Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arinecka píše:
Tak ať mu napíše, aby přišel, až bude rozvedený a bude mít vyřešenou minulost. Kecy o tom, jak to má doma na prd, si může nechat na koledu. To je dost ohraná písničkaJeho žena třeba ani netuší, že to mají doma na prd. Tak snad není kamarádka hloupá
@Kfětoslava píše:
Samozřejmě, že ty, co podrží ženatému za nic nemůžou, ony si totiž leští každý večer svatozář. Nikdo neříká, že chlap za to nemůže, ale u mě ženské, co si začnou se ženatým a pomůžou mu se rozvést, jsou na stejné úrovni jako ten chlap.
Taky neříkám, že to obhahuju, ale vína je hlavně u toho chlapa. Ta žena nikomu neublizije, pokud je sama. Samozřejmě potkat to mě, tak řadím jak černá ruka a nenechám na ni nit suchou. Ale to by byly emoce, racionálně je to tak, jak jsem to psala předtím.
Asi bych jí jen řekla svůj pohled na věc, hlavně ať si dá pozor, aby se nezklamala. Jinak bych to neřešila, je svobodná, je to její život.
Dekuji vsem za rady vemu si je k srdci. Je to tezke ale pokusim se to eliminovat a kamaradku nechat at si dela co mysli.
@alimdar píše:
Taky neříkám, že to obhahuju, ale vína je hlavně u toho chlapa. Ta žena nikomu neublizije, pokud je sama. Samozřejmě potkat to mě, tak řadím jak černá ruka a nenechám na ni nit suchou. Ale to by byly emoce, racionálně je to tak, jak jsem to psala předtím.
Tak každopádně, že je to v rukou především toho muže
Hele, karma je zdarma. Takže to neřeš. S největší pravděpodobností bude tvoji kamarádku ten chlap tahat za nos, ona pak do něj bude bláznivě zamilovaná a bude čekat, až svoji ženu opustí, což on ale nikdy neudělá. A ona z toho pak bude psychicky celá špatná, což pro ni bude adekvátní trest.
@Anonymní píše:
Zdravim devcata.jdu se k vam vypovidat a uvitam nazory…jsem uz rok od manzela, odesel za jinou. strasne me to ranilo a hodne dlouho jsem se z toho dostavala a do dneska citim vnitrni bolest, ze nas manzel opustil. Prejdu k veci mam hodne dobrou kamaradku a mame stejne stare deti. hodne se vidame a z kamaradky dnes vylezlo, ze si pise se znamym zenatym muzem, ma rodinu a dala mi cist konverzaci, jak to ma doma na h*** a ze se chce odstehovat a bydlet s ni (kamaradkou).kamaradka mu opetuje, ze cas ukaze. Zustala jsem otrnuta a nejradsi bych ji nafackovala. Hodne mi pomohla podporila, kdyz byli zacatky nejhorsi ted vyvadi takove veci zacina si se zenacem. Nemam chut s ni mluvit a ani dal se schazet strasne me zklamala. Co by jste delali vy? Dekuji ze jste to precetli az do konce
Já bych nedělala nic, je to její věc, ona je sama, může si dělat co chce.
Chyba je u chlapa, ten je ženatý, tak má vědět, jak se má chovat…
Evidentně má manželku u p.dele, je mu ukradená ona i děti, s tím nenaděláš nic, kdyby se nenašla kamarádka, najde si jinou…
Snad nevěříš tomu, že chlapa, který miluje a váží si své ženy a záleží mu na rodině, dokáže jiná žena „odtáhnout “?
@free333 píše:
Já bych nedělala nic, je to její věc, ona je sama, může si dělat co chce.Chyba je u chlapa, ten je ženatý, tak má vědět, jak se má chovat…
Evidentně má manželku u p.dele, je mu ukradená ona i děti, s tím nenaděláš nic, kdyby se nenašla kamarádka, najde si jinou…
Snad nevěříš tomu, že chlapa, který miluje a váží si své ženy a záleží mu na rodině, dokáže jiná žena "odtáhnout "?
Bohužel spousta žen vidí, že za to může ta fuchtle, ale ten jejich povedený manžílek je v tom nevinně..
navíc u toho chlapa to manželství může být opravdu na Ho…,
Ne jsme svéprávní a to co děláme tak za to nemůže jiná ženská, můžem si za to sami a je to čistě naše a ano kolikrát sobecké rozhodnutí..
A co si třeba zkusit představit, že ten ženáč má život fakt naprd a tvoje kamarádka jej může udělat šťastným? Ona dělá nejspíše dobrý skutek, měla bys ji podpořit.
@david85lbc @zoidberg já to teda pochopila spíš tak, že zakladatelce nepřijde fér, že se kamarádka tahá se ženatým, když jí před časem byla oporou, když opustil manžel ji. Chápu to tak, že to zakladatelka vnímá jako jakýsi podraz vůči svoji osobě. Jinak já částečně souhlasím i s vámi
@alimdar píše:
@david85lbc @zoidberg já to teda pochopila spíš tak, že zakladatelce nepřijde fér, že se kamarádka tahá se ženatým, když jí před časem byla oporou, když opustil manžel ji. Chápu to tak, že to zakladatelka vnímá jako jakýsi podraz vůči svoji osobě. Jinak já částečně souhlasím i s vámi
To je taky možné, ale psala i : „Zustala jsem otrnuta a nejradsi bych ji nafackovala“, takže si myslím, že ji jde o princip. Postě má nechat ženáče být.
@zoidberg píše:
A co si třeba zkusit představit, že ten ženáč má život fakt naprd a tvoje kamarádka jej může udělat šťastným? Ona dělá nejspíše dobrý skutek, měla bys ji podpořit.
Tak si má ženač svůj současný tragický život vyřešit a pak začít znovu a lépe.
@AjaF píše:
Tak si má ženač svůj současný tragický život vyřešit a pak začít znovu a lépe.
Však si ho vyřeší, s pomocí kamarádky mu to ale půjde lépe. To by měla zakladatelka pochopit.
@free333 píše:
Já bych nedělala nic, je to její věc, ona je sama, může si dělat co chce.Chyba je u chlapa, ten je ženatý, tak má vědět, jak se má chovat…
Snad nevěříš tomu, že chlapa, který miluje a váží si své ženy a záleží mu na rodině, dokáže jiná žena "odtáhnout "?
Prej chyba je u chlapa ![]()
Ono, kdyby nebyly zástupy ženskejch ochotnejch chrápat s ženatejma chlapama. Tak by manžové řešili problémy co mají ve vztahu a neutíkali do lehko vztahu s milenkama.
Za mne chyba je samozřejmě na obou stranách, ale spíš bych to viděl na tu milenku. Milenku nic nikam netlačí a není frustrovaná z dlouhodobého vztahu. Jen ji svrbí broskvička nebo i peněženka, když jde po zajištěnym chlapovi. ![]()
Když v téhle situaci byla kamarádka, pouze jsem jí řekla, že má navíc, a že nechápu, proč se zahazuje se ženatým. Odsoudila jsem jeho, ne ji, to on někoho podvádí. Nakonec se stejně ukázalo, že chlap měl asi tři další
chápu, proč tě to mrzí, ale snaž se ty emoce omezit, nebo bys o kamarádku mohla přijít