Jak zpomalují 4 piva reakce dospělého muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8780
10.8.14 18:14

@lajovka Ja na minuly zivoty neverim ;)

Ja jen vim, co chlast dela s lidma (i s tema, co jsou na jeho pravidelnou konzumaci „zvykli“) a mam dost trpkou zkusenost z detstvi.. Tudiz je mi jedno, jestli nekdo snese vic a jiny min. Jestli je po tom nekdo veselej a jinej agresivni. Je to nevyzpytatelne a nici to spoustu zivotu. I tem lidem, kteri si mysli, ze to maji zcela pod kontrolou, nebo pijou primerene (nerikam, za to tak nemusi byt, jen ze ne kazdy to dovede posoudit a uz vubec ne sam na sobe..)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
10.8.14 18:17

Už to tady zabředá úplně jinam. Anonymní tady řeší něco, co zakladatelka vůbec neřeší (nikdo nemluvil o bití ápod.)
A to, co píše @Spokojení jsou ironické řeči, nikdo na tebe sociálku nevolá. Však si dělejte, co chcete. Zakladatelka chtěla vědět, zda se nám zdá… a dost lidí napsalo, že jo. Co děláte vy, je váš problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6111
10.8.14 18:34
@Lenick píše:
Nevím, jestli je to pitomec, ale je to alkoholik, který si svou závislost nechce přiznat. A ty asi taky ne, když ho bráníš. Toť můj názor.

alkoholik???4 piva za 5 hodin? trochu přeháňka, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6111
10.8.14 18:36
@Lenick píše:
Moje dedukce: Jestli si musel i dítětem na starosti (večer na akci ať si jich dá třeba 10) dát 4 piva, znamená to, že si je nedokázal odříct=alkoholik. (Pokud by si je dokázal odříct, a přesto si je dal, tak je nezodpovědný=pitomec, ale variantu Pitomec autorka Anonymka odmítla. Pak zbývá jedině varianta Alkoholik.) :lol: :think:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
10.8.14 18:36

:lol: :lol: já se tu docela při čtení bavím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6111
10.8.14 18:40

Na jednu stranu, když to chlap vypije doma kdekoliv, když nemá zodpovědnost za dítě, tak bych to neřešila vůbec, kor 4 piva za nevím kolik hodin z chlapa alkoholika fakt nedělá :P
ale teda když hlídám dítě a na koupališti, to by mi asi tedy taky vadilo, ikdyž by to s ním na pohled nic neudělalo, kdyby můj chlap hlídal malýho na koupáku a naliíval se tam pivem, tak bych to asi taky jen tak nepřešla, jen bych z toho neudělala scénu a nenazvala ho tedy alkoholikem jako některé přítomné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
10.8.14 18:54
@omandra píše:

Tak pokud si dá ty čtyři piva za pět hodin jednou za měsíc někde s kámoši, tak asi alkoholik není, ale pokud to dělá obden, tak už zřejmě ano. Hlavně je to nezodpovědné vůči dítěti které hlídá, to myslím zakladatelka celkem dobře odhadla. Alkoholika totiž nedefinuje jen to, že je každý den pod stolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9783
10.8.14 19:00
@omandra píše:

Přinejmenším je to těžký piják alkoholu (vizte příspěvek výše – klasifikace dle Dawsona).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
10.8.14 19:04
@Doctus píše:
Přinejmenším je to těžký piják alkoholu (vizte příspěvek výše – klasifikace dle Dawsona).
:lol: :lol: :lol: :roll: tak podle toho je můj chlap alkoholik :roll: :roll: to je fakt hodně mimo :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
10.8.14 19:05
@Lenick píše:
Nevím, jestli je to pitomec, ale je to alkoholik, který si svou závislost nechce přiznat. A ty asi taky ne, když ho bráníš. Toť můj názor.

pěknej blábol :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9783
10.8.14 19:09

@horakyne
Pokud byste měla na oddělení 50 % cirhotiků často v posledním tažení, možná byste mluvila jinak. Ono je dost smutné, když má třeba 45letá žena hodnocení C podle Child-Pughovy klasifikace (tady už se ani nezařazuje do transplantačního programu). Navíc nepíšu o alkoholicích, nýbrž o pijácích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
10.8.14 19:11

@Doctus tak ono se musí i zohlednit jak často pije a ne kolik toho vypije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
10.8.14 19:15

Pokud tam byl od jedenácti, dal si pivo pak se najedl a k obědu další pivo, tak to jídlo hladinu alkoholu snížilo a pak jestli si dál další dvě tak dom podle mě dojel dom v poho. Já nevím jak tvůj chlap, ale můj vydýchá pivo jedenáctku do dvou hodin ( říká hodinu a půl ). Když jedeme na bazén, tak ty 4 piva vypije bez problémů a na dceru, která ji mimochodem taky hodně živá, stíha a když náhodou nějak upadne, je u ni dřív než já. Já bych to nezveličovala, jen bych ho asi poprosila, aby to trochu omezil, když z toho nemáš dobrý pocit, ale podle mě není důvod mít stach. Kdyby na sobě cítíl, že mu to leze do hlavy tak by to asi nepil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9783
10.8.14 19:16

@horakyne
Ano, horší než jednorázový alkoholový exces (který může ovšem způsobit i smrtící nekrotizující hemorhagickou pankreatitidu) je dlouhodobá, nejhůře pak každodenní konzumace alkoholu (třeba zmiňovaná 4 piva). Jaterní parenchym se nestačí ze dne na den zregenerovat a poškození je pak závažnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luisa79
10.8.14 19:24

Ahoj holky, me teda 4 piva v prubehu 5 hodin u chlapa nic hroznyho nepripada. nereknu, kdyby je do sebe nalamal za hodinu, ale takhle prubehu 5 hodin to je v pohode, to bych vubec neresila, navic kdyz to na nem ani nebylo poznat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML