Sáhněme si do svědomí :-)

12
23.6.13 13:09

Sáhněme si do svědomí :-)

Pročítám tady témata a koukám, že se to tady většinou točí kolem nevěr. Napadlo Vás někdy, že si to děláme sami, navzájem. Někde se přece ty milenky a milenci berou, ne?.-)Sáhněme si do svědomí jestli jsme se i mi někdy neocitli na druhé straně. Třeba i nevinnou sms poslanou kolegovi, kamarádovi, jestli i mi jsme někdy nezaflirtovali se zadaným.:-)Kdyby jsme si všichni přestali něco dokazovat, ubylo by slz. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.6.13 13:13

Já se přímo zapletla se ženáčem..cca půl roku..sms na denním pořádku..bylo mi 19.
Dnes už bych do toho nešla, mám manžela i já, malé dítě.
Ale ano, já ho vyprovokovala sms a už to jelo..mu tehdy bylo 33 a měl dvouletého syna..co dodat, mrzí mě to dnes :( ale je to už 8 let pryč, nikdy se na to nepřišlo..

• Citovat
  • Upravit
151
23.6.13 13:18

Ja jsem jednou do roka neverna partnerovi. Potrebuju spestreni v sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.6.13 13:20

@nesy Tak já mám svědomí čisté. Nikdy jsem ani nikoho nikomu nepřebrala, nesváděla ani nic jiného. A když se mě pokoušeli svádět ženáči (i s dětmi), tak jsem je hnala. A to jsem byla mladá a svobodná. Prostě nebudu nikomu dělat to, co bych nechtěla aby dělali mě. :nevim:
Ale nikoho ani nesoudím. Kdo ví, co koho k nevěře vedlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
23.6.13 13:25

Tak já mám svědomí čisté. Nikdy jsem ze zadaným nebyla, neflirtovala ani nic podobného. Se současným partnerem jsem třináctý rok a nikdy jsem si ani na nikoho nemyslela, prostě jsme oba v pohodě rodina, děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.13 13:26

Ja jsem byla milenkou zenateho muze, ale o tom ze je zenaty jsem se dozvedela az po 3 mesicich. Ihned jsem to ukoncila. tenkrat mi bylo 20, jemu 30

• Citovat
  • Upravit
989
23.6.13 13:30

Já nevím jestli je nevěra až takové zlo??? Znám kolem sebe dost chlapů, kteří jsou ženám nevěrní, ale proto, že prostě takoví jsou od přírody. A někteří otevřeně říkají, že kdyby nebylo nevěr (tedy nějakého zprestření), již by se ženou nebyli, čistě proto, že by s jednou ženou nevydrželi a potřebují občas změnu.
Mě osobně přijde menší zlo, když se chlap občas vybouří bokem, ale o děti se stará, ženu má rád a rodinu zajistí, než aby mu ruplo v hlavě, zamiloval se, spálil mosty a odešel za novou láskou, prostě jen proto, že už se mu žena okoukala, ale nechce jí být nevěrný!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
23.6.13 13:31
@nesy píše:
Pročítám tady témata a koukám, že se to tady většinou točí kolem nevěr. Napadlo Vás někdy, že si to děláme sami, navzájem. Někde se přece ty milenky a milenci berou, ne?.-)Sáhněme si do svědomí jestli jsme se i mi někdy neocitli na druhé straně. Třeba i nevinnou sms poslanou kolegovi, kamarádovi, jestli i mi jsme někdy nezaflirtovali se zadaným.:-)Kdyby jsme si všichni přestali něco dokazovat, ubylo by slz. :?

MY..já teda nejsem na češtinu žádnej pedant ale zájmeno my je látka třetí třídy..
moc se omlouvám ale nedalo se to vydržet
jinak nevinná sms poslaná kolegovi nikoho nevrhá do pozice milenky a bořiče vztahu si myslím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.13 13:33

Taky jsem byla milenkou zenaci. Bylo mi tehdy 17, jemu kolem 40. Ten „vztah“ trval 3 roky, ani jeden jsme nebyli do druheho zamilovani, spis slo o to, si nejak uzit. Obcas mi za setkani dal penize, protoze jsem mela dost hluboko do kapsy. Nikdy se na to neprislo, jemu to paradoxne ve vztahu pomohlo a ja jsem tak prekonala 3 roky samoty a bidy :think:
PS: Nejsem na to pysna, ale prave proto, ze jsem si tim sama prosla, tak mam pro chovani nevernic a neverniku jiste pochopeni a rozhodne je neodsuzuji. Ona za neverou vetsinou nebyva nuda, ci stereotyp, ale daleko slozitejsi problemy :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.13 13:38

Zacala jsem si se zenatym profesorem na vejsce. Bylo mi okolo 25 a jemu tak 40, trvalo to pul roku. Zadna laska, ale jen fyzicka pritazlivost. Skoncilo to, kdyz mi jednou vycetl, ze mu ode mne prisla vecer SMS (domlouvali jsme si schuzku) a on mel zrovna s rodinou veceri :! Tak jsem mu (osobne) rekla, ze takhle teda ne, ze ho SMS zpravama rozhodne neprudim a ze jsem ted den nemela cas mu napsat v jinou dobu a ze nestojim o nejaka ultimata ve „vztahu“, ktery ma byt predevsim o volnosti a relaxu. :cert:

• Citovat
  • Upravit
854
23.6.13 13:41

Po mě v práci vyjížděl kolega, chvíli jsme si psali mejly (dvojsmyslný) a pak mi kolegyně řekla, když jsem se potutelně uchichtávala u kompu, jestli vím, že má těhotnou přítelkyni. No, nevěděla jsem to :x Pak už jsem si na jeho návrhy dávala pozor, měla jsem to jako zábavu, ale nikdy jsme spolu nic neměli a já bych to ani nedokázala. On chtěl pořád sex, zval mě na koupaliště, pod stromečky atd., prý mu jeho žena v těhotenství prostě nedal, tak sháněl, kde to šlo a já jsem se mu líbila. Jestli nakonec nějakou na tento účel našel, nevím, ale už mají druhé dítě, tak jsou asi spokojení :D
Jinak ne, nikdy se mi nestalo a nikdy, pokud bych věděla, že ten chlap má ženu a dítě (případně jen ženu nebo těhotnou ženu), nešla bych do něj. Teď už mám rodinu i já, takže tím tuplem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
23.6.13 13:43

Tak já jsem teda se zadaným něco měla, za mlada, já byla svobodná, takže mně to nějak nevadilo, nebyla jsem jeho jediná :) a doteď zastávám názor, že ten zadaný si to má třikrát rozmyslet, nezadaný si může začít s kým chce… a to i když jsem byla podvedená, tak té nové jsem to nevyčítala, to můj se měl rozhodnout…

EDIT: v případě manželství a dětí už by to bylo něco jiného a do toho bych nešla ani jako svobodná…

Příspěvek upraven 23.06.13 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.6.13 13:43
@jdukolem píše:
MY..já teda nejsem na češtinu žádnej pedant ale zájmeno my je látka třetí třídy..
moc se omlouvám ale nedalo se to vydržet
jinak nevinná sms poslaná kolegovi nikoho nevrhá do pozice milenky a bořiče vztahu si myslím

Ano, omlouvám se, chyba se vloudila:-).
Nemyslela jsem hned na bořiče vztahu. Většina asi pochopí jak to myslím.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
23.6.13 13:45

Tak ja hlasim ze ja ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
23.6.13 13:49

Me se v 20 libil moc jeden zenac.. i ja jemu a parkrat jsme se sesli. Vedela jsem, ze je zenaty a obcas jsem ho skadlila, ze kdyz on je ochoten byt neverny sve zene, jakou ma jistotu, ze je zena verna jemu. Nakonec jsem to ukoncila drive, nez doslo k vetsim intimnostem nez jen par polibku. I kdyz se mi moc libil (a nejen me), tak jsem neustale myslela na to, ze bych bud rozbourala rodinu s malym ditetem a nebo se jen trapila jako moje kolegyne, ktera mela nekolikalety vztah s zenatym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí