Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Cvičíte někdo s Jullian Michaels?? Chtěla bych začít, ale nevím kde začít.. ![]()
@Picinda je tu o tom hodně diskuzí.. jinak ideální nazačátek 30 day sherd, každý level 10 dní. Výsledky jsou rozhodně vidět
jo a inspiraci najdeš tu: http://mojetelo.blogspot.cz/…-30-day.html
Ja vcera zacala
Trvalo mi, nez jsem koupila cinky a podlozku, nejak jsem se odhodlavala, ale vcera jsem se na to vrhla. Behem cviceni jsem si myslela, ze se na to 2× vybodnu, ale vydrzela jsem. Ale rozhodne to nebylo lehke. Dnes citim svaly, ale neni to takova katastrofa, jak jsem cekala, tak jdu do sveho 2. dne ![]()
Já to zvládla do půlky-asi 4.nebo 5.den 2.levelu a musela jsem to utnout, příšerně mě z toho bolely záda
Ale je to škoda, tohle bylo jediný, co mě donutilo cvičit-to, že jsem veděla, že za chvíli mám hotovo a věděla jsem, co přesně budu ten den cvičit..
Má něco podobnýho, kde není tolik skákání? ![]()
Cvičím 30daysSHRED a jsem u 20.dne a koukni sama ![]()
(na nepořádek okolo nekoukat…malá si hrála
)
A kde to mam stáhnouut?? Nebo podle ceho cvicit..? Jinak Chaarlynecka - fakt super..tesim se az zacnu!!
@LucsynkaR Má nějakou jógu, googli.
Já teď cvičím 30 day shred, asi to výsledky má (zatím mám 1. level), ale zrovna zdravý to dle mě není. Zahřátí slabý, protažení taky a mezi tim spousta skoků
. Počítám, že se spousta lidí dost odrovná (kolena, záda, kotníky).
@Chaarlynecka píše:
Cvičím 30daysSHRED a jsem u 20.dne a koukni sama(na nepořádek okolo nekoukat…malá si hrála
)
Tak tomu říkám změna ![]()
@Chaarlynecka Hezký!
Jak moc jsi při tom změnila stravování?
Je tu opravdu vice diskuzi na toto tema.Ja taky do nich chodim, holky jsou tam super
Ja zacala 5.2. Shred 30 Days a po kazdem ukonceni nejakeho jejiho workoutu jsem zacala jiny.Ona ma skvele programy a vsechny funguji.Mam dole -6.8 kg,–5,7% tuku a dost na cm. Hodlam s ni cvicit nadale
Fotky jsem davala do jedne skupiny taky.Jes bych upozornika na tk, ze zmena jidelnicku je taky dobra, jde to rychleji dolu a navic sempekne nakopne metabolismus. A pozor na to, muzes na zacatku neco pribrat nakg, ikdycm pujdou dolu, protoze svaly jsou tezsi nez tuk a ty budujes s Jill na 100% ![]()
@Pipi 00 píše:
Já teď cvičím 30 day shred, asi to výsledky má (zatím mám 1. level), ale zrovna zdravý to dle mě není. Zahřátí slabý, protažení taky a mezi tim spousta skoků. Počítám, že se spousta lidí dost odrovná (kolena, záda, kotníky).
No právě proto ještě furt váhám, s kolenama mám problémy už teď.
@Pipi 00 píše:
Já teď cvičím 30 day shred, asi to výsledky má (zatím mám 1. level), ale zrovna zdravý to dle mě není. Zahřátí slabý, protažení taky a mezi tim spousta skoků. Počítám, že se spousta lidí dost odrovná (kolena, záda, kotníky).
No právě proto ještě furt váhám, s kolenama mám problémy už teď.