Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím chtěla bych se s vámi poradit, chci si nechat udělat druhé tetování (tetování kočky) ale již mám vytetovaného vlka a kocicku bych chtěla na stejnou ruku, prosím poraďte kam kočku umístit, měla by mít cca 3-4 cm děkuji za rady. Ps posilam foto tetování.
Zakladatelko, pokud chceš na stejné ruce, tak zezadu paže nebo rameno? Každopádně bych radši investovala peníze na renovaci starého tetování, připadá mi takové neprofi a vybledlé,,
Ale vím, neptala ses na to, je to pouze názor pozorovatele..
Někam jinam, k sobě se to nehodí.
Ale chápu, že dnes je móda být pokérovaní celí a to různými motivy. Takže ať to dáš kam chceš, nikdo to řešit nebude.
@Ami669 ta kočka se k vlkovi nehodí, chtělo by to právě dát co nejdál od něho, no kompromis je rameno té ruky, ale nejlíp by vypadala na rameni druhé ruky, nebo na noze
Nedávala bych to na stejnou ruku. Kočka by se mi líbila za uchem nebo na žebrech, případně v okolí kotníku.
@TinaAn píše:
Zakladatelko, pokud chceš na stejné ruce, tak zezadu paže nebo rameno? Každopádně bych radši investovala peníze na renovaci starého tetování, připadá mi takové neprofi a vybledlé,,Ale vím, neptala ses na to, je to pouze názor pozorovatele..
Taky možnost. Trochu to oživit nevím, třeba s mandalou ![]()
Buď na zápěstí nebo bych zauvažovala nad jiným místem a těle (např. kotník), aby se ta tetování netloukla, jsou přece jen každá jiná.
Já bych to na stejnou ruku nedávala. Když… Tak třeba na lopatku
Dala bych jinam, nehodí se to k sobě. Ale pokud trváš na stejné ruce, tak zápěstí 🤷🏻♀️ Jinak vlk by zasloužil renovaci ![]()
Je to úplně jiný styl než vlk. Dala bych na jinou část těla. A vlk opravdu zaslouží trochu té jiskry do oka a obnovit kožich.