Jsou pravidla ONLINE konverzace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
3.12.21 08:07
@Titchy007 píše:
Ja budu uprimna, jo?
Uz z toho, jak jsi napsal tenhle prispevek je jasny, ze se snazis az neprirozene zalibit (vsem preji krasny advent; dovolte mi, abych polozil dalsi dotaz…). U vetsiny lidi ti na to prdi pes Alik. Ano, existuji taci, kteri to oceni, ale tyhle recicky zacnou byt pro vetsinu lidi po chvilce otravny. Navic jsi se v prvnich par vetach nekolikrat shodil - proc? Na foru, kde se kladou otazky prece nemusis vysvetlovat, ze chces polozit otazku a jeste k tomu rovnou napsat, ze blbou… Tenhle zpusob komunikace pusobi strasne zoufale, neprirozene a strojene. Sorry jako.
Nerikam, abys byl neslusnej, vulgarni, prehnane sebevedomej, ale bud sam sebou. Prestan vyplnovat konverzaci nesmyslnou vatou a jdi k veci. Libi se ti holka? Super, napis ji to a napis ji taky, CO te na ni zaujalo. Nepokladej jen otazky, napis taky neco o sobe -co te bavi, co delas za praci atd. HLAVNE se prestan shazovat a snazit se zalibit prehnanou korektnosti (nekdy to muze pusobit az ulisne). To totiz odpuzuje vetsinu zen a zadne body ti to neprida. Bud asertivni, prirozenej, nepodlezej, ale neboj se zalichotit v pripade, ze ti lichotka prijde na miste. Nespekuluj, hazej to tam, jak to citis. :)) Nekombinuj, nevymyslej originality, stejne to vetsinou pusobi blbe, pokud nemas vylozene talent na hlasky. Dam priklad s tim casinem: tebe vazne zajima, jestli se da ovlivnit barva? Fakt? Proc radsi nenapsat neco ve smyslu - „Moc me zaujalo, ze pracujes v casinu, zni to zajimave, nikoho takovyho ve svym okoli neznam.“ Tim ji das najevo, ze ti prijde zajimava, ze je jina a treba, kdyz bude chtit se od toho tematu muzete odpichnout. Ano, neni to nijak originalni hlaska, ale je to uprimny a myslim, ze holku to zaujme vic, nez dotaz na ruletu, kterej pravdepodobne dostala uz stokrat. :nevim:Urcite se tu najdou taci, co nebudou souhlasit, ale ver mi ze na blazeovany konverzace nikoho neulovis. To totiz pusobi asi tak atraktivne, jako ucastnik AZ kvizu, kterej ma rad lusteni krizovek a prochazky v prirode.

Fíha… Ty do mě vidíš jak do hladové kozy 8o Proč bych se urážel? Máš naprostou pravdu. Přesně tohle jsem totiž potřeboval slyšet :palec: V civilu tak nemluvím, čili si ani neuvědomuju proč se u klávesnice měním v barda. :mrgreen: Zamakám na tom!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová