Kamarádka a ženatý muž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40463
18.12.19 10:59
@Chlapec píše:
Prej chyba je u chlapa :lol:

Ono, kdyby nebyly zástupy ženskejch ochotnejch chrápat s ženatejma chlapama. Tak by manžové řešili problémy co mají ve vztahu a neutíkali do lehko vztahu s milenkama.

Za mne chyba je samozřejmě na obou stranách, ale spíš bych to viděl na tu milenku. Milenku nic nikam netlačí a není frustrovaná z dlouhodobého vztahu. Jen ji svrbí broskvička nebo i peněženka, když jde po zajištěnym chlapovi. :?

Ale pochop, že ona nemá k nikomu žádné závazky a jestli má tři ženáče anebo nemá, je jen její věc… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40463
18.12.19 11:00
@david85lbc píše:
Bohužel spousta žen vidí, že za to může ta fuchtle, ale ten jejich povedený manžílek je v tom nevinně..
navíc u toho chlapa to manželství může být opravdu na Ho…,
Ne jsme svéprávní a to co děláme tak za to nemůže jiná ženská, můžem si za to sami a je to čistě naše a ano kolikrát sobecké rozhodnutí..

Přesně tak, já když jsem ve vztahu spokojená, tak mě může někdo balit jak chce a prostě když nechci, do postele s ním nepůjdu…

A předpokládám, že chlapi to mají stejně… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.12.19 11:06
@free333 píše:
Přesně tak, já když jsem ve vztahu spokojená, tak mě může někdo balit jak chce a prostě když nechci, do postele s ním nepůjdu…A předpokládám, že chlapi to mají stejně… 8)

No a nemohla bys bejt spokojená třeba ve dvou případně třech vztazích? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
18.12.19 11:12
@free333 píše:
Přesně tak, já když jsem ve vztahu spokojená, tak mě může někdo balit jak chce a prostě když nechci, do postele s ním nepůjdu…A předpokládám, že chlapi to mají stejně8)

Tady bych byl opatrnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
18.12.19 11:13

Tak to by me taky ranilo se priznam. Cekala bych, ze kdyz uz teda kamaradka ma potrebu tahat zanateho chlapa od rodiny, ze bude mit aspon vice taktu to nevypravet zrovna me, kdyz vi, cim jsem si prosla. Nicmene je to jeji zivot. Asi bych ji rekla, ze jeji chovani z pochopitelnych duvodu neschvaluju, ale at si dela co chce, ale me at usetri detailu. Doufam, ze az si nabije kokos, tak pujde brecet za nekym jinym.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.19 11:22

Holky mate vsichni pravdu.je to jeji zivot a jak si s nim nalozi je jeji vec. Po detailech s onen muzem nechci slyset. Je dlouhodobe sama tak se ji naskytla prilezitost ale takovou to nechapu…muze to mit chlap doma na houby, ale pokud neni rozvedeny tak bych nemela silu tahat nekoho od rodiny. Zkousim to prekousnout. Kazdopadne dekuju za nazory vsem

• Citovat
  • Upravit
428
18.12.19 11:27

Já bych to nehrotil. Kamarádka je rozvedená a že si začala se ženatým sice moc košer není, ale nevíš, jak na tom to manželství je ve skutečnosti a ty nejsi soudce. Pokud ti to vadí, tak jí řekni, ať se o tom s tebou nebaví, ale takto bych přátelství nezahazoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.19 11:35

@Zatrolený pokusim se. nechci ji ztratit jsme jako dve segry.vzdy jsme si pomahali a podporovali. reknu ji aby me o tom nevypravela a pojedeme dal

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky