Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Camael píše:
@Kvido
Ani snad nedomýšlet, co mě napadlo s tím spojením v kravíně se dějou věci!
No, tak přesně to. ![]()
@Kvido to bude záležet na více okolnostech, ale přeci to nebudu dělat zadarmo.
Předběžnou kalkulaci zasílám jen vážným zájemcům. Množstevní slevy možné.
@Kvido Jen aby mi to tu nesmázli za nedovolenou reklamu, jestli to někdo nahlásí. ![]()
@Kvido
Jo tak tohle je to hup na krávu a je tele..
Jako jsem přející matka, to jo, ale zas až tak???
@mitulik píše:
@Kvido Jen aby mi to tu nesmázli za nedovolenou reklamu, jestli to někdo nahlásí.
Nahlášeno! ![]()
@Kies píše:
No já jsem ta děsně špatná, když tu napíšu, že rozdíly zcela jistě jsou (můj názor) a ty se tu oháníš tím, jak Tvůj vyučenej manžel to nandavá Pražákům… Co je komu v této diskuzi do toho?!
A neboj, mě nepotkáš, můj manžel -nepražák v Praze nepotřebuje rady ani. Tvoje ani Tvýho manžela. Buď ráda za to, co máš a nesnaž se pro ukojení svého zřejmě nízkého ega urážet lidi z města.
alespoň o nikom netvrdím, že je dobrý tak akorát na plození dětí
Jinak má odpověď směřovala na úplně jiný příspěvek pro jinou uživatelku, nemusela jsi vůbec reagovat. Vím o spoustě lidí, kteří jen díky tomu, že bydlí ve městě se cítí být něco víc, ale rozebírat to nebudu. A jsi hrozná, člověk na tebe slušně a ty neumíš nic jiného než urážet, urážet, urážet… ale to asi k netu patří a v reálu raději mlčet co? ![]()
@Lo píše:
Ty máš jen jedno, sedmileté? Musím ale říct, že to mám zase dobrý v tom, že kluk 7 let, ty 30, vlastně už samostatné dítě máš ( narozdíl od ročního) a zároveń jsi mladá, svobodná
Víš jak to myslím
Aha, ted jsem koukla znova na tvoje metříky..ty jsi těhotná
Gratuluji
jo, jsem si myslela, jak je to paráda, klukovi bude zachvíli 8, mi v létě 32, pohoda.. no a ni, budu pečovat o další
jinak díky.. ![]()
@Kvido píše:
S tím souhlasím a omlouvám se, nemělo to tak vyznít.
OT - Kvido, prosím tě, kde žiješ? Ráda bych tě pozvala na kafe, jsem velice atraktivní žena a pokud půjdeš v tomto černém obleku, garantuji ti kafe i s bonusem několikrát za sebou ![]()
No, diskuze by proběhla v klidu, kdyby se tu nepsaly hlášky typu:… „protože tam jsou obecně lidi jednodušší,“ nebo „tak v podstatě nic jiného než rodit děti je nenapadne. A vlastně nic jiného neumí.“
Vskutku omezené.
No nevím no. Připadá mi to jako věčná válka. Poněkud hloupá a zbytečná.
Nu, ale když má někdo tu potřebu se takto ztrapňovat. Riziko (pro spoustu je to požehnání, že?) anonymních diskuzí na netu, kdy člověk neví, s kým vlastně diskutuje.
Odpověď zakladatelce: Na to asi nejde odpovědět obecně. Každý to má nějak jinak a globálně posuzovat v dnešní době to fakt asi nejde. Ano, existují vesnice, kde by nikdo nevěřil, že je rok 2014 a existují vesnice, kde by nikdo neřekl, že to není příměstská část.
A lidé v se snaží připodobnit životu v prostředí, ve kterém žijí. Jasně, že když budu ve městě, budu žít jinak než na vesnici, kde nic není. Ale myslím, že dneska už to nemá tak vliv právě na matky.
@Sluka píše:
OT - Kvido, prosím tě, kde žiješ? Ráda bych tě pozvala na kafe, jsem velice atraktivní žena a pokud půjdeš v tomto černém obleku, garantuji ti kafe i s bonusem několikrát za sebou
Seznamka, nahlásit!
![]()
@mitulik píše:
Zakládám agenturu na výměnu přebytečných dětí, stěhování a pro ty nejzatvrzelejší, které se svých dětí nechtějí vzdát, přestože nespadají do tabulek nabízím i případně pálení VŠ diplomů a maturitních vysvědčení. Hlaste se v hojné míře, na RD je každá kačka dobrá.
Bomba. ![]()