Kadeřnictví Dobřany a okolí

714
26.3.11 20:53

Kadeřnictví Dobřany a okolí.

Holky poraďte někdo prosím, dobré, a cenově dostupné kadeřnictví na Plzni - jihu, Dobřany a okolí? Beru i Plzeň - Bory. Potřebuju zkrátit mikádo a ráda bych ofinu, takže nechci někam, kde mi udělají ofinu „na blbečka“, ale ráda bych takovou tu moderní provzdušněnou abych se pak dalšího půl roku nemusela stydět, až mi to bude dorůstat. Byla jsem spokojená v Plzni se salonem Michala Zapoměla, ale nějak mi nevychází mateřská, ale ostříhat už fakt potřebuju. :zed:

Děkuju za jakýkoliv tipy či reakce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
26.3.11 20:58

Já chodím,když už chodím :mrgreen: v |Dobřanech u náměstí.No jěště vědět tu ulici,ale je to vedle bankomatu GE a je tam naproti zámečník :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.3.11 20:59

Jo a ta slečná-paní stříhá za půl darma a je mooc šikovná 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
26.3.11 21:43

Kamarádka bude otvírat soukromé kadeřnictví v Liticích,ale bohužel až za měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
27.3.11 13:26
verenika píše:
Jo a ta slečná-paní stříhá za půl darma a je mooc šikovná 8-)

Tak u té jsem byla asi před rokem a půl a skoro nic mi neustříhla. Ale je fakt, že za chtěla málo. Myslíš, že by zvládla tu ofinku? Asi jí dám teda ještě jednu šanci, když si jí tak pochvaluješ. A co ta kadeřnice zboku jako když se jde k řezníkovi? Nevíš, jak stříhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.3.11 14:13

Tak tam jsem nikdy nebyla :wink: Já mám hodně hustý vlasy a vždy mě ostříhá hezky :-) Možná měla špatný den,ofinu nevím jak sříhá,nenosím jí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
27.3.11 14:19
verenika píše:
Tak tam jsem nikdy nebyla :wink: Já mám hodně hustý vlasy a vždy mě ostříhá hezky :-) Možná měla špatný den,ofinu nevím jak sříhá,nenosím jí :mrgreen:

OK. Mám taky hustý vlasy a vzadu je vždycky potřebuju prostříhat. Dám jí teda ještě jednu šanci. Potřebuju fakt ostříhat a tenhle měsíc je to s korunkama na knop. Zítra se tam skočím hned objednat. :palec: Snad bude mít lepší den. Děkuju a krásnou neděli!

PS: U hřiště už mají zmrzlinku! mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.3.11 14:21

:mrgreen: Já jsem bohužel v práci,ale jinak chodíme skoro každý den :lol: :lol:

Mě to fakt vždy prostříhá dobře :palec: Snad budeš spokojená,já platím tak cca do 100kč,nechávám se stříhat na sucho.je mi líto vyhazovat prachy 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nyko
5.4.11 13:30

A nevíte jestli dělá i dobré melíry? :)

• Citovat
  • Upravit
714
5.4.11 14:50
nyko píše:
A nevíte jestli dělá i dobré melíry? :)

To nevím, ale zítra k ní jdu na stříhání, tak jsem zvědavá, jak dopadnu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.4.11 15:50

vesno- pak dej vědět :wink:

na melír jsem nikdy nebyla,tak neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.4.11 17:54
verenika píše:
vesno- pak dej vědět :wink:na melír jsem nikdy nebyla,tak neporadím :nevim:

Dám, jen nevím, jestli si říct o tu ofinu nebo ne, nerada bych pak vypadala blbě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.4.11 17:55

Kdyžtak to přisponkuješ ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.4.11 18:03
verenika píše:
Kdyžtak to přisponkuješ ne :lol:
:lol: To právě nepůjde, chtěla bych to sestříhat postupně takže od krátké ofiny do dlouhé a to nikam nedosáhne, no během zítřka to ještě promyslím. :zed:

Kam chodí malej do školky k Loudům? Dávaly jsme si tam taky přihlášku, tak mě zajímalo, jak jste spokojení. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.4.11 18:10

Jj,malej chodí k Loudům :mrgreen: Jsme moc spokojení a hlavně Adam.Ta druhá školka se mi moc nelíbí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková