Jsou rozdílné matky ve městě a na vesnici? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
3.3.14 17:18
@Antonie Bolavá píše:
my se tady jen jako králíci chováme, ale mezidruhové křížení nepraktikujeme

kde že to bydlíš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
3.3.14 17:18

@zuzouš Já myslím, že máš trochu zkreslenou představu a vesnici si představuješ z filmu Vesničko má středisková. Žiji na vesnici a většina lidí co zde žijí (i já) dojíždíme pracovat do měst, která jsou poblíž. Můj soused je majitelem firmy atd… Na vesnici jsme se stěhovali, protože jsme chtěli žít v baráčku a chtěli jsme, aby naše děti vyrůstali v přírodě a viděli zvířata i jinde než v zoo. Spousta lidí se sem stěhuje hlavně kvůli možnosti postavit si tu baráček. A od té doby co bydlíme na vesnici, tak nevíme co dřív, protože tady se pořád něco děje a ty lidé zde, to spolu sdílí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 17:19
@Andreáček píše:
Ahoj všem, nečetla jsem všechny příspěvky, ale ráda bych přidala svoji zkušenost. Myslím si totiž, že na tom „něco“ je. Všechny moje spolužačky, které pocházejí z vesnice (či menšího města) šly na učňák a poté měly hned děti. To znamená hned někdy v 19, 20 letech porodily a žijí na vesnici. Spolužáci z gymnázia a VŠ, kteří absolvovali cca v 25 letech nastoupili do práci a makají na sobě. Ze spolužáků z gymnázia budu v 28 letech první máma, většina žije ve větších městech. Nechci nikoho urazit, jen přidávám svoje zkušenosti.
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
3.3.14 17:20
@Majinka7 píše:
kde že to bydlíš? :lol:

myslím vesnice všeobecně. Ve všech vesnicích je to stejnej hampejz a jak se tu nudíme, tak… No každej s každým. Znáš to, vidláci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.3.14 17:20
@Sluka píše:
Počkej… Jdu vyhledat příhodné spojení (myslím letecké)

Hlavně ať to dlouho netrvá. (cesta)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
3.3.14 17:22
@Andreáček píše:
Ahoj všem, nečetla jsem všechny příspěvky, ale ráda bych přidala svoji zkušenost. Myslím si totiž, že na tom „něco“ je. Všechny moje spolužačky, které pocházejí z vesnice (či menšího města) šly na učňák a poté měly hned děti. To znamená hned někdy v 19, 20 letech porodily a žijí na vesnici. Spolužáci z gymnázia a VŠ, kteří absolvovali cca v 25 letech nastoupili do práci a makají na sobě. Ze spolužáků z gymnázia budu v 28 letech první máma, většina žije ve větších městech. Nechci nikoho urazit, jen přidávám svoje zkušenosti.

to je perfektní, tal všechny ženský, který bydlí na vesnici nebo v malém městě mají učňák, to je přece blábol. Já bydlím v malém městě a mám VS, moje sousedka taky a co si pamatuju, tak moje spolužačky z výšky pocházely většinou z vesnice. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
3.3.14 17:22
@Antonie Bolavá píše:
myslím vesnice všeobecně. Ve všech vesnicích je to stejnej hampejz a jak se tu nudíme, tak… No každej s každým. Znáš to, vidláci :mrgreen:

Tak to žiju asi ve špatný vesnici :lol: nebo že by jsme se změšťovali? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
3.3.14 17:26
@Majinka7 píše:
Tak to žiju asi ve špatný vesnici :lol: nebo že by jsme se změšťovali? :think:

tak na to bacha, abys pak nebyla třeba moc chytrá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
3.3.14 17:28

@Antonie Bolavá :pankac: co příspěvek - to perla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.3.14 17:28
@Antonie Bolavá píše:
to my tady na vesnici neděláme. Ke králíkům je lepší chodit chlupatá, oni mě pak berou jako svoji :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
3.3.14 17:29
@Antonie Bolavá píše:
tak na to bacha, abys pak nebyla třeba moc chytrá :mrgreen:

no právě, teď nevím jestli je to dobře nebo špatně, přeci jen mám jen SŠ a 2 děti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
3.3.14 17:30
@Burj Chalifa píše:
Jihovýchodní Asie, jižní Afrika.,Perský záliv..omlouvám se, pokud je Ti to málo :lol:Příspěvek upraven 03.03.14 v 14:27

Je to světoběžník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@21.6.2014 píše:
@Antonie Bolavá :pankac: co příspěvek - to perla :lol:

Už se to tu trochu zklidnilo, konečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
@Majinka7 píše:
no právě, teď nevím jestli je to dobře nebo špatně, přeci jen mám jen SŠ a 2 děti :zed:

tak to buď v klidu, s tím se do města nedostaneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
3.3.14 17:32
@Antonie Bolavá píše:
tak to buď v klidu, s tím se do města nedostaneš :hug:
škoda, já už chtěla balit :( jdu vyhodit žiletky a pořídit si králíky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit