Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Safrane píše:
Také už jsem vzdal statistiku a čekám jen na perly.
Tak to tady zase trochu rozčeříme? ![]()
@Burj Chalifa To snad ani né, ještě teď mám depku že jsem z vesnice a ještě špatný, protože jsem si holila nohy a nemám králíky ![]()
@Majinka7 píše:
@Burj Chalifa To snad ani né, ještě teď mám depku že jsem z vesnice a ještě špatný, protože jsem si holila nohy a nemám králíky
Pokud máš k tomu ještě vysokou školu a holíš si kromě podpaží i mušli, jsi společensky vyřízená úplně.
@Safrane Vždyť je to stejně pořád dokola, někdo to má tak, někdo tak. Nějak jsem neočekávala nějaké rozřešení. Je to o lidech, ne o místě bydliště, k tomuto závěru, řekla bych, se tu došlo už dávno. Nebo si zakladatelka dělá poznámky?
@Majinka7 píše:
@Burj Chalifa To snad ani né, ještě teď mám depku že jsem z vesnice a ještě špatný, protože jsem si holila nohy a nemám králíky
A já blbec si dodneška holil jen hubu a králíky taky nemám. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Pokud máš k tomu ještě vysokou školu a holíš si kromě podpaží i mušli, jsi společensky vyřízená úplně.
No jsem v pytli, protože některý věci mi chybí a jiný zase přebývají
nemůže se ta tabulka aktualizovat?
@Kvido píše:
@Safrane Vždyť je to stejně pořád dokola, někdo to má tak, někdo tak. Nějak jsem neočekávala nějaké rozřešení. Je to o lidech, ne o místě bydliště, k tomuto závěru, řekla bych, se tu došlo už dávno. Nebo si zakladatelka dělá poznámky?
Tohle byl nerozhodný zápas od samého začátku. Jen bych řekl, že leckteré příspěvky byly trošičku přes čáru, ale doufám a věřím, že myšleny humorně.
@Safrane píše:
A já blbec si dodneška holil jen hubu a králíky taky nemám.
tak teď nevím co si můžu a nemůžu holit ![]()
@Majinka7 píše:
tak teď nevím co si můžu a nemůžu holit
tak jeden týden všechno druhý nic ![]()
@Safrane píše:
Jen bych řekl, že leckteré příspěvky byly trošičku přes čáru, ale doufám a věřím, že myšleny humorně.
tím bych si nebyla tak jistá. Bohužel ![]()
@anickadomnik píše:
tak jeden týden všechno druhý nic
to pak ale můžu krmit králíky jenom jeden týden ![]()
@Safrane píše:
Tohle byl nerozhodný zápas od samého začátku. Jen bych řekl, že leckteré příspěvky byly trošičku přes čáru, ale doufám a věřím, že myšleny humorně.
V to taky doufám.
@Majinka7 píše:
to pak ale můžu krmit králíky jenom jeden týden
no tak jim dáš každou neděli tu mokrou trávu
A za týden na trh pro nový
Také už jsem vzdal statistiku a čekám jen na perly.