Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Janik123 píše:
@Lioness34 Mám to podobně. Manžel pak taky říká, proč tam chodím, že to není poznat.Ale ty šediny prostě schovat musím.
Taky používám stejnou vlasovou kosmetiku jako v salonu a je to znát.
A od ty doby mi to už neřekl a jen se směje - už si zvykl. Řekla jsem mu v dobrém, ze si vzal ženu a ze takovou mě i poznal… a ženy o sebe dbají, mají rady hezké oblečení, boty, kabelky a celkovou úpravu, cítí se pak dobre. Tak jako mě nikdy neudělá tak velkou radost nářadí atd tak jemu zase neudělá tak velkou radost to když si něco koupím na sebe nebo kadernice nebo výzdoba do domu, on proste i když je samozřejmě rad ze mi to sluší a mam jeho kartu kterou mužu využívat, nebo se mnou jezdí do zahraničí na nákupy a ještě pohlida deti, on je bezvadny, ale muži a ženy jsou rozdilni…a rozdíl názoru na frekvenci návštěv kadernice a nakupování a pocit ze třeba není potřeba mít výzdobu - jemu stačí ze je doma… ale stejne si myslím, ze je to podvědomí. Ze tím ze má doma uklizeno a voní jídlo a i to jak občas upecu, tak i ta výzdoba teď podzimní, pak zimní atd proste děla to kouzlo domova… a to děláme my ženy… jemu by po tom ještě bylo smutno
do chodby by nacpal lyže
a vůbec by mu to nevadilo…a já jsem pro to aby doma byla pohoda klid a hezky, prijemne… aby když člověk jde z práce už se těšil domu, venku když zaparkuje…přijde domu, je tam utulno, milá upravena žena, deti ho vítají…provozní nepořádek být muže, nejsem pro sterilní prostředí… proste pokud to není na sílu ale na pohodu…
@Sára 1 píše:
Jak dlouho te strihala ta, co strihala za 700 Kč?
Hodinu
Cena i s dyskem do 1500,– a na mě slušná cena… Mám huste a dlouhé vlasy. Je v tom barvení + střih…
Kadernice na menším městě cca 25km od Prahy…melir (dodělani),dobarveni,mytí,stříhání a vyfoukani do 800kc.Krome samponu zadne další přípravky.Vlasu mám hodně,delší mikado.
Tak ja jedte pridam svou zkusenost s kadernicemi.Definitivne je nejvetsi rozdil podle lokality.V Ostrave jsem platila za stazeni cerne,barveni,peci,strih a foukani 900Kc.V Praze u prvni kadernice za zesvetleni,preliv,strihani a foukani 1900Kc (a to jsem tam stravila 4h,uz jsem malem lezla po zdi,me to u kadernice nebavi,na rovinu).a pred par medici jsem nasla jednu hned u prace,strih,barva,melir,foukani poprve za 1500Kc a dalsi mesice 1300Kc.na Prahu mi to prijde fajn cena a hlavne za necele 2h to mam hotove a super spokojenost.takze je potreba hledat.
Ahoj , zajímalo by mě kolik platíte za kadeřnické služby na menším městě?
Chodim cca jednou za pul roku- strih ala podkova ci mikado. Myti, strihani, vyfoukani a prelakovani 200, nekdy mi to i vyzehli a cena se nemeni. Malomesto v MSK…svagrova z Prahy se tady kvuli te cene nechava ostrihat a barvit, kdyz uz je tady…ty cenive rozdily jsou obrovske ![]()
Taky tak platím za stříhání a foukání. A za barvu kolik holky? Já za dobarveni minule dvě stovky a byly to jen odrosty asi dva centimetry
@locilka já si nechala dělat přeliv a tónování a dala jsem 400