla mna to prehanas… Naozaj dosiahnes to co tu uz niekto pisal, da si ich aj nabuduce ale nepovie ti to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.14 17:35

Já třeba vím co s mým chlapem dokáže udělat alkohol a jak jednoduše se jde přehoupnout s pár piv 3-4 když už je něco v kebuli v to, že už pije a neumí si říct dost. A riskovat že se něco takového stane když bude s dítětem? Ani náhodou…chlap to naštěstí pochopil a už nepije dal si limit 3 piva nebo panáky za den, když je s dítětem max jedno.
Pokud má chuť na pivo ať jde bez dítěte, já taky nepiju když malého hlídám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11565
10.8.14 17:36

Nečetla jsem diskusi, ale za mě: pokud muž věděl, že to dává (což asi jo, cesta vlakem atd. je celkem zabíračka, a zvládli to bez karambolu), tak bych to nehrotila. Ale zkusila bych mu nějak civilizovaně říct, že kdyby zůstal u dvou, tak budu klidnější, neví, kdy malej něco vyvede a on bude muset fungovat na 100%… čili nevyvádět jak semetrika, ale civilizovaně říct svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
10.8.14 17:42
@Anonymní píše:
V některých zemích pokud nadýchají oba rodiče byť jen 0,1 promile jim seberou dítě :potlesk:

A v některých (evropských) se s 0,5 (někde i 0,7) může za volant…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.8.14 17:45
@j.a.n.i1 píše:
A v některých (evropských) se s 0,5 (někde i 0,7) může za volant…

Ano může. A vím moc dobře, že tak lidi normálně jezdí. Nevidím na tom nic nezodpovědného. Pokud by to bylo zakázané, tak pak ano :-)

• Citovat
  • Upravit
8780
10.8.14 17:52

Ano, podle me jsou 4 piva az az i na vecerni party uplne bez zavazku a odpovednosti (nejde jen o socialni dopady).. Ale ja alkohol nesnasim z principu. Ja ani manzel nepijeme. Muz si da pivo tak jednou za pul roku v restauraci, kdyz si da nejake na nas nezvykle jidlo, treba mastny bramborak nebo topinku..
Pri hlidani deti, nebo dokonce pred rizenim - to bych fakt nekousla. Tak mluvi clovek, co vyrustal s alkoholikama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.8.14 17:55

Dsiskusi jsem nečetla. Pokud máš normálního muže, který s alkoholem nemá problém, tak bych to neřešila, snad ví, co si může dovolit..prosímtě já mám známí, mají 4 leťáka, a občas dělají doma „oslavy“, tam on se ztříská do němoty, a ona si dá „jen“ láhev vína a tak 1-2 panáky za to odpoledne.
pokud nebyl opilý, tak bych to vůbec neřešila, myslím že přeháníš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
10.8.14 18:00

Vadilo, nedovedu si to představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381

V cechach se chlasta a chlastala prvni liga odjakziva, mame naproste prvenstvi v konzumaci piva na hlavu…takze pro prumerneho ceskeho pijana jsou 4 kousci jen takove zavlazeni :lol:…jestlize manzel zakladatelky patri do teto kategorie, coz vi ona jako jedina v teto diskuzi, tak by mel byt naprosto pri smyslech i na slunicku a pri hlidani ditete…je to individualni, kus od kusu…ja taky dam nekdy celou lahev vina a delam u toho sichtaky…ale piju leta letouci,,takze tolerance k alkoholu velika, jinou na mem miste by vezli na zachytku nebo s otravou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301

Prosím na každého kdo tu toleruje chlapovi pivo, nedej bože víc než jedno raději zavolejte sociálku. Prosím a na mě taky. Já totiž vezmu kluka, partnera a jdeme si sednout na zahrádku. Kluk běhá na hřišti a my si dámě 2 (dál raději nečtěte) a dokonce někdy i 3 piva a jdem domů. Ukamenujte mě, nahlašte mě, zavřete mě. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
10.8.14 18:03

Já svému muži pivo netoleruji. Vždy po něm zvrací a mně to přijde jako plýtvání. Takže pivo vyžahnu já a zachráním ho tak před alkoholismem. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
10.8.14 18:04

@Koktal proč se ji omlouváš, nejdřív si tady stěžuje a pak ti něco vyčítá. Je normální, že si chlap za tak dlouhou dobu a v tom teple dá pivo.Jde vidět, že neví, co je to mít chlapa, co se o děti nestará. Ted jsou děti skoro všichni hyperaktivní a abych chlapovi vyčítala pivo a dokonce 11 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
10.8.14 18:07
@Svandu píše:
Ano, podle me jsou 4 piva az az i na vecerni party uplne bez zavazku a odpovednosti (nejde jen o socialni dopady).. Ale ja alkohol nesnasim z principu. Ja ani manzel nepijeme. Muz si da pivo tak jednou za pul roku v restauraci, kdyz si da nejake na nas nezvykle jidlo, treba mastny bramborak nebo topinku..
Pri hlidani deti, nebo dokonce pred rizenim - to bych fakt nekousla. Tak mluvi clovek, co vyrustal s alkoholikama..

se mas, sis zrejme ten svuj rybnik vychlastala uz v minulym zivote :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.14 18:07

@Spokojení moje slova, perfektně napsaný, jde vidět, že neví, co je špatnej chlap, co pije a bije děti i ženu… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
295
10.8.14 18:09
@Anonymní píše:
@Koktal proč se ji omlouváš, nejdřív si tady stěžuje a pak ti něco vyčítá. Je normální, že si chlap za tak dlouhou dobu a v tom teple dá pivo.Jde vidět, že neví, co je to mít chlapa, co se o děti nestará. Ted jsou děti skoro všichni hyperaktivní a abych chlapovi vyčítala pivo a dokonce 11 :lol:

omluvila jsem se za pitomce. Neznám ho tak nemám právo mu nadávat.
Jinak tvému komentáři vůbec nerozumím, nevím co jsi tím chtěla říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect