Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak na toto téma jsem četla knížku od Monyové Opiju tě rohlíkem. Tam to dopadlo svatbou a nasranou kamarádkou… co poradit to nevím. Ale asi si to fakt užíváš. ![]()
Jestli je to opravdu tak jak píšeš, řeknu jen jedno.. To nedopadne dobře!
Povedala by som priznat, keby… co by si robila Ty, keby sa Ti nejaka stara fuchtla (len z ohladu na toho chlapa, inak som starsia nez Ty) priznala ze spava s Tvojim mladatkom?
Pokud jsi nezadaná, tak já osobně bych pokračovala. Tajila, tutlala, byla ve střehu ale pokračovala. Je pravděpodobný, že se kluk brzo zamiluje do nějaké spolužačky a tebe „pustí k vodě“. Asi by to byla i nejlepší varianta konce. Tebe by to nijak hrozně neranilo, on by se taky netrápil a kamarádka-maminka by nic nezjistila. Přeju ať to dopadne takto, nikdo nic nezjistí a vy si to oba užijete. V opačném případě si urychleně hledej novou práci ![]()
Zatloukat, zatloukat, zatloukat a užívat si to, dokud to jde. Časem uvidíš, jestli to bude mít trvání nebo ne a to už kluk bude o něco starší a bude se to lépe řešit.
Rady jsou dvě… buď to okamžitě ukončit a modlit se, aby to nikdy nevylezlo napovrch nebo v tom pokračovat a modlit se, aby se to kamarádka nedozvěděla, protože mi věř, že ti pak vyškube vlasy z hlavy. Já bych ti asi urazila palici, kdyby jsi mi šukala syna. Takže si myslím, že to ještě budeš mít zajímavý, protože tohle není prdel…
Jo mimochodom, mam spoluziacku, co si v 30 brala 20-rocneho brata mojho najlepsieho kamarata. Uz maju druhe dieta.
@xindla píše:
Pokud jsi nezadaná, tak já osobně bych pokračovala. Tajila, tutlala, byla ve střehu ale pokračovala. Je pravděpodobný, že se kluk brzo zamiluje do nějaké spolužačky a tebe „pustí k vodě“. Asi by to byla i nejlepší varianta konce. Tebe by to nijak hrozně neranilo, on by se taky netrápil a kamarádka-maminka by nic nezjistila. Přeju ať to dopadne takto, nikdo nic nezjistí a vy si to oba užijete. V opačném případě si urychleně hledej novou práci
nebo se to tele do ní zamiluje, ona to bude chtít ukončit a on se rozhodne za jejich lásku bojovat a bude po srandě úplně. Těch variant je hromada, ale podle mě ani jedna nemá normální rozzuzlení. ![]()
Asi jsem nonkonformní, ale mě by to z pozice matky zas tak extra nevadilo, jako proč, když by jednou můj syn spal s mou kamarádkou, tak bych měla aspoň jistotu, že nic nechytí, že se snad ona je schopná postarat o ochranu a nebude to na puberťákovi a nějakým náctiletým trdýlku. Akorát bych vás teda vyhodila z bytu, když jsem tam já, o to, abyste si to rozdávali v obýváku, když si jdu uvařit kafe, to bych fakt nestála ![]()
No ale předpokládám, že kamarádka by to asi takto v klidu nebrala ![]()
V tom případě bych se zhluboka nadechla a snažila se být praktik - s někým se každý den vidím v práci, bavíme se a zřejmě se tam budeme vídat ještě dlouho, představa, že mě v práci bude někdo nenávidět, uf, utla bych minimálně sex u něj doma, to je opravdu dráždění hada bosou nohou. A jakmile by zájem trochu opadnul, tak bych to rychle utla, v posteli ti to může klapat i s někým jiným
No tak aspon se chlapec priuci, bude se mu to v budoucnosti urcite hodit ![]()
Stejne je zajimave kolik chlapu mi treba vypravelo, jak je ojela starsi zenska, nejvic bylo asi matek spoluzaku, to mi proste hlava nebere..
no, na to, ze ti je 28let, tak mi prides trosku strelena(bez urazky to jsou asi ty hormony stesti),ale doporucuji :kamaradce nic nerikat, pouzivat spolehlivou ochranu a nekourit ho, kdyz je matinka ve sprse
mohla by vas odhalit a bud by to s ni slehlo, nebo by s tebou vytrela podlahu.ale jinak ti to preju
![]()
Ty jo, mame 17 ti letou dceru a kdyby nam ji ojizdel nejaky kamarad meho mazela, tak to by jsme byli nasr… oba asi hodne
Takze neporadim
Havne uz jste v pruseru az po usi
Navic se takovy 17- ti lety kluk muze rychle zamilovat, ono mit sex se zkusenou osmadvacitkou mu muze pripadat velmi dokonale a treba se toho ani nebude chtit vzdat, takze ani netusim jestli by te to jen tak nechal ukoncit. V kazdem pripade jsi si pekne zamotala a zkomplikovala zivot ![]()
No já myslím že je to bezva jek pro tebe tak pro kluka.. má starší milenku učitelku a ta ho pořádně naučí co a jak dělat s ženou.. a další milenky pak budou štastné že mají zkušeného chlapa ne mladý jelito.
Ne tak pro jeho matku ta by asi ráda nebyla.
Nebezpečí vidím v tom že se zamiluje jeden z vás a pak by mohl být problém na světě.
Neporadím.. jen se snažit to utajit ale podle mě to jednou praskne, zvlášt když se vídáte všichni dohromady. Pohledy hodně prozradí.
Ahojky všem přítomným kolegyňkám
Nacházím se ve složité situaci. Nechci z toho dělat nějakou trapnou povídku, ale chci to popsat ať je jasno.
ale během chvíle přišel její syn ze školy - znám ho osobně už asi rok a vždycky jsem si všímala jak mě okukuje, chvíli jsme se bavili a já viděla jak byl nervózní z toho, že se vzrušil. Dělala jsem, že nic nevidím, ale on se nemohl zvednout protože se styděl, byl to takový velký stan
Nějak jsem prolomila trapnou bariéru a řekla mu, že je to normální, že se nemá zač stydět a že mi to naopak lichotí (jsem starší o 11 let a tohle se mi opravdu líbilo
. Vůbec si neuvědomuju jak se to vlastně stalo nebo jako kdyby se někam ztratila část mého života, ale najednou jsem ho líbala a po chvíli ho vykouřila až do konce. Sice jsem začínala mít chuť ještě na něco víc, ale asi po 4 minutách se mi udělal do pusy.
). Sex s ním je úžasně energický a vášnivý - moji bývalí byli břídilové oproti tomu. Ale zároveň nechci přijít o kamarádku, nevím co si vybrat, přiznat se nepřiznat, pokračovat… je to těžké dilema a zároveň vím, že nechci přijít ani o něj, protože takhle uspokojená nejen kvůli tomu úžasnému sexu jsem nebyla dlouhé roky ale při sexu a orgasmu jsem jako v extázi.
Co byste mi poradily? Já opravdu nevím kterým směrem jít 
Se svou kolegyní z práce se znám již 5 let, vycházíme spolu velice dobře a jsme vlastně velice dobré kamarádky, povídáme si každý den, řešíme kde co a radíme se o všem možném. Ona je rozvedená čtyřicátnice a bydlí se svým 17 letým synem. Minulý měsíc jsem jí chtěla vrátit nějaké knihy, co jsem si od ní půjčila a domluvily jsme se tak, že kvůli tomu, že nebude ona nebude doma pár dní a dá mi klíče, kdyby její syn byl někde v tahu, tak že si můžu udělat třeba kafe.
Zanesla jsem jí tam ty knihy a na chvilku se zdržela s tím kafem
V té chvíli jsem se nějak probrala nebo co a asi během 2 minut odešla pryč s přemýšlením, co se to vlastně stalo. Když jsem dojela domů tak ještě než jsem odemkla dveře jsem se otočila a jela zpět za ním! A pomilovala jsem se s ním, no spíše jsem ho s prominutím ojela
Od té doby s ním mám milenecký poměr, téměř každý den se vídáme ale horší je to ve chvílích, kdy jdu na návštěvu za kamarádkou a on je doma, je to hrozně komplikované hlavně aby se jeden z nás neprozradil jinak chodíme ke mně (jednou jsem ho vykouřila během toho, co jsme měli s kamarádkou jít ven a ona si skočila do sprchy na chvilku