Kamarádka nebo milenec?

Anonymní
24.6.13 14:32

Kamarádka nebo milenec?

Ahojky všem přítomným kolegyňkám :)

Nacházím se ve složité situaci. Nechci z toho dělat nějakou trapnou povídku, ale chci to popsat ať je jasno.
Se svou kolegyní z práce se znám již 5 let, vycházíme spolu velice dobře a jsme vlastně velice dobré kamarádky, povídáme si každý den, řešíme kde co a radíme se o všem možném. Ona je rozvedená čtyřicátnice a bydlí se svým 17 letým synem. Minulý měsíc jsem jí chtěla vrátit nějaké knihy, co jsem si od ní půjčila a domluvily jsme se tak, že kvůli tomu, že nebude ona nebude doma pár dní a dá mi klíče, kdyby její syn byl někde v tahu, tak že si můžu udělat třeba kafe.
Zanesla jsem jí tam ty knihy a na chvilku se zdržela s tím kafem :-) ale během chvíle přišel její syn ze školy - znám ho osobně už asi rok a vždycky jsem si všímala jak mě okukuje, chvíli jsme se bavili a já viděla jak byl nervózní z toho, že se vzrušil. Dělala jsem, že nic nevidím, ale on se nemohl zvednout protože se styděl, byl to takový velký stan :-D :-) Nějak jsem prolomila trapnou bariéru a řekla mu, že je to normální, že se nemá zač stydět a že mi to naopak lichotí (jsem starší o 11 let a tohle se mi opravdu líbilo :-)). Vůbec si neuvědomuju jak se to vlastně stalo nebo jako kdyby se někam ztratila část mého života, ale najednou jsem ho líbala a po chvíli ho vykouřila až do konce. Sice jsem začínala mít chuť ještě na něco víc, ale asi po 4 minutách se mi udělal do pusy.
V té chvíli jsem se nějak probrala nebo co a asi během 2 minut odešla pryč s přemýšlením, co se to vlastně stalo. Když jsem dojela domů tak ještě než jsem odemkla dveře jsem se otočila a jela zpět za ním! A pomilovala jsem se s ním, no spíše jsem ho s prominutím ojela :-D
Od té doby s ním mám milenecký poměr, téměř každý den se vídáme ale horší je to ve chvílích, kdy jdu na návštěvu za kamarádkou a on je doma, je to hrozně komplikované hlavně aby se jeden z nás neprozradil jinak chodíme ke mně (jednou jsem ho vykouřila během toho, co jsme měli s kamarádkou jít ven a ona si skočila do sprchy na chvilku :oops: ). Sex s ním je úžasně energický a vášnivý - moji bývalí byli břídilové oproti tomu. Ale zároveň nechci přijít o kamarádku, nevím co si vybrat, přiznat se nepřiznat, pokračovat… je to těžké dilema a zároveň vím, že nechci přijít ani o něj, protože takhle uspokojená nejen kvůli tomu úžasnému sexu jsem nebyla dlouhé roky ale při sexu a orgasmu jsem jako v extázi. :oops: :oops: :cert: :cert: :pankac: Co byste mi poradily? Já opravdu nevím kterým směrem jít :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
24.6.13 14:36

Tak na toto téma jsem četla knížku od Monyové Opiju tě rohlíkem. Tam to dopadlo svatbou a nasranou kamarádkou… co poradit to nevím. Ale asi si to fakt užíváš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
24.6.13 14:37

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: Neporadím, promiň. Ale jsem zvědavá co ti napíšou ostatní… :)

• Citovat
  • Upravit
weddiene
24.6.13 14:37

Jestli je to opravdu tak jak píšeš, řeknu jen jedno.. To nedopadne dobře!

• Citovat
  • Upravit
24.6.13 14:40

Povedala by som priznat, keby… co by si robila Ty, keby sa Ti nejaka stara fuchtla (len z ohladu na toho chlapa, inak som starsia nez Ty) priznala ze spava s Tvojim mladatkom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xindla
24.6.13 14:42

Pokud jsi nezadaná, tak já osobně bych pokračovala. Tajila, tutlala, byla ve střehu ale pokračovala. Je pravděpodobný, že se kluk brzo zamiluje do nějaké spolužačky a tebe „pustí k vodě“. Asi by to byla i nejlepší varianta konce. Tebe by to nijak hrozně neranilo, on by se taky netrápil a kamarádka-maminka by nic nezjistila. Přeju ať to dopadne takto, nikdo nic nezjistí a vy si to oba užijete. V opačném případě si urychleně hledej novou práci ;)

• Citovat
  • Upravit
10584
24.6.13 14:43

Zatloukat, zatloukat, zatloukat a užívat si to, dokud to jde. Časem uvidíš, jestli to bude mít trvání nebo ne a to už kluk bude o něco starší a bude se to lépe řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
24.6.13 14:44

Rady jsou dvě… buď to okamžitě ukončit a modlit se, aby to nikdy nevylezlo napovrch nebo v tom pokračovat a modlit se, aby se to kamarádka nedozvěděla, protože mi věř, že ti pak vyškube vlasy z hlavy. Já bych ti asi urazila palici, kdyby jsi mi šukala syna. Takže si myslím, že to ještě budeš mít zajímavý, protože tohle není prdel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.13 14:44

Jo mimochodom, mam spoluziacku, co si v 30 brala 20-rocneho brata mojho najlepsieho kamarata. Uz maju druhe dieta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
24.6.13 14:46
@xindla píše:
Pokud jsi nezadaná, tak já osobně bych pokračovala. Tajila, tutlala, byla ve střehu ale pokračovala. Je pravděpodobný, že se kluk brzo zamiluje do nějaké spolužačky a tebe „pustí k vodě“. Asi by to byla i nejlepší varianta konce. Tebe by to nijak hrozně neranilo, on by se taky netrápil a kamarádka-maminka by nic nezjistila. Přeju ať to dopadne takto, nikdo nic nezjistí a vy si to oba užijete. V opačném případě si urychleně hledej novou práci ;)

nebo se to tele do ní zamiluje, ona to bude chtít ukončit a on se rozhodne za jejich lásku bojovat a bude po srandě úplně. Těch variant je hromada, ale podle mě ani jedna nemá normální rozzuzlení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Asi jsem nonkonformní, ale mě by to z pozice matky zas tak extra nevadilo, jako proč, když by jednou můj syn spal s mou kamarádkou, tak bych měla aspoň jistotu, že nic nechytí, že se snad ona je schopná postarat o ochranu a nebude to na puberťákovi a nějakým náctiletým trdýlku. Akorát bych vás teda vyhodila z bytu, když jsem tam já, o to, abyste si to rozdávali v obýváku, když si jdu uvařit kafe, to bych fakt nestála :jazyk:

No ale předpokládám, že kamarádka by to asi takto v klidu nebrala :think:
V tom případě bych se zhluboka nadechla a snažila se být praktik - s někým se každý den vidím v práci, bavíme se a zřejmě se tam budeme vídat ještě dlouho, představa, že mě v práci bude někdo nenávidět, uf, utla bych minimálně sex u něj doma, to je opravdu dráždění hada bosou nohou. A jakmile by zájem trochu opadnul, tak bych to rychle utla, v posteli ti to může klapat i s někým jiným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792

No tak aspon se chlapec priuci, bude se mu to v budoucnosti urcite hodit :mrgreen:
Stejne je zajimave kolik chlapu mi treba vypravelo, jak je ojela starsi zenska, nejvic bylo asi matek spoluzaku, to mi proste hlava nebere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
24.6.13 14:48

8o no, na to, ze ti je 28let, tak mi prides trosku strelena(bez urazky to jsou asi ty hormony stesti),ale doporucuji :kamaradce nic nerikat, pouzivat spolehlivou ochranu a nekourit ho, kdyz je matinka ve sprse :) mohla by vas odhalit a bud by to s ni slehlo, nebo by s tebou vytrela podlahu.ale jinak ti to preju :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
24.6.13 14:49

Ty jo, mame 17 ti letou dceru a kdyby nam ji ojizdel nejaky kamarad meho mazela, tak to by jsme byli nasr… oba asi hodne :think: Takze neporadim :nevim: Havne uz jste v pruseru az po usi :oops: Navic se takovy 17- ti lety kluk muze rychle zamilovat, ono mit sex se zkusenou osmadvacitkou mu muze pripadat velmi dokonale a treba se toho ani nebude chtit vzdat, takze ani netusim jestli by te to jen tak nechal ukoncit. V kazdem pripade jsi si pekne zamotala a zkomplikovala zivot :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
24.6.13 14:50

No já myslím že je to bezva jek pro tebe tak pro kluka.. má starší milenku učitelku a ta ho pořádně naučí co a jak dělat s ženou.. a další milenky pak budou štastné že mají zkušeného chlapa ne mladý jelito.
Ne tak pro jeho matku ta by asi ráda nebyla.
Nebezpečí vidím v tom že se zamiluje jeden z vás a pak by mohl být problém na světě.
Neporadím.. jen se snažit to utajit ale podle mě to jednou praskne, zvlášt když se vídáte všichni dohromady. Pohledy hodně prozradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí