Jsou rozdílné matky ve městě a na vesnici? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
3.3.14 16:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.3.14 16:14
@Camael píše:
@Kvido
Ani snad nedomýšlet, co mě napadlo s tím spojením v kravíně se dějou věci! 8o

No, tak přesně to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
3.3.14 16:16

@Kvido to bude záležet na více okolnostech, ale přeci to nebudu dělat zadarmo. :lol: Předběžnou kalkulaci zasílám jen vážným zájemcům. Množstevní slevy možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
3.3.14 16:21

@Kvido Jen aby mi to tu nesmázli za nedovolenou reklamu, jestli to někdo nahlásí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
3.3.14 16:21

@Kvido
Jo tak tohle je to hup na krávu a je tele.. :mrgreen: Jako jsem přející matka, to jo, ale zas až tak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.3.14 16:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.3.14 16:23
@mitulik píše:
@Kvido Jen aby mi to tu nesmázli za nedovolenou reklamu, jestli to někdo nahlásí. :mrgreen:

Nahlášeno! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
3.3.14 16:23
@Kies píše:
No já jsem ta děsně špatná, když tu napíšu, že rozdíly zcela jistě jsou (můj názor) a ty se tu oháníš tím, jak Tvůj vyučenej manžel to nandavá Pražákům… Co je komu v této diskuzi do toho?!
A neboj, mě nepotkáš, můj manžel -nepražák v Praze nepotřebuje rady ani. Tvoje ani Tvýho manžela. Buď ráda za to, co máš a nesnaž se pro ukojení svého zřejmě nízkého ega urážet lidi z města.

alespoň o nikom netvrdím, že je dobrý tak akorát na plození dětí :roll: Jinak má odpověď směřovala na úplně jiný příspěvek pro jinou uživatelku, nemusela jsi vůbec reagovat. Vím o spoustě lidí, kteří jen díky tomu, že bydlí ve městě se cítí být něco víc, ale rozebírat to nebudu. A jsi hrozná, člověk na tebe slušně a ty neumíš nic jiného než urážet, urážet, urážet… ale to asi k netu patří a v reálu raději mlčet co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
3.3.14 16:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.14 16:36
@Lo píše:
Ty máš jen jedno, sedmileté? Musím ale říct, že to mám zase dobrý v tom, že kluk 7 let, ty 30, vlastně už samostatné dítě máš ( narozdíl od ročního :mrgreen: ) a zároveń jsi mladá, svobodná :mrgreen: Víš jak to myslím :) Aha, ted jsem koukla znova na tvoje metříky..ty jsi těhotná :potlesk: Gratuluji :)

jo, jsem si myslela, jak je to paráda, klukovi bude zachvíli 8, mi v létě 32, pohoda.. no a ni, budu pečovat o další :mrgreen: :lol: jinak díky.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
3.3.14 16:40
@Kvido píše:
S tím souhlasím a omlouvám se, nemělo to tak vyznít.

OT - Kvido, prosím tě, kde žiješ? Ráda bych tě pozvala na kafe, jsem velice atraktivní žena a pokud půjdeš v tomto černém obleku, garantuji ti kafe i s bonusem několikrát za sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.3.14 16:45

No, diskuze by proběhla v klidu, kdyby se tu nepsaly hlášky typu:… „protože tam jsou obecně lidi jednodušší,“ nebo „tak v podstatě nic jiného než rodit děti je nenapadne. A vlastně nic jiného neumí.
Vskutku omezené.

No nevím no. Připadá mi to jako věčná válka. Poněkud hloupá a zbytečná.
Nu, ale když má někdo tu potřebu se takto ztrapňovat. Riziko (pro spoustu je to požehnání, že?) anonymních diskuzí na netu, kdy člověk neví, s kým vlastně diskutuje.

Odpověď zakladatelce: Na to asi nejde odpovědět obecně. Každý to má nějak jinak a globálně posuzovat v dnešní době to fakt asi nejde. Ano, existují vesnice, kde by nikdo nevěřil, že je rok 2014 a existují vesnice, kde by nikdo neřekl, že to není příměstská část.
A lidé v se snaží připodobnit životu v prostředí, ve kterém žijí. Jasně, že když budu ve městě, budu žít jinak než na vesnici, kde nic není. Ale myslím, že dneska už to nemá tak vliv právě na matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
3.3.14 16:48
@Sluka píše:
OT - Kvido, prosím tě, kde žiješ? Ráda bych tě pozvala na kafe, jsem velice atraktivní žena a pokud půjdeš v tomto černém obleku, garantuji ti kafe i s bonusem několikrát za sebou :mrgreen:

Seznamka, nahlásit! :lol: :lol: :lol: :cert:

• Citovat
  • Upravit
2895
3.3.14 16:50

@radúna Miluju tvoje prispevky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
3.3.14 16:51
@mitulik píše:
Zakládám agenturu na výměnu přebytečných dětí, stěhování a pro ty nejzatvrzelejší, které se svých dětí nechtějí vzdát, přestože nespadají do tabulek nabízím i případně pálení VŠ diplomů a maturitních vysvědčení. Hlaste se v hojné míře, na RD je každá kačka dobrá. :lol:

Bomba. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí