Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Majinka7 píše: škoda, já už chtěla balitjdu vyhodit žiletky a pořídit si králíky
a ještě gumáky
A hlavně je nekrm mokrou trávou, prosím tě
@Ettelwen píše:
Tyjo u nás ve vesnici neznám nikoho, kdo by měl víc jak tři děti.![]()
bydlim na malomeste, temer v lese
mam VS, prace dobra, je mi 26,cekam 2.dite…asi jsem mimo tabulky ![]()
@Antonie Bolavá píše:Škoda veliká, že sem nechodí Zdeněk Troška.
a ještě gumákyA hlavně je nekrm mokrou trávou, prosím tě
@alchien píše:
bydlim na malomeste, temer v lesemam VS, prace dobra, je mi 26,cekam 2.dite…asi jsem mimo tabulky
a na to pozor, to se pak čachruje s dětma. ![]()
@Antonie Bolavá píše:
a ještě gumákyA hlavně je nekrm mokrou trávou, prosím tě
gumáky ty mám
jsem tušila, že se jednou budou hodit, teda ale bude to fuška ze sebe udělat vesnickýho balíka ![]()
@Safrane píše: Škoda veliká, že sem nechodí Zdeněk Troška.
Sbírat námět na Babovřesky 3?
ten by nedoporučoval barvičky ![]()
@Majinka7 píše:
ten by nedoporučoval barvičky
modrou a zelenou, ostatní se třeba můžou ![]()
@Majinka7 Hlavně modrou a zelenou, jestli si to dobře pamatuju.
@anickadomnik píše:
modrou a zelenou, ostatní se třeba můžou
Rychlejší. ![]()
no ještě toho trochu
Jsem vesnická naplavenina, oba s manželem jsme z města, nic jsme nezdědili, na vesnici jsme šli dobrovolně, oba jsme sš s prací ve městě. Život na vesnici je prostě jiný a to je to proč tady už 12 rokem žijeme, neříkám, že lepší, prostě jiný. Zima nudná, tak proto možná zcela dobrovolně 3 děti, ale jaro, léto, podzim bych s městem neměnila. Prostě má to svoje kouzlo, i to hádání se sousedem je prostě jiné. Vesnice-přijd si shrabat to listí z tvého stromu,… panelák-děti stále křičí a dupou,…je to prostě jiný. Jedno vím, ale jistě, zpátky do paneláku bych nešla.
Jsem z Prahy a nejspíš se já i moje kamarádky a známé ze širšího okolí vymykáme zmíněným tabulkám, protože všechny, kromě jedné máme 2 - 3 děti a všechny jsme začaly rodit mezi cca 24 - 28 lety. Vzdělání převážně SŠ, VŠ. Jak to chodí na vesnici, bohužel posoudit nemůžu. ![]()
@Kvido píše:
Sbírat námět na Babovřesky 3?
Z toho co se tu píše by mohl začít točit nekonečný seriál…
Potřebovala bych nějak barevně odlišit příspěvky k tématu. Ruší mě mezi těmi ostatními vtipnými.