Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Praha centrum, jinam bych už nesla, barva, střih, 2700, mám mikado. Anonym protože tohle se manžel nikdy nesmí dozvědět.
@Anonymní píše:
Ahoj, chci změnit kadeřnici a dívala jsem se na pár ceníků a dost se ceny liší. Zajímalo by mě, kolik platíte za obyč. střih? Myslím tím, jen zkrácení, ne žádné kreativní stříhání.
Někde chcou 150 bez mytí, někde 450 i s mytím a nemají v nabídce vůbec střih bez mytí. Nechci mýt ani vyfoukávat takže je mi líto dát pětistovku.
Jak to máte vy?
Neznam damskou ktera striha bez myti
ja platim barvu odrostu a strih skoro 800- a je to bezna cena.
Chodím na střih, melir, barvení, péči, foukani, zehleni, a platím kolem 2 tisíc. Stříhání bez mytí tam nedělají vůbec (kromě děti - za ty platím 150,–)
Jinak střih bez mytí je podle mě blbost ne? Nikdy mě nikdo nestrihal se suchou hlavou.
Tak bez mytí se většinou střihá jenom na pánským
jinak když sem byla naposled u kadeřníka a to bylo takové to rychlo kadeřnictví u supermarketu, žádná špička, dala sem za mytí, krátký střih a vysušení 450kc. Taky nepíšeš lokalitu Praha bude mít třeba vyšší ceny než někde na vsi.
@Anonymní píše:
Jinak střih bez mytí je podle mě blbost ne? Nikdy mě nikdo nestrihal se suchou hlavou.
no právě doteď jsem chodila k jedné, která mi to vždy jen nastříkala vodou, nemám na to čas si to nechat umývat a ještě hodinu foukat
@Anonymní píše:
Praha centrum, jinam bych už nesla, barva, střih, 2700, mám mikado. Anonym protože tohle se manžel nikdy nesmí dozvědět.
Ja to přiznala po 5 letech a manželovi to přišla normální cena
nicméně minule byla panska debata - “chlapi, víte kolik ty naše baby platí na pedikure a manikure?” A padaly částky kolem 1500
takže chlapi maji jinou představu o tehle ženských radovánkách
V nekterych kadernicvi bez myti vubec nestrihaj. Ja jsem si nasla kadernici ktera sice chce umyti, ale odejit bez vysušení nema problem. Takze za 200 s mytím a odchod s mokrou hlavou. I obecně jsou levnejsi nez všude jinde. A to mam dlouhe vlasy. Mam to kadernictvi 20 metru od baraku a na ten střih konecku mi to bohatě stačí..jinak obcas vyhmatnu nejakou akci na slevomatu.
Příspěvek upraven 28.10.18 v 19:00
Anonym- tyjoo
2700? Já dám 700 za barvení+střih+masku. Jsme ale maloměsto
Záleží opravdu od jednotlivých kadeřnictví. Jestli je to moderní studio, kde se kadeřníci školí a zdokonalují, nebo jestli půjdeš někam kde jsou 100 let za opicema. Platím každý měsíc 900,– za střih a barvu, ale já si na tom opravdu zakládám a nevadí mi zaplatit za kvalitní služby. Jinak bez mytí tě ostříhají už opravdu jen výjimečně…
Melír + černá barva, někdy stříhání, mytí, foukání, žehlení = 600 až 700 Kč, vlasy mám dlouhé.
Karlovarský kraj.
Za strih s mytim a susenim bych jinak dala max 450. S barvou za max 1200. Mam vlasy po lopatky.
Já chodím na melíry+péče okolo a zastřihnutí konečků většinou. Platím 400,–
Mamka chodí na pánské a dává 80,– ![]()
0 kc, striham si sama, meliruju taky, vlasy mam delsi a vlnite, u kadernice jsem byla asi tak trikrat za zivot a spokojena jsem nebyla ani jednou.
Ahoj, chci změnit kadeřnici a dívala jsem se na pár ceníků a dost se ceny liší. Zajímalo by mě, kolik platíte za obyč. střih? Myslím tím, jen zkrácení, ne žádné kreativní stříhání.
Někde chcou 150 bez mytí, někde 450 i s mytím a nemají v nabídce vůbec střih bez mytí. Nechci mýt ani vyfoukávat takže je mi líto dát pětistovku.
Jak to máte vy?