Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, chci se zeptat kdo ma zkusenosti s timto cviceni, da se tam zhubnout a vytvarovat i bricho? Nebo je to spis fakt jen na nohy a zadek?
Chodila jsem na k2 hiking a bavilo mě to moc, my tam měli i posledních 15 minut posilování, takže i na břicho. Ale musela jsem toho nechat pro neúměrnou zátěž, bylo to jako bych cvičila HIIT, akorát hodinu v kuse
Nebo jsme měli nějakou extra tvrdou instruktorku a já samozřejmě nechtěla zůstat pozadu
A pak jsem už zbytek večera nebyla použitelná.
@Sonarka my posilujem taky poslednich 15-20 minut a neboj taky u toho chcipam
ale prave nejvic potrebuju zdokonalit bricho tak jestli nechcipam zbytecne
![]()
@Ivana 85 píše:
@Sonarka my posilujem taky poslednich 15-20 minut a neboj taky u toho chcipamale prave nejvic potrebuju zdokonalit bricho tak jestli nechcipam zbytecne
![]()
Určitě to má efekt, tak jen pokračuj
My tam taky chcípaly všechny, ale já měla ten problém, že jsem po cvičení měla šílené bolesti hlavy a nevolnosti. Jinak bych pokračovala, myslím, že je to typ cvičení, kde spaluješ i několik hodin poté ![]()
@Sonarka tak to je blby to bych asi taky prestala.Me jen bolej stehna a dnes teda i bricho.Jako cviceni a ty ruzny kroky na tom pase ok, ale kdyz je jen samotna chuze do rychlyho tempa, tak to mam co delat to udejchat.
@Ivana 85 píše:
@Sonarka tak to je blby to bych asi taky prestala.Me jen bolej stehna a dnes teda i bricho.Jako cviceni a ty ruzny kroky na tom pase ok, ale kdyz je jen samotna chuze do rychlyho tempa, tak to mam co delat to udejchat.
Jo ta samotná chůze byla vždycky nejhorší, kolikrát jsem myslela, že tam zkolabuju
Teď mám pás doma a jedu si svým tempem a dobrý ![]()
@Ivana 85 píše:
@Sonarka kdyz ja musim cvicit pod dohledem, jinak to flakam
Mě to na páse baví, i tu hodinku dám, jen necvičím s takovou intenzitou
Spíš svižná chůze, prokládaná během. Mně ty instruktorky přišly, že si myslí, že máme kondičku jak ony
I tak jsem to vydržela rok a doufala, že mi ty bolesti odezní, až budu mít kondičku, ale bylo to pořád stejné a to už jsem to ke konci i celkem udýchala ![]()