Jillian Michaels - kdo má zkušenosti?

36
28.5.13 09:10

Jullian Michaels - kdo má zkušenosti??

Cvičíte někdo s Jullian Michaels?? Chtěla bych začít, ale nevím kde začít.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
28.5.13 09:11

@Picinda je tu o tom hodně diskuzí.. jinak ideální nazačátek 30 day sherd, každý level 10 dní. Výsledky jsou rozhodně vidět :palec: jo a inspiraci najdeš tu: http://mojetelo.blogspot.cz/…-30-day.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
28.5.13 09:13

Rozhodně super ;) začínala jsem 30 day sherd a stojí to za to ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.5.13 09:17

Taky doporučuju 30 day shred :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3425
28.5.13 09:17

Já se zatím chystám, ještě jsem se neodhodlala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5922
28.5.13 09:28

Ja vcera zacala :lol: Trvalo mi, nez jsem koupila cinky a podlozku, nejak jsem se odhodlavala, ale vcera jsem se na to vrhla. Behem cviceni jsem si myslela, ze se na to 2× vybodnu, ale vydrzela jsem. Ale rozhodne to nebylo lehke. Dnes citim svaly, ale neni to takova katastrofa, jak jsem cekala, tak jdu do sveho 2. dne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
28.5.13 09:46

Já to zvládla do půlky-asi 4.nebo 5.den 2.levelu a musela jsem to utnout, příšerně mě z toho bolely záda :( Ale je to škoda, tohle bylo jediný, co mě donutilo cvičit-to, že jsem veděla, že za chvíli mám hotovo a věděla jsem, co přesně budu ten den cvičit..
Má něco podobnýho, kde není tolik skákání? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
28.5.13 09:49

Cvičím 30daysSHRED a jsem u 20.dne a koukni sama :palec:

(na nepořádek okolo nekoukat…malá si hrála :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.5.13 09:52

A kde to mam stáhnouut?? Nebo podle ceho cvicit..? Jinak Chaarlynecka - fakt super..tesim se az zacnu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
28.5.13 09:53

@LucsynkaR Má nějakou jógu, googli.
Já teď cvičím 30 day shred, asi to výsledky má (zatím mám 1. level), ale zrovna zdravý to dle mě není. Zahřátí slabý, protažení taky a mezi tim spousta skoků :roll:. Počítám, že se spousta lidí dost odrovná (kolena, záda, kotníky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
28.5.13 09:53
@Chaarlynecka píše:
Cvičím 30daysSHRED a jsem u 20.dne a koukni sama :palec:(na nepořádek okolo nekoukat…malá si hrála :D)

Tak tomu říkám změna :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
28.5.13 09:57

@Chaarlynecka Hezký! :potlesk: Jak moc jsi při tom změnila stravování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
28.5.13 09:58

Je tu opravdu vice diskuzi na toto tema.Ja taky do nich chodim, holky jsou tam super ;) Ja zacala 5.2. Shred 30 Days a po kazdem ukonceni nejakeho jejiho workoutu jsem zacala jiny.Ona ma skvele programy a vsechny funguji.Mam dole -6.8 kg,–5,7% tuku a dost na cm. Hodlam s ni cvicit nadale ;) Fotky jsem davala do jedne skupiny taky.Jes bych upozornika na tk, ze zmena jidelnicku je taky dobra, jde to rychleji dolu a navic sempekne nakopne metabolismus. A pozor na to, muzes na zacatku neco pribrat nakg, ikdycm pujdou dolu, protoze svaly jsou tezsi nez tuk a ty budujes s Jill na 100% ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
28.5.13 10:00
@Pipi 00 píše:
Já teď cvičím 30 day shred, asi to výsledky má (zatím mám 1. level), ale zrovna zdravý to dle mě není. Zahřátí slabý, protažení taky a mezi tim spousta skoků :roll:. Počítám, že se spousta lidí dost odrovná (kolena, záda, kotníky).

No právě proto ještě furt váhám, s kolenama mám problémy už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
28.5.13 10:00
@Pipi 00 píše:

No právě proto ještě furt váhám, s kolenama mám problémy už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková