Jsou rozdílné matky ve městě a na vesnici? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8469
3.3.14 15:33

@Kvido Mě občas děsí i představa dvou dětí, zajímavé, že když jsem byla bezdětná, nestávalo se mi to. (to jsem chtěla 3) :think:
@Camael Jistě, upravíme to dle potřeb a požadavků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 15:34
@Camael píše:
Tak zase ale kdyby se chvíli počkalo a oni by na to rychle hupsli, protože stejně přece na vesnici jiný vyžití nemají, nebylo by to tak dramatický. :D
Čekám, že to za to „jiný vyžití“ schytáš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 15:35

@Camael Já jsem teda z vesnice a chtěla jsem dítě už kolem 30 a jsem ráda, že jsem ve 33 rodila. Ani na vesnici to vždycky není: Hup na krávu a už je tele :-D I my se tady někdy na dítě nadřem. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2786
3.3.14 15:36
@Camael píše:
Tak zase ale kdyby se chvíli počkalo a oni by na to rychle hupsli, protože stejně přece na vesnici jiný vyžití nemají, nebylo by to tak dramatický. :D

Takže se to odkládá napřesrok. Uděláme s mužem, co se dá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400

Nemůžu uvěřit, že lidé mohou mít tak omezené, ktátkozraké názory a být plni hloupých předsudků :roll: I když od některých jedinců se to dalo čekat :lol:…Ve městech žije spousta žen s více dětmi a nízkým vzděláním - a to platí i naopak, dnes si majetní lidé velmi často pořizují domy ve vesnicích, v přírodě a do práce dojíždějí do města třeba novým BMW :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
@Anonymní píše: …že by bydlela ve městě, ale u lesa? :mrgreen:

Sídliště :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2786
3.3.14 15:37
@Anonymní píše:
@Camael Já jsem teda z vesnice a chtěla jsem dítě už kolem 30 a jsem ráda, že jsem ve 33 rodila. Ani na vesnici to vždycky není: Hup na krávu a už je tele :-D I my se tady někdy na dítě nadřem. :lol:

Né, už se tu směju nahlas a děti na mě divně koukaj, o co jako jde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 15:37
@Ettelwen píše:
Sídliště :think: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no, na okraji města…nebo na okraji vesnice :?:
  • Citovat
  • Upravit
8469
3.3.14 15:39

@Ettelwen Otázka je ještě s kým to mají. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Anonymní píše:
@Camael Já jsem teda z vesnice a chtěla jsem dítě už kolem 30 a jsem ráda, že jsem ve 33 rodila. Ani na vesnici to vždycky není: Hup na krávu a už je tele :-D I my se tady někdy na dítě nadřem. :lol:

Né, už se tu směju nahlas a děti na mě divně koukaj, o co jako jde. :palec:…ještě pak vyjde na den ovulky zrovna předplacené divadlo…a zase měsíc čekat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2786

Holky, odložme tu debatu na večer, musím s dětma ven. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 15:40
@Anonymní píše: @Anonymní píše:
@Camael Já jsem teda z vesnice a chtěla jsem dítě už kolem 30 a jsem ráda, že jsem ve 33 rodila. Ani na vesnici to vždycky není: Hup na krávu a už je tele :-D I my se tady někdy na dítě nadřem. :lol:Né, už se tu směju nahlas a děti na mě divně koukaj, o co jako jde. :palec:…ještě pak vyjde na den ovulky zrovna předplacené divadlo…a zase měsíc čekat :mrgreen:

né, ovulka nééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
@Burj Chalifa píše: Čekám, že to za to „jiný vyžití“ schytáš.

Já to myslela jako odkaz na tenhle názor už několik stran zpátky a teď to bude na mě! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
@Gina108 píše:
Tak běž do p… a neber si to osobně. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Promiňte, úplně se to nabízelo :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :palec:,ale jo, sedlo to..

Ja jsem z mesta..a dala bych nevim co, zit na venkove. Vypustit dite na zahradu, uzivat si grilovacky, bazen, byt cely den venku..Co ve meste v panelaku v lete, clovek se smazi za ziva, je nucen byt od urcity doby zavreny v byte, to je na palici.

Příspěvek upraven 03.03.14 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
@Anonymní píše: @Anonymní píše:
@Camael Já jsem teda z vesnice a chtěla jsem dítě už kolem 30 a jsem ráda, že jsem ve 33 rodila. Ani na vesnici to vždycky není: Hup na krávu a už je tele :-D I my se tady někdy na dítě nadřem. :lol:Né, už se tu směju nahlas a děti na mě divně koukaj, o co jako jde. :palec:…ještě pak vyjde na den ovulky zrovna předplacené divadlo…a zase měsíc čekat :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty mě bavíš. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect