Kam vyrazit s prckama

• Otevřená skupina

Maminky z Blanska a blízkého okolí, spojme se! :) Pokud máte miminko narozené v r. 2013 nebo teprve jeho příchod čekáte, přidejte se ke mně/ nám. Můžeme si vyměňovat zkušenosti, případně se scházet... co bude libo.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
22.4.14 20:42

Plavání miminek

Nazdar, chtěla bych s naší prcinou začít chodit plavat, teď jí bude 6 měsíců. Kam v Blansku byste mi doporučily chodit? Koukala jsem, že se plave jak v bazéně v Lázních tak třeba v hotelu Panorama (kurzy zprostředkovává Matýsek). Netuším, jaká je kde teplota vody, což je to, co řeším nejvíce. Bojím se totiž, aby prcině nebyla zima. Předem děkuji za jakékoli zkušenosti a rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.7.14 15:43

Ahojda, můžu se k Vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
1.7.14 15:48

Mám 8mi měsíční holčičku a chybí nám nějaká podobná maminka, se kterou bychom se mohly občas projít, popovídat atd. Nikkoho moc tady neznáme, nebo už mají okruh svých známých :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
1.7.14 21:41

@Gabra81 ahojky,vítej mezi námi, je tu nějaké mrtvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
2.7.14 09:17

@marvcel @marvcel Ahojda, díky, no je hezky, tak jestli nebudou všichni venku :) Jinak k tomu plavání jak se ptala Izoušek, my chodili od 6.ti měsíců do Matýska, ale dolů do krytých lázní, tam napouští kojenecký bazén a voda přítéká a odtéká, je to teda pidi bazén, takový ten modrý zahradní, 4 maminky, ale raději jsem zvolila to, kvůli infekci, té soli na Panoramě atd, na Panoramu to asi vidím trochu později, naší se to strašně líbilo, takže za nás doporučuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
7.7.14 23:28

@Gabra81 Ahoj, vítej :) klidně se s tebou ráda seznámím, měla jsem zde jednu kamarádku a odstěhovala se a jsme zde zase sami se synem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romie
28.9.14 13:40

Ahoj maminky, mám syna 1.10. mu budou 3měsíce a ráda bych občas zašla ven na procházku s nějakou maminkou.. samotná je to občas nuda :) není tu nějaká s přibližně stejně starým prckem?? jsem ze Zborovců :D

• Citovat
  • Upravit
116
3.12.14 18:07

Romie synovi už je rok, ale jsme ze Zborovců, tak můžeme klidně na procházku zajít, akorát ten můj už z kočárku občas leze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.3.15 08:10

Sůl v bazénu je příjemná, právě, že vhodná pro děti s alergii.
Sami máme v bazénu slanou vodu a vůbec to není citit, naopak to doporučuji, není to cítím chlórem :-)
@marvcel v Blansku je pořád mrtvo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny