Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky poraďte někdo prosím, dobré, a cenově dostupné kadeřnictví na Plzni - jihu, Dobřany a okolí? Beru i Plzeň - Bory. Potřebuju zkrátit mikádo a ráda bych ofinu, takže nechci někam, kde mi udělají ofinu „na blbečka“, ale ráda bych takovou tu moderní provzdušněnou abych se pak dalšího půl roku nemusela stydět, až mi to bude dorůstat. Byla jsem spokojená v Plzni se salonem Michala Zapoměla, ale nějak mi nevychází mateřská, ale ostříhat už fakt potřebuju. ![]()
Děkuju za jakýkoliv tipy či reakce! ![]()
Já chodím,když už chodím
v |Dobřanech u náměstí.No jěště vědět tu ulici,ale je to vedle bankomatu GE a je tam naproti zámečník ![]()
Kamarádka bude otvírat soukromé kadeřnictví v Liticích,ale bohužel až za měsíc ![]()
verenika píše:
Jo a ta slečná-paní stříhá za půl darma a je mooc šikovná
Tak u té jsem byla asi před rokem a půl a skoro nic mi neustříhla. Ale je fakt, že za chtěla málo. Myslíš, že by zvládla tu ofinku? Asi jí dám teda ještě jednu šanci, když si jí tak pochvaluješ. A co ta kadeřnice zboku jako když se jde k řezníkovi? Nevíš, jak stříhá?
Tak tam jsem nikdy nebyla
Já mám hodně hustý vlasy a vždy mě ostříhá hezky
Možná měla špatný den,ofinu nevím jak sříhá,nenosím jí ![]()
verenika píše:
Tak tam jsem nikdy nebylaJá mám hodně hustý vlasy a vždy mě ostříhá hezky
Možná měla špatný den,ofinu nevím jak sříhá,nenosím jí
OK. Mám taky hustý vlasy a vzadu je vždycky potřebuju prostříhat. Dám jí teda ještě jednu šanci. Potřebuju fakt ostříhat a tenhle měsíc je to s korunkama na knop. Zítra se tam skočím hned objednat.
Snad bude mít lepší den. Děkuju a krásnou neděli!
PS: U hřiště už mají zmrzlinku! mňam
Já jsem bohužel v práci,ale jinak chodíme skoro každý den
![]()
Mě to fakt vždy prostříhá dobře
Snad budeš spokojená,já platím tak cca do 100kč,nechávám se stříhat na sucho.je mi líto vyhazovat prachy ![]()
nyko píše:
A nevíte jestli dělá i dobré melíry?
To nevím, ale zítra k ní jdu na stříhání, tak jsem zvědavá, jak dopadnu. ![]()
vesno- pak dej vědět ![]()
na melír jsem nikdy nebyla,tak neporadím ![]()
verenika píše:
vesno- pak dej vědětna melír jsem nikdy nebyla,tak neporadím
Dám, jen nevím, jestli si říct o tu ofinu nebo ne, nerada bych pak vypadala blbě. ![]()
verenika píše:
Kdyžtak to přisponkuješ ne
Kam chodí malej do školky k Loudům? Dávaly jsme si tam taky přihlášku, tak mě zajímalo, jak jste spokojení. ![]()
Jj,malej chodí k Loudům
Jsme moc spokojení a hlavně Adam.Ta druhá školka se mi moc nelíbí. ![]()